• Hattis

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Jihao AM, kanontrådstar! Nu går rejset mot 14000...

  • Hattis

    Nog är det väl rätt passande med trådstar? Även om jag kanske tänkte på ngt annat ord

    Eländig med migrän September och eländigt att inte känna att man kan ta medicin som man skulle behöva för att man kaaanske kommer att bli gravid snart eller är det. BS-ord och blä.

  • Hattis

    Oupsie  - å vad sötsugen jag blir av den där länken! Snigeln, jag är avundsjuk, inte bara på din fina mage utan även på körsbär! Sååå gott

  • Hattis

    Nu te med make som kommit hem. Blev aldeles för sänkt av ett knappt rödvinsglas sist så det funkar inte med ädlare drycker. I början av nästa vecka får jag besked från gyn om mina värden. Är det innan glad gubbe och jag ska sluta med pravidel så ska jag banne mig fira med ett glas eller två!

  • Hattis

    Det här med att vara utan alkohol är visst ingen höjdare, jag tappar bokstäver och slirar med vem som skrivit vad. Är avundsjuk på lingon också hur som helst I mina skåp finns bara massor av svamp.

  • Hattis

    Vad sorgligt med din mormor EA Kram! Angående det andra så vad finns det för garvade ruvartips för att få tiden att gå fort - se film?

    Snorkis - Vilken HEMSK kommentar! Jag kan bara inte tro att personen menade det, hon måste bara ha varit helt superklantig i något sorts försök att säga att även om det mest fruktansvärda har hänt så fortsätter livet ändå och kommer att bjuda på glädjeämnen även om sorgen finns kvar. Det är nog så de flesta menar. Men att uttrycka det så noncharlant... *himlar med ögonen*

    Kängu - Vilken söt liten Ru ni har Dags att köpa fyrhjuling?

    Tinga - Riktigt tjusigt! Jag funderar också på någon sorts ytterligare alliansring, men har svårt att tro att det skulle bli fint med mina nuvarande ringar eftersom de är så olika. Men jag har ju ett ringfinger till!

    Lappis -  Jag tycker också att det är en härlig känsla att vakna upp en söndag efter sent kompisbesök kvällen innan. Flamberade du körsbären i romen?

    *funderar på om jag ska sticka näsan utanför dörren idag*

  • Hattis

    FB - hm jag är nog en rätt dålig detektiv och kan nog bara bli hittad av Telis.

  • Hattis

    Vink vink vänner! Mellanslag gör mycket, såå dumt av BT att äta upp dem.

  • Hattis

    Shit vilken långdragen foglossning Vänner, gaa vad jobbigt det låter. Kram! Är råimpad av er renovering fö.

  • Hattis

    Ore  - det är sån´t där som påminner en om varför man kämpar

    Oms - låter som en väl späckad kväll, hoppas att du får lite datortid för dig själv iaf.

    Klockarbol - skit med bilen.

    Telis - förstår din tanke eftersom jag är som jag är  jag är inte särskilt aktiv på FB men har redan klivit in i galleriet så varför inte, vore lite kul

    Smint - vad mysigt med brasa, en riktigt bra dag för det.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!