• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    BS: ihoprörda, lätt stekta ägg i bitar är bra plockmat och lättuggat, bitar av pannkaka


     


    Telis: smsa och förvarna du - jag håller mig hemma efter lunch!

  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2010-11-10 11:41:24 följande:
     AM, hur jobbar du nu förresten? Tänkte om jag skulle försöka pallra mig in till stan någonting framöver, kanske inte förrän efter nästa vecka när vi fått vinterdäck iofs, beroende på hur fort snöeländet smälter bort. Tror inte jag skulle komma ut från vår utfart idag men det är ju plusgrader så det borde ju smälta fort tycker man.
    Jaaaa! Kom hit BS! Jag har plockat ihop lite smått och gott till Astrid. Jobb ... det vet man aldrig riktigt. Men jag kan å andra sidan styra det hyfsat själv så vi bara bestämmer en dag tycker jag!
  • fru AM

    Hallå i tråden!


    Jag lider med Klockarbol ... Och undrar så hur hon/de tar sig vidare?

  • fru AM
    muggles skrev 2010-11-11 10:25:58 följande:
    Vi fick en broschyr från Bvc om tvillinggraviditeter och förlossningar och i den står det att det beror på hur nära varandra äggen fäster i livmodern om enäggs har en el två moderkakor. Tvåäggs har alltid varsin moderkaka och enäggs kan antingen dela el ha varsin, så har jag fattat det nu. Det måste alltså inte vara så att de endast har en som de delar på, vilket ju ger lite mer hopp.  En annan grej jag har lite ångest för är kejsarsnitt, vill helst föda vaginalt om det går. Hur ser ditt ärr ut nu AM (du hade ju lite ångest för det vill jag minnas)?
    Har inte alls hunnit läsa ikapp de senaste sidorna men svarar Muggles här så jag inte glömmer: Mitt är är jättefint! Litet - kan inte förstå hur de fick ut en hel bebis! Det är nu 18 månader senare svagt rosa och lite mörkare på vissa ställen. Sitter precis ovanför blygdbenet som man kan känna själv. 

    Frånsett alal plus och minus vid vaginal kontra snittförlossning så måste jag säga att jag uppskattade att efter snittet slippa känslan av "babianarsle på väg att vändas ut och in " (som det kan kännas efter en vaginalförlossning)

  • fru AM

    Själva snittupplevelsen tyckte jag var fascinerande och intressant. Jag fattade inte att de börjat skära förrän sekunder innan jag hörde Hektor skrika. Av någon anledning undrade jag innan dess varför de höll på att studsa runt med någonting på min mage (det var så det kändes). Det var såklart jobbigt de första veckorna med såret/ärret men det blev bättre mycket fortare än jag hade trott.

  • fru AM

    Teli: grattis även här till jobbet! Jag är givetvis nyfiken på detaljerna ... men jag förstår om du inte vill outa allt  Verkade dina nya arbetskamrater trevliga? Hade det gått bra för maken och Televinken?


     


     

  • fru AM

    Muggles: tyvärr så inrymmer inte min cravingsteori just smaken för salt ... Än!


    Telis: förstår att du är nöjd med jobbvillkoren! En ledig december tillsammans är inte fy skam heller! Härligt för hela lilla familjen!

  • fru AM

    Kängu: frukt och grönsaker är typiska killcravings enligt min lista

  • fru AM

    Spännande med Piggelin! Enligt vårdguiden så ska förlossingen sättas igång om mamman har GBS och vattnet gått (och så får man ju antibiotikadropp under tiden). Så med lite flyt så får lill-Pigge det där tjusiga personnumret!


    Klockarbol: varm kram

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!