Inlägg från: fru2011kanske |Visa alla inlägg
  • fru2011kanske

    Augusti 2011 - del 2

    Aylas skrev 2011-03-09 19:20:13 följande:
    Härligt att ha Daniel Lindtröm på bröllopet - grym röst Vi håller på att busa till det lite, men en manskör och trumpeter. Hoppas att allt går ihop

    Mannen har bokat band och följt med för att titta på mönsker och tyg till tärnklänningar - och tyckte det var kul!. måste säga att jag är lite stolt över honom. Massa bra ideér kommer han med också, som att rama in kärleksord och brev för att sätta upp i festlokalen

    Vi har också beställt stämpel för att emblossa vårt "märke" (något emblem är det inte riktigt) på framsidan av alla trycksaker. Jag har testat med en annan stämpel och blev förvånad över hur enkelt det blev . Papprerna är beställda och sen är det bara att ägna kvällarna åt att pyssla.

    fru2011kanske - var hittade du stämpeln? Vi har beställt en, men blir den inte bra skulle jag vilja ha en back up...
     
    My Cards tror jag det hette.

    Nu har jag hämtat ut allt material till inbjudningarna, så nu ska det börjas pysslas här hemma...

    Tycker vi har rätt bra fart på planeringen just nu
  • fru2011kanske
    Aylas skrev 2011-03-15 07:50:48 följande:
    Tårtan är mitt dåliga samvete - jag gillar inte tårta, men känner att man ska ha en. Jag behöver inte äta så mycket - bara skära  men den borde fixas snart, så att det kan bockas av. Vilken pina, smaka massa tårtor

    @fru2011kanske. Jag har hört att de har stämplar - man kan inte hitta dem på hemsidan. Vår borde komma vilken dag som helst och papprena kommer hit imorgon... Sen blir det pyssel av!
    Rubriken i vänstermarginalen heter typ kurser och stämplar eller liknande.
  • fru2011kanske
    Helena brud 20 aug skrev 2011-03-20 00:05:35 följande:
    Bengan, hoppar in här jag med.... Ska börja med att läsa ikapp lite kanske. :) Bo iaf i stockholm och är väl typ sådär halvklar Med typ hälften av allt.. :) Mycket är det. Dock har jag en vän som är bröllopskoordinator så jag har god hjälp.. Vill man läsa om mig och mina bröllopstankar kan man susa in på bloggen..
    Välkommen! Samma datum som vu gifter oss Vi får hålla tummarna ihop för att det blir en fantastisk dag med mycket sol och lagom varmt.
    SnartFruSir skrev 2011-03-19 23:29:12 följande:
    Nu är mammas klänning här :) Tog 3 veckor allt som allt. Hon är jättenöjd och klänningen satt perfekt. I nästa vecka beställer vi klänningarna med. Ebay is the shit :)

    Vad kul att det blev bra!!

    Här ska snart inbjudningskorten färdigställas och skickas ut
  • fru2011kanske
    Summer loving skrev 2011-03-21 12:23:06 följande:
    Beställde strumpeband idag, vit spets med blått band. Hur tänkte ni andra få till det med "something old, something new, something borred something blue"...och för dem som vill tillägget " and a silver sixpence in her shoe"???
    Jag behöver aldrig undra...jag vet hur underbar du e´!
    Jag har Ny klänning, blåa skor (hoppas jag, ska hitta ett par bara) och sedan lånar jag gammelfarmors diadem
  • fru2011kanske
    Helena brud 20 aug skrev 2011-03-20 00:05:35 följande:
    Bengan, hoppar in här jag med.... Ska börja med att läsa ikapp lite kanske. :) Bo iaf i stockholm och är väl typ sådär halvklar Med typ hälften av allt.. :) Mycket är det. Dock har jag en vän som är bröllopskoordinator så jag har god hjälp.. Vill man läsa om mig och mina bröllopstankar kan man susa in på bloggen..
    Välkommen! Här är en till 3-barnsmamma i Bromma som ska gifta sig 20 aug
  • fru2011kanske
    SnartFruSir skrev 2011-04-05 16:34:31 följande:
    Jag kan väl helt ärligt säga att jag tagit en rejäl paus från allt planerande. Det kom ett badrum i mellan. Så nu har vi varit runt och köpt duschväggar och jadda jadda. Men nu är vi experter på golvstående toaletter med väggavlopp och helkromade takduschar - men oj vad mycket tid det tar.

    Samtidigt känns det väl inte som att det är någon katastrof att bröllopsplanerna ligger på hyllan. Jag ska försöka ringa bageriet för att prata om tårtan, men det är 4, 5 månader kvar så vad kan hända? Är det semesterstängt får vi väl gå till ett annat ställe.

    Mitt enda framsteg är att jag hittat mina bröllopsskor. Just det. vi funderar på att fira bröllopsnatten hemma istället, enbart för att slippa förflytta oss från hotellet och hem dagen efter... Är det höjden av lathet eller? jag vet inte hur vi skulle hinna med att checka in och ha väska för kläderna, och klädgarderober och dylikt på plats. och visst, det finns taxi hem men då undrar jag om vi inte får en lugnare och mer harmoniska start på vårt nya liv om vi börjar hemma.

    Hur tänker ni andra?
    Vi har ju övernattning vid lokalen med gästerna så vi sover ju där, men funderar på att sova hemma natten sön-mån (så att hela familjen är hemma när skola och dagis börjar efter långt sommarlov) och sedan åka iväg och bo på hotell mellan mån-tis, för att hinna prata, smälta allt och få rå om varann lite.
    Wedding2012 skrev 2011-04-05 12:51:23 följande:
    vad ska ni ha för låt som bröllopsvals?
    Vi varken kan eller vill dansa vals, så det lutar åt en tryckare till Tycker om dig m Gessle
  • fru2011kanske

    Har börjat få svar på inbjudningarna (hittills vill alla vara med hela helgen ) Men är långt ifrån klar med kläder.. Ska verkligen försöka komma iväg och leta underkläder, och beställa skor..

  • fru2011kanske
    Pinkgrape skrev 2011-05-06 19:30:22 följande:
    Idag kom våra ringar, här är mina! :D


    Den släta med gravyr, "Vi mot världen".
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    Jättefnt! Jag vill ha liknande. Har mammas vigsel och förlovningsring hemma som påminner om dessa, men förlovningsring är mer rundad så jag ska kolla ad det kostar och om det går att få den mer som dina ringar, tycker de passar bättre ihop då.

    Vi har sista OSA 31 maj, och 48 av 119 har OSAt (varav vi är 5 i familjen) Jag vill ju helst att folk svara typ nu, så jag kan fixa med presentationer och liknande

    Ska boka tid för att kolla lokalen igen, smaka på tårtan och prata med kyrkan. Det är ju så mycket som ska göras på våren bara.. 

    Jag pendlar från att vara lugn, känna att jag har koll på läget, till att få frispel över detaljer som verkligen inte behöver lösas nu (tex om vi ska ha färdigblandad juice eller inte på brunchen på söndan..). Bridezilla? Och hur ska det bli i sommar när det inte är så långt kvar... 
  • fru2011kanske

    Exakt tre månader kvar idag!!

    Var och hämtade skorna idag, sååå fina

    Nästa helg ska vi kolla lokalen igen och förhoppningsvis träffa cateríngen. MB har just tagit på sig spellistan, så en sak mindre för mig

  • fru2011kanske
    Ankie och Jocke skrev 2011-05-22 22:31:51 följande:
    Grrr...fick tillbaka hindersprövningen och där står att vi inte gjort någon ansökan om nytt efternamn...men vad f*n jag skickade ju alla papprena samtidigt! Hur lyckades de slarva bort ändringen av efternamn???!!!
    Börjar tro att jag ska behålla mitt eget.. *surar*
    Men, efternamnet kan man ju anmäla ända fram till Vigseln, så det ska väl inte skapa problem för hindersprövningen???
    Vi skickade inte in någon namnändringsblankett..... Och vi har heller ännu inte fått svar, kan namnblanketten vara problemet tro?

    I övrigt börjar jag bli lite stressad över att cateringen inte svarat på mina senate två mail.. Ska ringa dem på ons om de inte svarat på mailet jag skickade i söndags. Det är väl inte att vara påstridog? (Skickade förra mailet för en månad sedan nästan)
Svar på tråden Augusti 2011 - del 2