• Tinga

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    AM - starkt jobbat med trådstarten! Vem ska våga sig på att göra en ny efter den fullträffen?

    Telis - supergrattis till jobbet!  Hoppas nu att de inte krånglar alltför mycket med lönen. Du får käka taggtråd innan du ska dit, så att du kan ta en fajt.

    Snaily - var det inte du som i samband med KUB och PAPP-A-värdeanalysen var rädd att du skulle få en pygmé? Med det omfånget på magen tycker jag inte att det ser ut som att du behöver oroa dig. Jättefin mage för övrigt.


    Här har det gått i flygande fläng med Piffs rumsrenovering idag. Allt tråkigt förarbete är avklarat, så imorgon ska vi sätta upp struktur på väggarna, som sedan ska målas över. Känns jättekul att nu få göra fint i Piffs rum. Tänkte satsa på djur/djungeltema, med vitt, svart och grönt som huvudsakliga färger. I Puffs rum, som vi tänkte fixa under julledigheten blir det vatten/fisktema och därför vitt, svart och blått/turkost i färgväg. Fast jag har problem att hitta en snygg matta, åtminstone på nätet. Någon som har sett en fin matta i blått/turkost i ull med lugg, ca 140x200 cm= Såg en på MIO, men tycker egentligen att den är lite för mörk (tror färgbenämningen var denim). Mer åt Medelhavsturkos hade känts trevligt.

  • Tinga

    Snorkis - tog mig i kragen och fotograferade ringarna nu. Är inte riktigt nöjd med bilden, men ni kan iallafall få ett hum om hur det ser ut. Ringarna är jag iallafall väldigt nöjd med.

    Vilken otrevlig kommentar från din kusins fru! Förstår att ditt festhumör försvann all världens väg. Ibland undrar man hur klumpiga folk får bli?!?

  • Tinga

     


    snaily skrev 2010-10-23 23:36:29 följande:
    Jepp, det var jag det! Men nu ska jag ju på tillväxtultraljud om några dagar för att SF-måttet inte ökat, men visst, tror inte längre på en pyttepygmé iallafall!

    Nä, jag vet ju att du ska på tillväxtUL och att du är orolig, men det jag menade var precis det du skriver - en pyttepygmé kan det ju inte vara. Du får tänka - liten, men naggande god.

  • Tinga

    Googledrottningar - jag behöver mer hjälp (än bara mattan jag nämnde tidigare). Vi ska bort nästa helg, och jag tänkte ge bort en sats biscotti. Men det känns ju inte så kul att komma med dem i en vanlig plastburk, utan jag skulle vilja ha någon fin metallburk att stoppa dem i. Någon som vet var man hittar sådana? Ni vet, typ gamla tiders kakburkar.

  • Tinga

    Tack för alla bling-komplimanger! Jag känner mig själv ävldigt nöjd, så det är kul att höra att andra också tycker att det är fint. J När jag valde ringar från början var jag inne på att ha 2 x 5 mm, men belv övertalad i affären att ”nöja mig” med 2 x 4. Även om jag har gillat mina ringar har jag ändå tyckt att något fattades, så nu såg jag min chans. Och nu är jag väldigt glad för att jag valde 2 x 4 ändå, för det hade blivit för mycket med en ring till om jag hade valt bredare från början.


    AM – tack för Åhléns-tipset! Får åka till storstan om jag inte lyckas hitta något på närmre håll. Skönt att veta att det iallafall finns en bra back-up. J


    Kängu – du skulle bara veta hur effektiva vi varit idag! Så otroligt mycket lättare det är att renovera när man har två tvååringar som äter hyfsat och kan roa sig själva litegrann, jämfört med två ettåringar som bara krånglar med maten, kräks massor och inte klarar sig sjäva alls (som vi hade det för ett år sen, när vi gjorde om vardagsrummet totalt med väggrivning bl a ).


    EA – skickar en beklagar-sorgen-kram och en håller-tummarna- för -ruvningen-kram.


    Ore, Kängu & Telis – så kul att läsa om vad era småttingar hittar på och gillar.

  • Tinga

    Förresten, var ska man växla för att kunna köpa ett pund för 10.40? När jag kollade på Forex sida står det i ca 11 kronor.

  • Tinga

    God morgon!

    PB - jag sitter på jobbet nu, så får kolla in Youtube ikväll. Kul att höra att Elise verkar må bra iallafall.

    Håller för övrigt tummarna för dig idag!

    Oupsie & Vickan - tack för Lagerhaus-tips om kakburkar. Hade själv mina funderingar på dem, men har inte varit i stan på ett tag. Får bli en cykeltur dit i eftermiddag.

    Kängu - köpte du något kul?

  • Tinga

    Åh PB, vet inte vad jag ska säga för att trösta dig. Jag tror att jag inte ens försöker, utan jag skickar bara ett gäng kramar med mina varmaste sympatier. Och så forstätter jag förstås att hålla tummarna, även om det ser lite mörkt ut på ivf-himlen. Hoppas att det är en tillfälligt mulen dag. Många kramar!

  • Tinga

    Lappis - katastoooof; resetråden är avstängd för svar! Startar du en ny? Även om vi inte är lika flitiga som i forna storhetstider är det hemskt trevligt ha lite rese- och matsnack där, och nu börjar vi ju komma igång med lite resor igen i min familj, så jag är mer på än på länge.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!