Inlägg från: Emblas Mamma |Visa alla inlägg
  • Emblas Mamma

    Helt OT kanske.. Men igår fick jag höra att jag är en dålig mamma..

    Jag och min svägerska har legat i bråk länge nu,


    om vad vet jag inte,


    bara att hon är sur över att vi ska gifta oss och så.


    Sen är hon sur över att svärmor gillar våran familj bättre eftersom dom blivit utfrysta av svägerskans familj helt. men det är ju inte så konstigt då?


     


    I vilket fall som helst så har denna svägerska skrivit massa skit om mig på facebook, och jag började ge svar på tal. Sa sanningen och busade ut med precis vad jag tyckte. Till slut kom vi någorlunda överrens att inte sluta bråka mer,


    men då började svägerskans syster och terra mig och skrev såhär till mig:


     


    "Konstigt att du påstår att du är en bra mamma, EN gång så kom din flicka och sa mamma till mig, det är väl inte att vara en bra mamma? Märks att du inte alls hittar på saker med din dotter när hon säger så"


     


    Först blev jag skitförbannad och ville bara bokstavligen slå ihjäl henne!


    Sen började jag gråta. Jag vet ju att jag är en toppenmamma och hittar på saker näst intill varje dag med min dotter, gör utflykter och är ute i skogen, hittar på lekar och målar och träffar kompisar med henne och allt man kan tänka sig. Har varit hemma längre med min dotter än de flesta jag känner som har barn och ändå får man denna skiten kastad i ansiktet på sig!


    Hur kan människan bara sitta och skriva en sån sak till mig?


    Jag blockade dom båda två sen för jag var så trött på deras j*vla patetiska skitprat.


    Igår kom min dotter fram till mig när jag var ledsen och sa


    "mamma, jag älskar dig mest, världen"


    är man en dålig mamma då?


     


    jag hatar henne denna sura hemska människa!. HATAR! :(


    jag har inte gjort henne ett skit! ! kan påpeka att dessa två är över 30 år gamla! BETER MAN SIG SÅ DÅ!? :/

  • Svar på tråden Helt OT kanske.. Men igår fick jag höra att jag är en dålig mamma..
  • Emblas Mamma
    theocmischa skrev 2010-10-22 07:12:35 följande:
    Kan förstå att det känns tufft. Men åt andra sidan vad vet dem om din och dotterns relation. DU vet att du är en bra mamma, din dotter älskar dig! Och folk som skriver såna elaka saker brukar antingen vara svartsjuka eller har helt enkelt inte ett liv! Så ta inte åt dig, bara ligg lågt. Du vet ju själv att det inte är något fel på din och dotterns relation. :)
    Jag ska försöka ligga lågt framöver!

    tack för dina ord! Jag vet att jag inte är en dålig mamma men man blir bara så ledsen och arg ändå.


    Men har fått höra av förskolelärarna nu att nästan alla barn under 1,5 år säger mamma till folk , inte för att dom tror att det är deras mamma, dom vet mycket väl vem som är deras mamma, men tjej som tjej tänker dom.


    Tjejer=mamma men dom vet mycket väl vem som är deras riktiga mamma.


     


    Den personen som skrev detta har inga barn så hon vet ju ingenting. Men man blir både arg och trött på sånna kommentarer..


    tack ändå för svar:)

  • Emblas Mamma
    Jag han skrev 2010-10-22 07:38:18 följande:
    Usch vad tråkigt... Även om man inte vet att det stämmer, så känns det jobbigt när någon pratar illa om en. Särskilt känsligt tycker jag det är om det handlar om barnen på något sätt. Det är så otroligt tråkigt när folk beter sig så. Vuxna människor. Men man kan inte göra något åt det. Ta och ge din dotter en varm kram och njut av det ni har tillsammans. Och säkert har du fått komplimanger av andra som du kan tänka tillbaka på. Och du vet ju själv hurdan bra mamma du är till din dotter. Hoppas du snart mår bra igen!
    tack för dina ord!

    Ja, barnen är nog det känsligaste ämnet man har om man blir kritiserad.


    JAg ska försöka tt inte bry mig mer. Det gjorde ont igår men idag är jag bara arg och tycker synd om svägerskan och hennes syster, för tydligen måste ju jag ha ett mycket bättre och intressantare liv än deras eftersom dom uppenbarligen hade snokat på mig rätt länge..


    Så jag ska försöka komma över det idag :)

  • Emblas Mamma

    Tack allihop för era svar!


    Känns skönt att höra att det finns många människor med sunt förnuft! :)


     


    Hon sitter och letar fel på mig hela tiden, jämför sin dotter med dera barn och jämför hur mycket kärlek exakt dom får från svärföräldrarna.


    Hon sitter fortfarande och skriver att hon minsann har upptäckt en del saker om mig på det senaste kalaset som vi var på. Tydligen gjorde jag något litet fel som jag inte vet om.


    Nu vet jag att hon sitter och studerar mig i minsta detalj för att sedan komma ihåg exakt vad jag gör,


    detta är ett sjukt beteende anser jag,


    hon och hennes man var bjudna till bröllopet men sannerligen att dom är portade. Jag har rastat över henne och sagt henne ett och annat nu. Bland annat har jag klargjort för henne att det troligtvis är hon som är en dålig mamma av oss två som håller på med sånna här saker, jämför våra barn och utsätter folk för sina elakheter.


    Jag har sagt till henne att det hon säger slår tillbaka på henne själv och säger hon att jag är en dålig mamma så är det troligen hon själv som är det och måste bara låta det gå ut över någon för att lätta sitt samvete.


    Troligtvis är det så. Jag har sagt att hon inte ska kontakta mig eller någon i familjen igen och att hon är out of my life.


    Min sambo håller med, min svärmor och svärfar har också sagt upp kontakten med dom, eftersom både svägerskan och hennes man är lika elaka mot dom (om inte värre) som mot oss så har svärföräldrarna sagt såhär:


    dom ska inte få någon hjälp under hela vår livstid, dom ska inte få kärlek, hjälp eller pengar. Och aldrig arv heller. För så nedriga och falska som dom är så förtjänar dom ingenting från oss längre.


     


    jag hoppas detta gör att dom begrundar sitt liv och funderar på om det är värt att leva. För så som dom lever nu skulle jag aldrig orka.


    Tänk att leva på att klanka ner på andra och smutskasta. Det är inte normalt. Dom borde söka hjälp allihopa. Stackars deras tre barn säger jag braa :S


     


    Förlåt om det blev långt, behövde skriva av mig.


    har aldrig sett på maken på beteende innan så det känns bara så underligt!!


     


    tack för era svar! :)

  • Emblas Mamma
    Kattpoet skrev 2010-10-22 16:50:53 följande:
    Arv, barn har alltid rätt till arvslott och föräldrarna  har gett allt innan de  dog till ett av syskonen kan andra syskonen  får rätt att kräva  halva summan av första barnet. Men jo, det synd om  barnen,  barnen  borde få ha sin mor/far föräldrar,   barnen har ju inte gjort något för att bli utfrysta. Ni får väl göra som  min vännens föräldrar gjorde, arbetade ut ett shema där barnen endast  fick träffa dem varannan månad.  Tog hjälp av familjerätten, jag vet dock inte hur det gjordet exakt. Jag har tagit hand om barn där pga föräldarna och far/morföräldrna komenikation har funkat.  Barnen undrar mycke varför mormor eller farmor eller farfar eller morfar inte tycker om dem.
    Hon är helt okänslig. Säger helt nöjt att barnen börjar glömma sin farmor och farfar nu, och skönt är väl det!

    Hon är så ELAK!


     


    Jag tycker inte dom förtjänar något arv, inte för att jag bry mig om pengarna, men någon som förtjänar det, typ en förening för små barn eller något borde få halva arvet och INTE dom.


    Om svärföräldrarna skriver ett riktigt testamente där dom ABSOLUT inte vill ge några pengar till dom, får dom inte som dom vill då?


    Det låter konstigt. Jag trodde att ett testamente skulle följas. Intressant tanke :)


    Nej, jag tycker dom ska göra allt för att dom inte ska få något. Typ donera bort alla pengarna, för så elaka människor ska tamejfan inga pengar ha.


     


    :S

  • Emblas Mamma
    förlovadflicka skrev 2010-10-22 17:12:24 följande:
    Fy vilka sjuka människor det finns!
    ja.. jag blir så ledsen å svärföräldrarnas vägar med.

    att aldrig få se sina barnbarn. det är ju som att inte få träffa sina barn.. :(

Svar på tråden Helt OT kanske.. Men igår fick jag höra att jag är en dålig mamma..