Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snorkis, aha, var det så det var.

    Omsan, det där med namngivning är då inget för mig hör jag!

    Nehepp, nu jobba på, hej då alla!

  • BrudSommar2006

    PB, jag tror ändå att det blir svårt att fortsätta skriva här och må bra av det för man vet inte vilka av de andra som är smygläsare och de som ändå skriver vet man skriver saker man aldrig får veta om på det andra stället. Jag har ju som sagt rent principiellt inget emot det andra forumet, bara att vissa bestämmer hur vi ska göra och deras åsikter betyder mer än vi som faller ifrån och redan där har de ju valt vilka de helst är polare med och där har du dina grupperingar redan från dag ett.

  • BrudSommar2006

    Ja du Ore, du sade det själv, vi kanske aldrig hamnar på favoritcaféet. En person hoppar av här och då flyttar ni på er och istället är det en handfull som ni blir av med. Grattis.

  • BrudSommar2006

    Klockarbol, jag är så glad att du kom in här och talade om hur du har haft det för jag har verkligen undrat hur det gått för dig. Jag kommer också att titta in här. Så även om du skulle titta in och det verkar som att ingen har skrivit här på ett tag så lovar jag att skriver du så ser jag det!

    Page, nu är jag visserligen inte vän med dig på FB men jag håller med om det att det inte är ett ställe att lära känna folk, mer att bara hålla sig uppdaterad lite kort vad andra gör.

    Jag har en del personer som vänner på FB som jag inte riktigt minns vilka de är och jag har i omgångar tänkt att nej, nu tar jag bort dem, men samtidigt törs jag inte riktigt just av den anledningen för jag kanske ångrar mig sedan om jag kommer ihåg vilka de är...

  • BrudSommar2006

    Klockarbol igen, jag tycker verkligen att världen är orättvis på många plan och att det drabbat dig på det här viset.

    Det här ska väl egentligen inte komma från mig som inte tagit mig för att registrera mig på det andra stället än, och det blir inte just nu heller av olika anledningar, men skulle du få för dig att gå med i galleriet så blir det vad jag förstår samma nick på nya stället och du behöver inte skriva annorlunda där än här.

    Page, du skriver att det är nu vänskapen kan börja men mitt problem är att den inte kan det och jag ska förklara varför. Vi har varit en större grupp människor som skrivit här och inom den gruppen har jag tyckt extra mycket om en mindre grupp människor som betytt mycket för mig genom åren. Den gruppen är nu splittrad och finns inte kvar, inte här och inte på nya forumet. Människor har nu hoppat av. Att jag sedan kan bli vän med andra som faktiskt valde att följa med är inte samma sak, utan att mena att det är något fel på dem. Så hur jag än gör nu sörjer jag förlorade vänskaper.

  • BrudSommar2006

    Hej September, jag borde inte heller hänga här. Jag borde inte logga in på nätet någonstans på flera dagar för jag har så jäkla mycket att göra. Sedan är det för mycket på gång på det privata planet också med alla aktiviteter, barnen som jämt är sjuka och gör så att jag aldrig får vara en hel vecka på jobbet, det gnager i mig att jag snart ska fylla 40 och inte får någon ordning på det plus att min bror med familj flyttar till Varberg i helgen och sedan kommer vi i princip inte att ses mer vilket betyder att barnen inte kommer att få växa upp med sina kusiner som var deras enda släkt här och så allt aggro som varit i samband med vår långhelg som nu i och för sig är bokad men som känns så där, det går så där med pappas cancer och jag vet inte allt mer men jag är bara inte på något bra ställe i tillvaron just nu.

  • BrudSommar2006

    Piggelin, vi hör när vi hörs och ses när vi ses! Kram på dig och här kommer ett Äpple bara till dig!

  • BrudSommar2006

    Cicci, det blir jättebra, vilken tid?

    Koko, det är väl jättebra att du hittat något som passar dig!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!