• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Hattis: åh vad trist med minus! Hoppas som sagt att du testat för tidigt ...


     


    Snaily: sånt där blir jag galen på när inte folk kan lämna plats och bara ser sin egen bekvämlighet i första hand. Ha väskan på en egen stol! När folk får stå! Jag hade förmodligen gått bärsärkagång och slängt några idioter över bord så tur att jag inte var med på båten. 


    Jag börjar bli riktigt trött på folk som inte har hyfs och vett och inte kan bete sig normalt hänsynsfullt mot varann - samhället har tyvärr blivit mer och mer egoinriktat och alla roffar åt sig livsrum. Cyklar på trottoarerna och plingar om man råkar gå i deras väg ... Ställer sig och pratar i ett stort sällskap mitt på trottoaren och flyttar sig knappt när man säger ursäkta och försöker komma förbi med en barnvagn. Folk tränger sig och reser inte på sig på bussen för skröpliga pensionärer ... När jag väntade Storsonen och var höggravid och klagade över folks brist på busshyfs fick jag rådet av Louise Hallin (hon med Knattetimmen) att säga till slöhögar på bussen: "Ställ dig upp och låt mig sitta annars kräks jag på dig!"


    Snaily igen: tycker din man gjorde helt rätt som gick runt och kollade om folk verkligen hade bokat plats där. Hoppas han fick några att skämmas lite!

  • fru AM

    Lappis: din man och min man och jag kan bilda klubb i kriget mot oartiga idioter på stan! någon mer som vill vara med?


    Att inte säga tack när någon håller upp en dörr är så slött att det är helt galet!

  • fru AM

    Oj Klockarbol det lät inte bra ... *Stor kram om du ser den*


    BS: jag har också försökt googla på dåliga järnvärden bl a men inte hittat något. 

  • fru AM

    Koko: vi sov över på Långshyttans Brukshotell på väg till Sälen på sportlovet. Det var väldigt trevligt på hotellet (lite Fawlty Towers men på rätt sätt) och vackert runtomkring och jag kan gott tänka mig att åka tillbaka och undersöka omgivningarna. Kanske finns det inte hundspann men säkert något annat - åker ni utan barn?


    http://www.brukshotellet.se/

  • fru AM
    Telis skrev 2010-11-09 10:29:42 följande:
    Hurra för barnvakt, koko! (Skriver jag i rätt tråd nu? )
    Va vem är du?

  • fru AM

    Nenne: tror du råden i boken funkar även för äldre barn? Typ i Hektors ålder? Trots min stora barnaskara så har jag aldrig riktigt fått kläm på det där med sömnen. Frånsett Storsonen då som var ett mönsterbarn (eller egentligen helt otypisk för barnasläktet)

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!