Inlägg från: Wedding2012 |Visa alla inlägg
  • Wedding2012

    Augusti 2011 - del 2

    Sassabrassa skrev 2011-05-27 09:03:18 följande:

    Nu har jag nog hittat klänningen till min tärna. Vad tycker ni om den?
    Vi har rött, röda rosor som genomgående tema.


    vart har du köpt den?
  • Wedding2012

    vårat OSA datum var 15/6, det var 2 par (4 pers) som inte hade svarat så våran toastmadame mailade och frågade och dom har nu tackat ja.
    Alla utom 5 har tackat ja nu =). Så vi blir 50 pers med mig, sambon och sonen =)

  • Wedding2012

    ang att skjuta upp mensen. man kan även få utskrivet på vårdcentralen tabletter som skjuter upp mensen om man vill vara 100% säker på att den inte kommer, det är säkrare än att skjuta upp med p-piller

  • Wedding2012
    Beautiful Disaster skrev 2011-06-22 09:48:17 följande:
    Det gjorde min lillasyster när hon åkte utomlands, hon fick mens iallafall, så 100% är det inte
    Elliotts änglamamma - lilla-mirakel.blogspot.com
    hehe okej.. det är väl olika för alla med det också då =)
  • Wedding2012

    ta det inte på fel sätt, är glad över alla + och så här i tråden, men ska vi försöka hålla oss till bröllops ämnen ;)

  • Wedding2012
    Skumboll skrev 2011-06-22 22:21:51 följande:
    Äh, man måste väl få prata om annat än bröllopet ibland?
    självklart får man det =). känndes bara lite konstigt att prata så mycket om sånt när det finns en sida för just sånt, familjeliv.se =)
  • Wedding2012
    Pinkgrape skrev 2011-06-23 01:10:00 följande:
    Ta det inte på fel sätt, men även sådant som graviditeter och annat kan ha väldigt mycket med bröllop att göra. Kanske inte rent praktiskt alltid, men känslomässigt.

    Men ska jag nu skriva något riktigt bröllopsrelaterat, så vill jag gnälla över att min klänning inte hinner fram före midsommar!!!!! Jag som verkligen ville ha den, helst NU! Nåja...
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    jag menade inte att man inte ska skriva om det, tyckte bara att det var lite mycket inte mer än så =).
    självklart är det mycket känslor, glädje osv =). känns bara lite mycket sånt snack då det redan finns en sån sida för just det, familjeliv.se
  • Wedding2012
    Pinkgrape skrev 2011-06-23 12:19:51 följande:
    Fast det känns ju lite... hm. Rekommenderar du verkligen familjeliv? Haha jaasi... Och hur konstigt blir inte det då, när man spenderat månader och åter månader här inne tillsammans med dessa brudar och bara för att man vill prata om lite bredare saker, så ska man helt plötsligt byta sida? Som sagt, jag tycker att det är ganska naturligt att om man pratar såhär på ett forum (även om det är ett bröllopsforum), så blir man nyfikna på varandra och man vill dela med sig av sina erfarenheter, tankar, känslor osv. Även under bröllopsplanerandet kommer det dagar och veckor då tankarna är någon annanstans och det kan vara skönt att kunna ventilera sådant för att komma vidare i bröllopsplaneringen. Det går ju dessutom att undvika de trådar och inlägg som man själv inte finner intressanta. Nåja... skitsamma. Nu är det som det är helt enkelt, du har ju fått mer bröllopsprat återigen.
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    Jo klart att det är naturligt och allt sånt.
    men det kanske inte alla tycker är kul, ta t.ex. dom som kanske är med i tråden som har försökt bli med barn i över 1 år och inta lyckas än? dom kanske inte mår bättre av alla som blir gravida här och var runtomkring dom, eller? klart man ska få prata om det och vara glad men tänk lite att det finns fler, det är allt jag menar =)
  • Wedding2012

    igår var jag där jag beställt klänningen och bokade tid för utprovning av klänningen =). typ det enda vi har kvar är att duka borden och göra en bordsplacering =p =)

Svar på tråden Augusti 2011 - del 2