• porchez

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snygg trådstart AM - Jag blev rörd och tårögd när jag läste om hur mycket vi delar med varandra här!!


     


    Vi bryr oss om varandra på riktigt – i glädje och sorg.   :-P fiiiint sagt!


    läser ikapp senare, nu är det min favvo serie Gilmoe Girls!

  • porchez

    Fru E beklagar sorgen. Var hon gammal? Sjuk? Kom det i oväntat? kramar! ---------- Snorkis förstår precis din fb förvirring. Men jag har ett dokument jag med allas nick och riktiga namn som jag fått av Vickan! Skickar det till dig nästa gång jag loggar in från datorn.

  • porchez

    Jag skriver som en kratta ser jag hoppas ni förstår ändå...

  • porchez
    viktualia skrev 2010-10-25 11:08:19 följande:
    Vårt vardagsrum pryds förresten av den mindre versionen av IKEAs coola maskroslampa! www.ikea.com/se/sv/catalog/products/80146249 *tjooohooo*
    Ååå den är ju skitsnygg! Har inte sett att den finns i mindre format, är den gigantiska!

    Går att leka ganska mycket med lampan och en kamera, det gjorde vi på en mindre rolig nyårsfest förra året, blev en del roliga bilder...

  • porchez

    PB - usch och fy så tråkigt, håller ändå alla mina tummar och hoppas innerligt att det går hela vägen den här gången...


    Tinga - glömde igår, fint blingbling!


    Själv så mår jag inte alls bra, vet inte riktigt vad det här, sov dåligt inatt (pga. hjärnspöken) idag är jag riktigt stel i nacke och axlarna. Trodde först att det var träningsvärk, men nu gör det riktigt ont och är alldeles stelt, och nacken spänner upp i huuvdet. Funderar på om det kan ha att göra med massagen i lördags? Kan man få dålig massage som skadar?? Igår kväll tränade jag och då kände jag inget konstigt... Åkte hem från jobbet för att vila, passade på när den var ganska lugnt på eftermiddagen.


     


     

  • porchez

    Tack för era tankar och ord, hoppas att ni har fel har inte alls tänkt i dom banorna att det kan vara stressrelaterat, men det låter ju lite troligt.. Börja inte ta hand om er tjejer för då kommer all skit över er (OBs! ironi, bitter ironi)


    Otroligt fina smycken Snorkis och självklart säger jag till OM jag hittar de där strumpbyxorna, när man söker på hemsidan efter närmaste ÅF så är det typ små ICA och Coop butiker!


    Hej Cicci, roligt att se dig här inne. Hur går det med jobb för dig då? Söker  du, intervjuer?


    OMS - tack för ännu en fin berättelse! Tycker det är helt underbart att läsa om era barn


    MSW - hur är det i er sjukstuga? Börjar ni bli bättre?


    Klockarbol - grattis till makens vik. Hoppas våra tumhållning fungerar lika bra för alla kommande IVFer och BIM-dagar!


    Just det Snorkis - blev du mindre förvirrad av FB när den här hemliga super konstiga gruppen har kommit till? Jag menar om du tyckte FB var rörigt i början (vilket det är innan man kommer in i) och även för oss som har haft FB ett tag, så är ju inte nya funktioner särskillt logiska


    Ego - Blä vad jag har en dålig dag idag, önskar att jag var trött så att jag bara kunde gå och lägga mig och dra täcket över huvudet ett tag, men trött är nog det enda jag inte är Imorgon ska jag ut på jobb, så jag slipper kontoret! Sen på onsdag är chefen tillbaka och då ska jag försöka få svar, peppad efter efter ett kurator besök på morgonen hoppas jag

  • porchez

    hmm, man kan hitta vänner där man minst anar det. Har precis chattat på FB med en gammal bekant som fick ur mig ett och annat om mitt jobb och som kom med världens pepptalk. Ska passa på att försöka sva medans jag känner mig lite starkare, och hoppas kunna sova inatt.


    God Natt

  • porchez

    puuh! där har jag läst ikapp. Men orkar tyvärr inte skriva nåt nu! STOOOOR KRAM till er alla som behöver, ursäkta språket, men det verkar vara en  jävla skit kukig höst! Hoppas den snart går över till vinter och då blir mycket mer plusitiv!!


    (min rygg är nu bra, och jag rör mig och tränar som vanligt igen, det var nånslags träningsvärk/svullnad efter massagen)


    God natt

  • porchez

    Förlåt att jag återigen i te har tid att skriva, men Telis jag ska också ta upp maten; men ara vd om recept på din risotto, jag älskar risotto men har fått för mig att det är svårt att få till det bra. Recept och bra tips för att lyckas mottages tacksamt ------- nu åter till idol sen lockar sängen, spinnig kl 10 imorgon.

  • porchez

    Sorry mycket felskrivningad, skyller återigen på telefonen

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!