• Svar på tråden Augusti 2011 - del 2
  • Skumboll
    TheD skrev 2011-02-05 17:49:42 följande:
    Mjaeja hahah Inte en slät som jag vet är det mer praktiska men nu är det "flickhuvudet" som shoppar och då är det allt annat än praktiskt. Den här gillar jag, dock är den lite för hög, tror 7,6 mm... : dvs endast princessringen... som kostar närmare 20.000:-


    Sen den här för 27.000:-


    Så något i mitten och på sidorna.....men inte till den prislappen :) provade på guldfynd somhamnar inom mitten och sidorna men nej....kändes nog lite "billig"
    Superfina! Men vilka jäkla priser! Förvånad

    Min är faktiskt en väldigt klassisk solitär, opraktiskt som fasen men ack så fint! 

    Ska du ha vitt guld eller gult guld?
  • Skumboll
    TheD skrev 2011-02-05 18:05:48 följande:
    Rött :) Förlovningsringen är röd så jag vill inte blanda!
    Nä, blanda är nog inte så fint!
  • Summer loving

    Idag (igår för klockan har passerat 00.00) förvandlades jag till en prinsessa...i allafall kändes jag mig som en när jag fann min brudklänning!!! Hjärta Jag trodde aldrig vi skulle finna den idag när vi var ute på första brudklänningsjakten....men vips så stod jag framför en gigantisk spegel iklädd en vacker vit dröm och fick anstränga mig lite för att inte börja snyfta faktiskt! It´s the ONE! Den satt dessutom som en smäck, den enda justeringen som ska göras är en liten dekorationsgrej nere vid framme på klänningen.

    Så nästa vecka hänger den färdig att hämtas, tillsydd och nystruken tillsammans med skor och slöja! Gud var trevlig och proffsig personal som tog hand om mig! Trodde lätt jag skulle få vänta en 3-4 månader på min klänning...men nu har jag den i min ägo inom några dagar! Den kostade nästan en tusenlapp över min budget som jag ändå tyckte var hyfsat generös men man fick välja ut ett par skor på köpet (som skulle kostat 1200 kr) så jag är störtnöjd! Nu är det exakt 6 månader tills jag står brud! Iiiiiihhhhh!

    Ang. bröllopsförsäkring så har vi tecknat en via Svensk Bröllopstjänst som samarbetar med Sveland. Känns tryggt och bra, säkert en aning onödigt, men det känns ändå skönt och vi tyckte inte att det handlade om några enorma summor!

    Hur har ni haft det som varit på Bröllopsmässa nu i helgen?

    Jenny P: Beklagar tillståndet med din svärfar. Det gör mig ont att läsa. Jag kan verkligen relatera till din situation då jag förlorade min svärfar, min sambo sin pappa och våra goa ungar sin farfar nu i början på januari. Det var väntat men gick väldigt fort mot slutet och bara några veckor innan visste vi inte om han kanske skulle kunna få vara med ända fram till bröllopet....men så blev inte fallet. Därför har all planering och alla förberedelser stått mer eller mindre stilla hela hösten och vintern (Beslutade oss för och bokade in vigsel redan förra året i aug). Så det har varit väldigt tungt den sista tiden här hemma då vi stod varandra väldigt nära. Men min svärfar ville verkligen att vi skulle gifta oss och de han sörjde mest var att inte få se sina barnbarn växa upp....och det sörjer vi också! Cancer är en hemsk sjukdom.


    Jag behöver aldrig undra...jag vet hur underbar du e´!
  • Sassabrassa

    Skumboll skrev 2011-02-05 11:59:38 följande:


    Stor dag idag - nu har vi varit iväg och beställt ringar!
    Härligt. :)
    Har sett ut min vigselring... längtar så efter att få bära den. :)  
    Har valt en Engelbert 5010 i vitt guld. Passar så underbart fint till min förlovningsring som är 7 mm.  
  • Planer

    I veckan skickade vi ut våra inbjudningskort, och dom blev sååå fina!! Massa har ringt och grattat. Känns så roligt att det är officiellt nu (Vi har hållt det hämligt för hälften av alla) så nu kan man prata öppet om det!! Jag och mannen hade planeringsdejt igår och har nu skrivit en lista på vad vi ska göra den närmaste tiden och vad vi ska fixa och boka lite längre fram! känns som man ligger steget före Skrattande 


    idag kommer svärföräldrarna hit så då blir det säkert lite mer planering!! såå kul!


    Har ni andra skickat ut era inbjudningar än?

  • Jenny P

    Tack alla snälla augustibrudar! Vill inte deppa ner denna fina tråd, men måste bara berätta att svärfars läkare frågade oss om vi kunde tänka oss att flytta bröllopet bara för att svärfar skulle hinna överleva det. Ja, vad svarar man på det... Visst har vi tänkt på det, men det känns som om det blir fel hur vi än gör. Ska vi flytta det till nästa månad?- Då känns det som om vi inte tror på hans överlevnadschanser och behåller vi datumet så kommer han troligtvis inte finnas med oss längre. Suck. Vill så gärna att han ska få vara med (M2B är första barnet som gifter sig), men hur ändrar man planeringen för 70 gäster, och när är "rätt" datum...? Tror att det blir till att hålla kvar vid planeringen och hoppas på att han hänger kvar tills dess. Är det egoistiskt?

  • Skumboll

    Planer: Vad roligt att det är officiellt!
    Nix, inbjudningarna skickar vi inte ut förrän i april/maj. Däremot ska vi skicka save the date nu i veckan.... lite sent men...

    Jenny P: Jättetrist att höra om svärfar!
    Jag tycker inte det är egoistiskt att behålla datumet, precis som du säger så kan man ju inte veta när rätt datum är heller. Allt kan ju gå snabbt eller så hänger han kvar längre än väntat. Ingen kan ju spå i framtiden! Och han finns ju med er även om han inte är där i egen person. Kram till dig och jag hoppas ni kommer fram till något som känns okej. 

  • Teoliny

    nu har jag halv tråkiga nyheter augusti brudar! jag och min fästman har avbokat vårat bröllop, vi har inte gjort slut men vi har bestämt oss för att skjuta upp bröllopet till nästa år istället då han bor i USA och så ville vi att fler från hans familj skulle ha chans att flyga ut till sverige för bröllopet om de hinner spara pengar.

  • Fröken T

    Oj vad jag har missat i den här tråden!

    Senaste veckan har sakert börjat falla på plats. Toastmastrar är klara. Har äntligen fått svar från en vigselförrättare som faktiskt kan, inte tiden vi ville men en timme senare, vilket är helt ok, så det är typ bokat. Och det bästa av allt är att jag precis varit hos sömmerskan som jag ska sy upp min klänning. Och jag tycker så mycket om henne, det kommer verkligen att bli toppenbra! Är så glad över att jag beslutade mig för att sy upp här och inte måttbeställa nånstans ifrån.

    Skrattande

    Nu ska jag göra det sista på inbjudan och sen trycka. Nån som har nåt tips på bra tryckeri i Sthlm? Digitaltryck tänker jag mig.

Svar på tråden Augusti 2011 - del 2