Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Telis, ska ni ut och åka?


    Nu när Astrid går och håller en i bara ena handen så har hon ju den andra fri att greppa tag i allt vi går förbi. Det blir lite jobbigare att ta sig fram då när en av oss bara är ute efter stor förödelse medan den andra försöker köra snitslad bana...


    Jag är grymt irriterad på Oskar som tagit sig till att hoppa upp på diskbänken så fort man inte ser. Dessutom hoppar han upp på köksbordet till och med när man sitter där och slickar på det han hinner innan man lyckas schasa iväg honom. Jäkla matvrak.

  • BrudSommar2006

    Inatt lyckades jag få Astrid att sova i alla fall till halv sex bara med nappen innan hon ville snutta första gången. Det känns som att jag kunnat dra ner på amningen rejält nu helt plötsligt så nu är väl mensen på ingång vilken timme som helst. Jaja, det är som det är, jag får vara tacksam att jag klarat mig över tio månader i alla fall.

  • BrudSommar2006

    PB, mina föräldrar är på Öland just nu och de säger att de aldrig sett så mycket regn och så mycket vatten, allt är översvämmat. De har en pump i källaren och har en jättehög grund på huset så de har klarat sig bra men en bit bort ligger husen lägre och de har vatten högt upp över husväggarna.


    EA, trist är bara förnamnen men du bara SKA få användning för de där mammabyxorna en dag! Har ni ställt er i adoptionskö förresten? Ni är ju inte så gamla så ni hinner ju stå i den där kön och komma ända fram, fast hoppas att det inte ska bli så så klart.

  • BrudSommar2006

    Preventivmedel ja, har ingen aning om hur jag ska göra men någon spiral blir det inte i alla fall, så är det bara. Tycker inte att det finns något bra men jag får väl banta ner mig så att jag törs ge mig på p-piller igen, det vill de väl inte skriva ut när man väger för mycket, inte för att jag vet var gränsen går.

  • BrudSommar2006

    Usch och fy PB att livet ska ta sådana oönskade vändningar när man planerat och hoppats så annorlunda.


    Jag vet inte om jag ens törs fråga just nu men hur är det här med fosterbarn? Den där bloggen Eludie vill bli tre som sedan blev nåt i stil med Nu är vi tre och sedan lades ner, som jag läste en gång i tiden, de fick ju en liten bebis som fosterbarn. Ja inte helt nyfödd men under året i alla fall och det verkar inte finnas någon risk att kommer att bli tvungna att lämna honom ifrån sig igen.

  • BrudSommar2006

    Tinga, vad trevligt med en helg utan barn, det kunde jag också behöva, men det får vänta lite. Jag skulle till och med kunna tänka mig att det vore trevligt att åka till London nu när det var så himla länge sedan jag var där. Fast helst vill jag ju åka till "mitt andra hem" förstås, nu var det flera år sedan jag var där också. Får se när det kan bli av, inte i år i alla fall. Fantastiskt att det börjat vända med maten för pojkarna, tjoho!

  • BrudSommar2006

    Snigeln, jag förstår att man inte vill gå runt på julmarknad när det är så kallt men kan ni inte åka dit och bara snabbt gå runt en sväng? Man hinner ju få lite stämning av det också och något kanske ni hittar i förbifarten där bland stånden? Det brukar ju inte ta så lång tid, i alla fall inte för oss, att gå på julmarknad i vanliga fall heller.


    Förresten, om det nu skulle gå och bli en liten kille så är det säkert jättemysigt men för min del skulle det inte göra något om det kom några tjejer här nu så att jag blir av med alla kassar med kläder som står!

  • BrudSommar2006

    Den här tråden har en mamma på Iris dagis startat, fast hennes kille går på stora avdelningen, den som Iris inte fått plats på än:


    www.familjeliv.se/Forum-3-26/m55741127.html


    Jag tycker nog att hon överreagerar lite för så illa tycker jag inte att det är och visst busar barnen, men det gör de ju hemma med och kan lika gärna göra illa sig hemma. Å andra sidan vet jag ju inte allt om hur det är på stora avdelningen.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, hon har två bloggar, en hon skriver mer öppet om vem hon är och så den här anonyma och sedan orkade hon inte hålla igång två bloggar utan man fick maila henne så skulle man få adressen till hennes andra blogg, men det orkade jag aldrig göra. Möjligheten är ju iofs öppen fortfarande.


    Jag håller med om att man inte är mottaglig när man är mitt i sin sorg över allt annat så klart.


    Jag skulle vara öppen för fosterbarn för egen del också om det var så att vi bodde större faktiskt.

  • BrudSommar2006

    Jag verkar kunna kommentera? Eller, det ser ut som om jag skulle kunna det i alla fall.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!