Inlägg från: Helena brud 20 aug |Visa alla inlägg
  • Helena brud 20 aug

    Augusti 2011 - del 2

    Ja, nått litet halsband med en liten pärla på el nått vore fint till...

  • Helena brud 20 aug

    Sassabrassa, du har inte lust att dela med dig av musiken :) :) :) ? Här har vi helt kört fast med musik till dansen, och att öva har vi inte ens börjat med.. Sen har vi alla gästpresentationer kvar... Och hela festhäftet, har iof ett hum om vad som ska va med.. Meny Tv-tablå öve bröllopsdagen Gästpresentationer Tror liten text om att paketöppning kommer dagen efter OM, vill man att paketet ska öppnas på kvällen får man säga till toastmastern eller nått liknande. Nån som har förslag påp hur man skriver de bra? Sen nått mer kul i text Ev bilder på oss Tacklista Inga sånger har vi bestämt, har ni förslag på vad man kan ha med mer? Sambon måste oxå hitta ring, skor, ev ny väst och kravatt. Har en väst som passa kostymen ,men ja skulle vilja att han hittade sån mönstra silvrig, m matchande kravatt! Sen är det beställning av blommor, bestämma hur blomdekorationern ska se ut. Börja vika servetterna, har fått för mig värsta komplicerade vikningen...:) Göra naglar.. Funderar på att göra dom redan nu och sen fylla på i det sista... Då kan ja nog slippa tippar, och bara göra fransk manikyr i gelé på min egna nagel... Få till musiken på vigseln oxå, inmarsch är klar, en lite nyare pianoversion av wangers bröllopsmarsch... Superfin.. Klassisk men lite lättare.. Utmarsch vet ja inte om vi ska ha,.. Vi vigs ju ute och kommer gå på en röd matta från bilen fram till brudbågen.. Men se då? Står vi kvar efter kyssen och får ris på oss eller ska vi gå nerför mattan och sen stanna där? Ev kanske vi kan låna ett litet hus och gå in i men där ska några andra ha fest på kvällen och man vill ju inte lämna en massa ris på trappan?

  • Helena brud 20 aug

    Usch idag har jag haft en riktig skitdag.. :( jag och sambon blev osams igår och idag har han surat och varit snäsig hela dagen... Känner mig superledsen.. Tre veckor innan bröllopet vill man ju liksom bara få gå på sina små rosa moln och finslipa alla detaljer in i det sista.. Inte va osams och ledsen... Nu börjar jag dessutom känns mig stressad över allt som är kvar att fixa... Skrev ner allt igår och det är en hel del saker kvar... Skitdag! SUCK!

  • Helena brud 20 aug

    Här kommer de kidnappa sambon imorgon... Köra lambourghni, lunch m nubb och uppdrag i rålambhovsparken, sen centralbadet, därifrån middag och öl på en steakhouse pub i stan och så gissar jag på utgång på kvällen.. Trots måndag, det lär väl va folk som har semester ute... Blir nog mysigt.., Själv ha jag nästan gissat på att det kommer ske nått på torsdag.. Mina två tärnor är väldigt måna om att jag ska boka in torsdagen för lunch med dom... :) och sambon som har sem i två veckor till, undrade idag om vi skulle åka upp till landet i helgen och v uppe hans sista vecka... Vilket innebär ingen hippa nästa vecka, om han nu inte luras... Men det tror jag inte.. Och sista veckan innan, nä, då kommer man ha så full upp... Vilka är först ut med att gift sig nu då? Vi är ju int först den tjugonde.. Lute mindre än tre veckor kvar.., ihhhh!

  • Helena brud 20 aug

    Ja se killar... Svärfar ringde, och rapporterade från svensexan.. Sambon hade kört bilen och var så nöjd, och då när han ringde var de i parken, och sambon fick frågor (som jag fick inatt på Facebook, vaddå va ute i god tid???). för varje fråga han svarade fel fick han ta en nubbe.. Och tydligen hade han fått åtta nubbar... Och när jag frågade om han fått nån lunch vart han lite tyst, näe, inte än... Smarta grabbar.. Vill de att han ska däcka innan de kommit till badet? (han hann bara dricka en kopp kaffe innan de var tvugna och åka på morgonen) Hoppas verkligen inte det är några stora nubbar bara, sambon tål verkligen inte ren sprit. Vojvoj... Tänk att vissa grabbar ska vara så taskiga på en svensexa... Hans bröder hade verkligen fått stoppa en hel del saker hans kompisar hade planerat... Riktigt taskiga saker... Nåja, ska försöka inte oroa mig.. Jag vill ju inte gärna ringa och fråga hur det går heller!! Även om jag ha god lust! Hahaha.. Nån måtta på det hela får det väl ändå vara...

  • Helena brud 20 aug

    Nu är jag oxå möhippad! Hade en supermysig dag. Vart hämta av okänd kille på mc, körd till stan och avsläppt på nybrokajen, där tjejerna mötte upp. Sen åkte vi båt till fjäderholmarna där vi åt picknick och drack bubbel. Sen fick ja smida ett eget smycke, superkul. Och tvingades efter det bada.. Sen båten tillbaka mot stan för en omgång poledance.. Sen fick ja baka en pizza på en pizzeria och bjuda alla på.sen åkte vi hem till en kompis och åt midda och mer bubbel. Under hela dagen fick ja panga en ballong i taget och svara på frågor och lösa uppgifter.. Är helnöjd över möippan!! Hur har era varit? Vad fick ni göra?

  • Helena brud 20 aug

    Puh, vi har en massa kvar vi med... Värst är nog alla gästpresentationer... Puh... Varför började jag med dom? :) Och så måste jag baka små osthjärtan, åka till Systembolaget, handla plastglas mm mm och värst av allt, vi har inte ens börjat öva på nån brudvals el alternativ till dans.. Stress... Nåja, jag hoppas väl att det ska lösa sig.. Elva dagar kvar... Ihhhhh!!!

  • Helena brud 20 aug

    Ja på tal om väder håller jag på att bli tokig.. Kollar alla vädersiter med långtidsprognoser, och dels så ändras de ju från dag till dag, men idag vart jag lute brydd, en sida visar fint väder den tjugonde augusti och en sida visar regn hela dagen??? Alltså, jag vet att man inte kan lite för mycket på dom så här långt innan, men eftersom vi ska ha en utomhusvigsel så är man ju liiite nervös för regn!!! Just nu är jag mest rädd för att vi ska glömma nått viktigt, typ tårtspadarna eller nått annat.. :) Och så är jag lte sur över att vi börjat dra över budgeten rätt ordentligt nu mot slutet, shit vad dyrt det börjar bli... Hur mycket kommer ert bröllop gå på? Och vad kommer själva festen kosta, om man bortser från ringar och kläder? Dvs mat,dryck, fotograf, dj, pynt, serveringspersonal lokal mm... Och hur många gäster har ni? Nåna, har börjat göra listor, lite skönare än att ha allt i huvudet iallafall... :)

  • Helena brud 20 aug

    Fanfanfan, nu har de ändrat till regn, massa regn den tjugonde... :( skiiit!!! Hoppas de hinner ändra bort regnet innan dess igen...

  • Helena brud 20 aug

    Molnigt? Vart jag än tittar är det regn regn och regn.. Uppåt 20 mm tom så ganska mycket regn.. Vet inte hur vi ska göra med fotograferingen... Måste hitta nått ställe under tak alt får det väl bli under paraply... Har köpt två fina genomskinliga på Clas Ohlsson... Och vigseln får väl kanske bli inne i festlokalen då, men det kommer bli trångt... Blä och dubbelblä... Just dåligt väder var min största fasa redan från början. Det eller att någon av oss el barnen blir sjuka... Nä usch, känner att humöret är på botten pga detta just nu...


  • Helena brud 20 aug

    Hur går det för er brudar? Sälv har jag nojja över vädret.. Haha... Vi ska ju ha en utomhus vigsel, så det hänger ju e hel del på vädret sas... Och så är det ju full panik med allt annat... Festhäftet är nästan klart, dansen börjades övas in häromdagen.. VI kör en dirty dancing kopia.. Lte ploj, för inte sjutton kan vi dansa mamo fullt ut... Men det blir nog bra...

  • Helena brud 20 aug

    Trolldeg? Googla för recept, men vatten mjöl och salt antar jag det är... Kan nog torkas lite snabbare i ugn... Stick ner stålpinne i och vrid till en dubbelsnurr eller sätt ett stort gem i?

  • Helena brud 20 aug

    Så har jag oxå börjat känna, det blir som det blir liksom... Huvudsaken är ju att man blir gifta.. Var så jäkla arg och förbannad på vädret igår, men idag känns det lite bättre, nu verkar det ju som att det blir ok efter lunch här i Stockholm iaf... Hoppas det stämmer nu bara... Idag bekräftade jag catering, 84 gäster blir vi om nu ingen blir sjuk i sista stund... Fattar bara inte hur vi ska få all dricka kall.. Men det får ge sig.. Imorgon em får vi nycklarna till lokalen och ska åka dit och börja pynta.. Tur vi har två dagar på oss, är en massa grejer som ska fixas... Stolsöverdrag, rosetter, pynt på toaletterna mm mm... Sambon har ju även köpt en kanapee, dvs fin gammal soffa som vi hoppas kunna ha ståendes ute för att fota gästerna på.. Och så ska ju all dricka köras dit, det kommer bli mycket bärandes av allt det.. Och sen ska allt hem på söndagen oxå.. Puh!

  • Helena brud 20 aug

    Hej på er. Vi väntar oxå på bilder från vår fotograf. Hoppas på att de fick till några bilder från själva vigseln, vi vigdes ju ute. I SPÖregn... Fortfarande lite bitter på det jävla vädret.. Dan innan när vi lte till festlokalen såg det ju ut som att det skulle regna på fm och sen klarna upp efter lunch, så vi sket i att sätta upp det lånade stora tältet.. Yran right, när vi kom hem sent på fredagkvällen hade de ändrat prognosen igen... Mutter och morr, så det var bara att be svärisarna ta med sitt lilla partytält som är lätt att fälla upp (är som ett paraply liksom) så iaf vi och vigselförättaren fick plats.. Mn köänningen har ju sett sina bästa dagar kan jag lova.. Nästan som trash the dress och bröllop samtidigt... Grrr.. Dessutom så färgade den röda mattan vi gick på av sig, så klänningen blev både blöt och lite rosa längst ner... Ska ta tag i den snart och lämna in den på tvätt.. Nåja bortsett från det var det en superbra dag! Vilken fest det blev, och vår dans till dirty dancing låter blev succe! Ska ladda upp lte fler bilder allt eftersom men några finns på www.famfag.blogspot.com redan nu...

  • Helena brud 20 aug

    Nu hittar man några första bilder på oss på min blogg, lite små men de är större på orginalbloggen. Ska även ta och ladda upp lite fler bilder från fotograferna... Vet bara inte om jag ska göra det i min blogg eller var... Finns det nått onlinealbum tro?

  • Helena brud 20 aug

    Sassabrassa, vansinnigt snygga! Hur gjorde ni dom? Med riktiga kort el skrevni ut dubbelt på finare papper?

Svar på tråden Augusti 2011 - del 2