Inlägg från: Planer |Visa alla inlägg
  • Planer

    Augusti 2011 - del 2

    I veckan skickade vi ut våra inbjudningskort, och dom blev sååå fina!! Massa har ringt och grattat. Känns så roligt att det är officiellt nu (Vi har hållt det hämligt för hälften av alla) så nu kan man prata öppet om det!! Jag och mannen hade planeringsdejt igår och har nu skrivit en lista på vad vi ska göra den närmaste tiden och vad vi ska fixa och boka lite längre fram! känns som man ligger steget före Skrattande 


    idag kommer svärföräldrarna hit så då blir det säkert lite mer planering!! såå kul!


    Har ni andra skickat ut era inbjudningar än?

  • Planer

    6/8 här oxå!!! i Varberg!


    Vi har det senaste beställt tårta och varit och kollat på lokalen igen och provmöblerat! kommer bli jätte bra! svärföräldrarna var oxå med och kollade och dom tyckte den var jätte fin! vi håller på och kollar på bil, men pappa jobbar som sotare så han träffar ju väldigt mycket folk varje dag så han skulle hålla ett  öga ute oxå. Vi vill gärna ha en hummer och dom är ju inte jätte vanliga !


    ska snart beställa min vigselring oxå men vill inte göra det för tidigt då den bara kommer ligga hemma och då kommer jag att bli tokig när jag inte kan använda den! vi ska kolla ut sambons kläder snart och hyra en underkjol till min klänning!


    Shit va det är mycket planering kring ett bröllop! men det är väldigt roligt!

  • Planer

    6:e augusti här!!!

    Våra planer börjar falla på plats oxå!! känns såå skönt!
    Ska man stryka klänningen eller hur gör man? min har oxå hängt i garderoben sen i höstas och den är lite skrynklig nertill!! hur ska ni göra?

Svar på tråden Augusti 2011 - del 2