Inlägg från: fru2011kanske |Visa alla inlägg
  • fru2011kanske

    Augusti 2011 - del 2

    SnartFruSir: Vad roligt att läsa om namnet, jag tänkte på det när du skrev att du inte skulle ta hans namn, att det är ju inte hans mamma du gifter dig med, men jag förstod ändå hur du tänkt, att det inte är så lockande att dela namn med någon man inte gillar.. Men du ska se att det kommer bättre tider med svärföräldrarna! Och det viktiga är ju du och din mans förhållande!


    Jag har noterna till Ronja Rövardotter och underbart, fast de ligger på jobbdatorn.. (och jag har ju semeter till efter bröllopet )

  • fru2011kanske

    Mm, förstår vad du menar! Jag har haft mycket liknande tankar, men nu känns det lite som att det faktiskt är dags att våga ta steget fullt ut, vi har ju redan bildat en ny familj och den familjen tillhör mig och BM, inte våra släktingar!
    Jag tror att själva namnbytet är betydligt enklare än funderingar man har innan..

    Så utan att känna till din historia i detalj ville jag bara säga att jag tror att du gjort helt rätt val som tänker framåt, på dig och din BM som Familjen med stort F.

  • fru2011kanske

    Begravning i släkten dagen innan bröllopet..Fick vi besked om idag.. Vilket beyder att stor del av min släkt kommer direkt från begravning till bröllopet.


    Hon som dog var bara 60 år och det var oväntat, men hon tillhör inte närmsta släkten för någon av oss.


    Känns lite underligt, men samtidigt så är det ju så livet är, och jag är lite glad att det inte är min mormor (87år) eller svårt sjuka svärmor som ska begravas..


    Jag tror nog inte att det ska kasta skugga över bröllopsfesten, och är just nu lite glad att det är drygt en timmes bilfärd till gården där festen är, då hinner de som kommer från begravningen ha en stund innan vår fest tar vid.


    I övrigt är vi Äntligen klara med bordsplaceringen, riktigt nöjd!! Ska bli intressant sedan att höra vad gästerna tyckte. (Ingen kontroversiell placering på något sätt, vi har ett E-bord med 4 tungor, en för hans släkt, en för min släkt och två med kompisar och kusiner (vilka känner varandra lite))

  • fru2011kanske

    Helena brud 20 aug, låter som du hade en härlig dag! Min möhippa har jag skrivit om i bloggen här på BT, så det går bra att läsa där, men det var lite samma stuk som du hade och jag var sååå nöjd! Framförallt underbart att ha alla vänner samlade en heldag! Jag festade hela natten som om det inte fanns någon morgondag, vilket jag inte trodde att jag kunde/tyckte var roligt längre (som den hemmasittande tre-barns mor man är )


    BM går och väntar på sin svensexa, och de har gjort väntandet till en del av grejen, han ser lite orolig så fort jag bokar något (tex spontant åka till landet en fredag och äta kräftor med mamma )


    I övrigt börjar jag bli stressad igen, framförallt får jag inte ordning på festprogrammen som ska till tryck. Och vi ska ju ha så himla mycket grejer med oss, jag är så rädd att jag ska glömma grejer.. Får massa "tänk om" tankar, som "tänk om cateringen inte kommer,tänk om blommorna inte håller, tänk om jag glömmer klänningen osv.


    Har börjat få halsbränna av stressen, vilket jag inte haft sedan jag var gravid... Men jag ska prata med blivande svågern om hjälp med programmen så hoppas jag att jag kan stressa lite mindre..

  • fru2011kanske

    Grattis Summer loving! underbart att höra att så många är så lyckliga! (själv är jag mest nervös och stressad numera


    Ser fram emot bilder och mer detaljer senare!

  • fru2011kanske

    ÄNTLIGEN! Jag är Äntligen klar med festhäftet! Blev några justeringar i bordsplaceringen i sista stund och alla gästpresentationerna vart inte så fyndiga som jag önskade, men jag är väldigt nöjd med att ha färdigställt häftet och skickat det för provtryck!


    Hoppas det flyter på utan problem nu bara!


    Känner att jag blir väldigt stressad så fort jag inte får svar så snabbt som jag önskar av catringen och floristen (Ingen av dem är sånna mailfreak som jag)


    Jag och BM satte dessutom igår ihop en lista med Allt som ska göras, och iom att festhäftet är klart så är listan inte så tung


    Mindre än två veckor kvar!
  • fru2011kanske

    Sassabrassa, det låter som ni får en fantastisk vigsel!

    Själv vet jag inte om jag håller på att bli sjuk, eller om det bara är bröllopsnervera som spelar mig ett spratt...
    Jag är typ lite illamående och har liksom ont i kroppen, mest i nacke och leder.
    Jag är ju helt klart stressad, sitter jag så siter jag och hoppar med benen oavbrutet osv..

    Är det någon bacill får den gärna bryta ut ordentligt, så jag är frisk nästa helg!

    Någon annan som också känner sig underlig?

  • fru2011kanske

    Tack, träningen har jag varit dålig med, men äter med lite GI-tänk och det har funkat, har inte gått i vikt trots att jag är inne på min 5:e semestervecka med allt vad det innebär..

    Vi är väldigt bra i fas, nästa vecka borde mest bli att hämta grejer och så.
    Och lite tror jag att det är det som stressar mig, det börjar bli en verklighet att Vi ska Gifta oss, och att Alla vi umgås med, och även släkt långt ifrån, kommer <3

  • fru2011kanske

    Sassabrassa, svårt att säga hur mycket det syns "live". Jag ser ju på bilden att det är lite snett eller vad man ska säga, och på bilden hade en blomma varit fin tror jag, men sedan om någon kommer se "problemet" när du använder klänningen tror jag är tveksamt. Det är nog mest för din egen skull i så fall (har man börjat störa sig på en sak så kan det ju vara svårt att ignorera det ) Måste bara säga att jag tycker du har en superfin klänning! Alldeles lagom med detaljertycker jag


    Grattis och Lycka till ni som gifter er idag!

  • fru2011kanske

    smuppra låter fantastiskt! Vilken tur med resan!

    ClaraH, jag har också haft ont i magen tror det för min  del i alla fall är en kombo av nervositet och stress. Hade en mysig e.m/kväll med BM igår (han är ju lugnet själv) plus att vi fick mycket gjort, och idag har jag kunnat njuta av det igen

    Idag har jag fixat mina naglar, inte helt bekväm än i långa naglar, men vill man vara fin får man lida pin.. (Jag hoppas jag vänjer mig lite, för nu är det svårt att göra vardagssaker som sätta ihop strumpor)

    Imorgon ska allt packas!

    Jag känner att jag håller på att "lämna planeringsångesten", idag tex ringde prästen och frågade om kantorn sagt ja tll våra låtar. Jag sa att han hade fått noterna och inte hört av sig sen så jag antog att det var klart. Då sa hon att hon skulle kolla upp det med hoom, han hörde tydligen inte alltid av sig. Och jag kände att det egentligen inte brydde mig, för det viktiga/häftiga/roliga är att Vi ska Gifta oss! Och det kommer bli fint oavsett vilken musik det blir!
    Rätt häftig känsla ska jag säga!! 


    snart är det dags för dagen D
  • fru2011kanske

    Mirjami: Undebart!

    Imorgon börjar festen och på lördag är dagen D!

    Så glad just nu!!

  • fru2011kanske

    Nu är jag Fru! Vigseln var i det närmaste magisk! Det var så mycket känslor att prästen nästan började gråta när hon såg oss.


    Vi har haft en väldigt omtumlande helg då svärmor avled direkt efter vigseln på bröllopet. Så vi försöker nu landa i alla känslor, sorg, glädje, tacksamhet, samhörighet.


    Vi fick en fin kväll med alla underbara människor som finns runt om oss och det bestämdes snabbt att löfterna ska förnyas om ett år och då blir det fest med alla som var med.

  • fru2011kanske

    Sassabrassa: Supersnyggt!!


    Jag ska hämta våra kort idag, ska se om jag får in en bild på dem.


    Nu har vi äntligen beställt bröllopsresan till NY Om en månad åker vi, första barnfria semestern på 8 år

  • fru2011kanske

    Jag känner igen den där "Vardagslyckan". Vi har ju levt ihop i typ 13 år och har tre barn, men har varit lite som nykära (mitt allt annat elände vi haft)

Svar på tråden Augusti 2011 - del 2