• Izzie

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Hallå i tråden! Nu har jag läst en 12-15 sidor och det får nog räcka som ikappläsning. Något stort som hänt de senaste tre veckorna som jag missat?


    Klockarbol - men herregud vilken kollega! Stackars dig! Det hade ju inte spelat någon roll vad du hade sagt förmodligen. Skäms hon inte idag?


    PB - Håller tummarna för att det går vägen! Låter som mycket på en gång! kram!


    Piggelin - Fy vad mycket jobbiga saker som hänt kring dig de senaste månaderna. Hoppas att du fyllt på din dos av hemskheter för en rejäl tid framöver. När det dags för BF? Så spännande att det snart är dags igen! Ang storleken på A tror jag inte du behöver vara orolig så länge allmäntillståndet verkar vara bra och att hon äter och har energi. De flesta barn växer väl lite i perioder får jag för mig. Matilda är ju ung i samma ålder och har 92-98 i stlk. Tror faktiskt att hon kan ha samma vineroverall som förra året oxå.


    Muggles - Hur har det gått för dig? Har tänkt på dig och undrat när det var dags för ditt VUL. Har du gjort det ännu?


    Snaily - Grattis till finfint UL! Kul att ni fick så bra bilder! Det blev verkligen tydligt att det är en liten bebis därinne nu va?! Minns de supertydliga 3d-bilderna på Iris i galleriet, det är så häftigt att det går att få så fina bilder!


    AM - Lunch med drottningen - vilken grej! Säkert en kul erfarenhet! Nu har jag ju inte träffat dig IRL men jag har fått uppfattningen om att du är en tjej med stil naturligt och sådana lyckligt lottade brukar kunna se snygga ut i det mesta! Satsa på nåt klassiskt!


    Kiki - Grattis till sonen! Beklagar däremot det taskiga bemötandet du fick under förlossningen. Trist! Men så skönt att det gick bra med din lilla guldklimp!


    Finns säkert mer som jag glömt att kommentera, är ff lite trött. Det är det tråkiga med att komma hem från sem - komma in i rytmen och jobba ifatt sig... Men men, det är ju I-landsproblem  

  • Izzie

    Jag var SÅ säker på att jag var gravid igen under resan. Fick ju bekräftat av sjukvården innan resan att allt blött ut efter missfallet och att det bara var att "gå på" det igen. Eftersom allt såg bra ut tyckte de inte att jag behövde invänta en mens emellan så maken och jag körde på när kroppen visade tydliga tecken på ÄL. Kort efter det började jag märka av alla tänkbara symptom: trötthet, yrsel, återkommande illamående (som avhjälptes gm att äta lite), känsloyttringar, ömma bröst, craving efter starka ostar (precis som förra gången) och samtidigt den där speciella känslan av att jag var gravid osv osv. Inga tecken på mens, så jag testade (ngt jag brukar vänta med in i det sista) och döm min förvåning när resultaten visade negativt utslag. Tog till slut 4 st tester eftersom tanten inte kom, men negativt resultat på alla. Dagen vi skulle åka hem kom tanthelvetet. Usch vad besviken jag var. 


    Kanske ville jag så mycket så jag inbillade mig alla symptom, men det brukar inte vara likt mig. Trist är det hursomhelst, men det är ju bara att ta nya tag. Är verkligen SÅ sugen på bebis nu...


    Ang trådträff tycker jag att Toftaholm låter toppen! 4 dec är jag dessutom ledig så det funkar!

  • Izzie

    Kängu - Låter som det vore läge att testa tycker jag. Det mesta verkar ju tala för att du är hemma ett tag till...

  • Izzie

    Muggles - Ah intressant, så det är så låg Hcg-nivå som testen ger utslag på! Hur har det gått för dig förresten? Skrev en fråga till dig för några dagar sen men jag har nog missat svaret (eller så har du inte sett frågan)? Har verkligen tänkt på dig och ditt vul!


    EA - Håller tummarna så knogarna vitnar liksom alla andra här att det inte kommer nåt mer! Fy vilken jobbig väntan det är...


    Vickan - Ha så roligt på jobbet idag!


    Tinga - Är själv helt opysslig av mig så jag har inga tips att ge tyvärr. Finns det inget färdigt att köpa i butikerna? Borde vara på rea nu efter Halloween? Fast det kanske bara är spöken och skit.


    Klockarbol - Vilken härlig make du verkar ha! Helt rätt inställning


     

  • Izzie

    MSW - Vad härligt med en produktiv helg! Usch ja flyttlådor, det känns ju som de aldrig ska ta slut. Svårt att fatta att man har så många prylar och att de ska bo ngn speciell stans. Minns att jag plockade och plockade och plockade. Ändå har jag ganska mkt rena ytor hemma hos mig och få prydnadssaker... 


    AM - Skönt att det inte blev värre med festen! Tur att flaskan hamnade lite vid sidan av din bror - det kunde ju gått riktigt illa. En flaska från 4-e våningen måste ju vara ett dödsvapen mer eller mindre.


     

  • Izzie

    Här hemma börjar det dra sig mot ÄL. Känns lite jobbigt nu efter missfallet och sen en omgång till då jag var så säker som sen bara blev minus. Känns som det varit två missfall på rad, även om det andra gången säkert bara var som vanligt. Hursomhelst har det gjort att jag inte känner mig överdrivet optimistisk och jag vågar absolut inte lita på kroppen igen. Har köpt ÄL-test den här gången och jag har ett amerikanskt gravtest kvar från förra gången som bara ligger i lådan och väntar... Hoppas så att jag ska få anledning att använda det inom en snar framtid. En av mina bästa vänner som är gravid ringde igår och bad mig leta reda på mina gamla gravidkläder för nu var hon högaktuell för dom. Jag vill också! 

  • Izzie

    Muggles - Men va kul! Skönt att vul gick bra - Grattis! Fortsatta symptom känns ju oxå positivt i det här läget, även om illamående aldrig är kul. 


    Krya på dig Lappis!


    Vinkar till Koko!


     


    Nu - off to work!

  • Izzie

    Jaha, här var man stressad och skulle se till att städa och förbereda inför kompisbesök imorgon, men fastnade ju här fullständigt - Herregud! Vilken grej! GRATTIS Mugglan!!!


    Det är ju bara så stort! Att gå från ett barn till tre är ju minst sagt en omtumlande tanke! Givetvis innebär ju en tvillinggraviditet ökade risker, men för de flesta går det ju bra. Alla tvillingföräldrar jag känner till i min närhet har haft lyckade graviditeter och fött friska barn. 


    Så himla roligt!!!

  • Izzie

    EA - Det är nästan olidligt spännande!


    LAppis - Grattis till avancemang i kön! Det går framåt! Trist med förkylningen bara, hoppas du piggar på dig snabbt!


    PB - Hur går det för dig? När är det ÄP?


    Telis - Hoppas på att du får lite mer sömn i natt. Det är ju skitjobbigt när man inte får sova. Sover barnen vanligtvis bra blir man ännu känsligare tycker jag, för då är man inte van vid avbrott i sömnen på samma sätt som man var förr när de var nyfödda och behövde ammas/matas stup i kvarten. När Matilda har sina dåliga sömnperioder blir både jag och maken helt knäckta. Ang psykbryt så är jag helt hundra på att det händer ALLA! Man är inte så stolt över sig själv just då, men man är inte mer än människa...


    3barnsmor - VÄlkommen!


    MSW - Jag kan helgen 4-5 dec. Värnamo passar perfekt!


    Ore, Vickan och Cicci - Kul att ni alla verkar trivas med att vara tillbaka på jobbet igen! Tänk vad fort tiden går egentligen!


    Nä nu måste jag verkligen städa! Återkommer!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!