• Äldre 23 Oct 20:59
    17941450 visningar
    24028 svar
    24028
    17941450

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Bra AM! Nu är på vi på g igen!

    Krattat löv Telis - här är det blöt snö på marken?  Vi har skottat, lilla tjejen hittade en kort skovel i plast (en sån man kan ha i bilen) och deklarerade att nu var den hennes. Hon var jätteduktig!


    Dagens egominus var migrän. Det händer tack och lov sällan men när det händer är det jobbigt. För högt tempo och mycket tankar kan utlösa det dessvärre. En vacker dag när inga barnförsök eller amningar stör ska jag skaffa medicin som hjälper, för det gör verkligen ont. Tack och lov var maken hemma, jag blir så dålig så jag spyr och enda sättet att få stopp är att så småningom få sova. Inte lätt själv med barn.
    Jag tror jag har frågat förut, men är det någon som har medicin som hjälper?


    Men sådär vid två hade jag sovit klart och med lite näring och alvedon i kroppen tog jag mig ut i snön iallafall. Det hjälpte faktiskt med luft.

  • Äldre 23 Oct 21:24
    #8

    En väldigt fin mage har du Snaily, sen vet jag inte om jag tror på det där med pojkmagar just. AMs cravingteori tror jag fortfarande på dock - vad säger den?

  • Äldre 23 Oct 21:25
    #9

    Jag blir jätteglad för tips Oupise!

  • Äldre 23 Oct 22:50
    #34

    Tack Oupsie! Noterat. Jag vaknar med så rejäl huvudvärk att jag känner vad som är på g. Sen är det bara en tidsfråga innan jag spyr, men det är ganska kontrollerade kräkningar så det bör funka att ta medicin.

  • Äldre 25 Oct 14:01

    Snabbt inlägg:

    Beklagar sorgen fru E. Alltid sorgligt och fel även om det är äldsta generationen.

    PB - stor kram! Hoppas på snabb tillväxt!

    Här fick jag en glad gubbe imorse tjoho!

    Märkpennor rules, har lagt ner de andra fast vi har massor. De klias ibland tycker jag också? Fast det är svårt i vantar och sockor utan etiketter.

    Åter till grottekvarnen.

  • Äldre 27 Oct 11:22

    Snorkis, fy vilken dag. Så korkad får man inte vara. Hoppas att idag kan bli en fin dag för er.

  • Äldre 27 Oct 11:29

    Tjoho för friskare Hattis!

    Igår var jag hos gyn och påbörjade utredningen. Verkade vettigt och första steg är prover på dag 3. Sen ska det blir undersökning av livmodern till och börja med. Båda kräver dock att man får mens och inte är gravid. Hittar man inget där överväger man kromosomanalys hos båda.

    Vi har ju försökt denna månad så först få vi vänta på BIM/BOM, men jag har fått preliminära tider iallafall.

    Däremot fick jag inte ta barnalbyl detta försök eftersom det kan påverka proverna. Känns lite kluvet, men hon trodde inte att de har någon effekt och mina tre MA/MF nu kan ju vara ett utslag av det.

    Det jätteskönt att bli kollad så att man kan få hjälp om något är lurt. Jag tror att sköldkörtelvärdet är för högt och det trodde hon med (jag tog ett prov för en månad sen), men hon vill inte behandla det förrän efter proverna.

    Nu är det iallafall på rull. Fast åh vad jag hellre skulle velat ha närmar mig BF nu.  

  • Äldre 27 Oct 16:14

    Parnassia, Äl var nog typ igår så kanske om kanppt två veckor kan det bli BIM/BOM.

  • Äldre 27 Oct 16:16

    Grattis till Kikki! Lät tufft med upplevelsen dock.

    PB, kram till dig. Vänte- och mellanperioder är hemskt jobbiga. Du verkar ha mycket tid att ge din son nu - det är en viktig och bra sak.

  • Äldre 27 Oct 20:51

    Liten, Hestra är jättebra och varma. Jag köpte i deras butik på Norrlandsgatan nyligen (samma pris som på Åhlens) och då tipsade hon om ett armband i plast som man hakar i en ögla i vantarna för 25 kr. Jag har inte provat ännu, men tror det kan funka.

    Det ut som dessa men var billigare och troligen för mindre barn.

    http://www.skistore.se/catalog/product_info.php?manufacturers_id=48&products_id=3457

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!