Inlägg från: Augustilyckan |Visa alla inlägg
  • Augustilyckan

    Augusti 2011 - del 2

    Då har jag startat hårdträningen för att gå ner i vikt till den stora dagen! Har kört ett 90 min Boxpass ikväll, líka bra att köra igång hårt på än gång! Ska försöka köra 3 pass i veckan och lite promenader däremellan.

    Angående STD kort så hoppar jag nog över det, vi kommer att skicka ut Inbjudan redan till alla hjärtans dag 14 feb så det är ju ändå i god tid.

    Nu är temat bestämt, det blir turkost, silver och vitt! Det kommer att bli kanon tror jag, kanske lite svårt men det får jag ta! Vi har bestämt inbjudningskort också, känns skönt!

    Kom igen nu Fru2011kanske, nu tränar vi hårt!

  • Augustilyckan

    Det känns verkligen helt fantastiskt att vara Bride to be!

    Japp det blir träning, mån, ons och fre eller lördag, 3 pass kommer det iallafal att bli i veckan!!! Kul att vi är så många som kan peppa varandra!!! Heja, heja!! Tänkt så skönt det kommer att vara när dagn är inne och man har nått sin målvikt! Det är ju ändå bara en gång i livet man gifter sig, så den dagen vill man ju verkligen vara i toppform! Härligt att kolla på bilderna efter bröllopet och vara helnöjd!

    Jag tränar vid 20 på kvällarna, annars är det svårt! Då sover barnen, så då kan man gå iväg i lugn och ro!

    Idag har jag pratat med min frisör, hon vill gärna göra min håruppsättning till bröllopet så det känns skönt, hon kan även sminka!!! Känns bra med någon man känner, hon vet ju hur mitt hår är och vad som blir snyggt med mitt hår!!

  • Augustilyckan

    Vickanophilip - åhhh vad duktig du är -5kg på 2 månader, inte illa! Härligt att höra att du prioriterar dig själv, det måste man göra om man skall bli en gladare och piggare mamma!

    Du och jag 2011 - Färgtemat låter jättefint, var inne på det först också, men nu blir det vit, silver och turkost - lite svårt men det blir en utmaning! Hörde idag att det finns turkosa orkidéer, det låter ju fantastiskt fint, måste gå och kolla på det!

  • Augustilyckan

    Skönt att ha kommit igång med träningen! Det blev ett Medelgympapass ikväll på Friskis, superskönt men asjobbigt! Nästa pass blir på lördag kl.10 längtar faktiskt redan, det är ju kul när man väl kommer igång!!! Heja, på ni andra också!

    Ingen mer bröllopsplanering har det blivit, jag vill gå ner några kilon innan jag börjar pröva klänningar, Januari, Februari blir nog lagom att börja prova klänningar tror jag!!?

    Ringar måste jag helt klart börja kolla på , vet på ett ungefär vad jag vill ha men har inte prövat till min förlovningsring!

  • Augustilyckan

    Hej alla nya och gamla!
    Jag är 34 och min sambo 36 när vi gifter oss!

    Snartfrusir - jättefin klänning - vad är det för märke på den, om du vill avslöja?!

  • Augustilyckan

    Hej alla augustibrudar!

    Hur går det med träningen för alla?! Själv har jag lyckats med 3 pass i veckan, samt lite promenader! Har inte ändrat så mkt på kosten ännu, slutat med sötsaker, på helgen kanske det slinker ner nåt, men annars försöker jag låta bli! Nu har jag berättat för min ena brudtärna också, så nu får jag även med henne på passen, skönt att man har nån, så att vi kan motivera varandra!! Min andra brudtärna skall snart också få reda på att vi skall gifta oss, om ca 1 vecka, har bjudit hem henne på middag

    Annars är det inte så mkt mer just nu att göra, kollar mkt på nätet på olika klänningsmodeller och på ringmodeller, ska in till stan imorgon en sväng, så då kanske jag går och kollar och prövar lite ringar, det beror på min lilla prinsessa på 7 mån, om hon är på humör eller inte

  • Augustilyckan

    Oj vad tiden går, har inte varit inne på bröllopstorget på 2 mån tror jag, tog ett långt jul-och nyårsuppehåll
    Vi ska skicka ut inbjudningskorten till alla hjärtans dag den 14 feb, (vi gifter oss 27 aug). Tyckte att det var en bra dag för att få en inbjudan till ett bröllop 
    Vi skickar inte ut några STD kort så därför vill vi vara ute i god tid innan. Osa datumet blir dock väldigt svårt att sätta, eftersom inbjudan kommer så långt innan, men början på Juni kanske?!
    Under jul och nyårshelgerna så har jag varit och köpt min ring, sååå fin, får lägga ut ett kort på den senare, än så länge är den fortfarande hos guldsmeden.

    Inbjudan är väl dags att börja pyssla med, eftersom det bara är drygt en månad kvar tills den ska vara ute!

    Hur går det med träningen då alla augustibrudar?! För mig gick det bra till en början, sen var jag sjuk i drygt 3 veckor, sen kom jul och nyårshelgerna.... Nu har jag nystartat och målet är 3 pass i veckan, har kört 2 pass den här veckan, så det är bara 1 kvar, så det kommer jag att klara! Ska köra igång med viktminskningen också, kör GI from fredag, en bok som heter 6 kilo på 6 veckor, bra sätt att komma igång.

  • Augustilyckan

    Mina inbjudningskort är beställda, så de kommer att skickas ut till den 14:e feb som planerat

    Min träning går också bra, tränar 3 pass i veckan och försöker att promenera så ofta jag kan! Jag började med GI för 2 veckor sedan oxå, det har resulterat i -3kg och -4cm i midjan, så jag ska verkligen satsa på att vara i mitt livsform, på bröllopsdagen! Det är en bit kvar tills jag har nåt mitt mål, men det kommer att gå!!!

    Planerar att börja prova klänningar i mars nån gång, satsar på -8 kg tills dess! Håll tummarna!

  • Augustilyckan

    Hej alla augustibrudar!

    Kul att det är flera som skall gifta sig den 27 augusti, det ska vi med!!!

    Vi var oxå på bröllopsmässan i helgen, träffade också en florist som verkar superbra! Kankse samma?  Ska maila henne idag tror jag.

    Ikväll ska jag på gyminstruktion, ska bli spännande, ska använda mig av en PT ett par gånger så man kan få lite tips på hur man kan snygga till kroppen ordentligt! GI och träning fortsätter, tycker att det går ganska bra,- 4 kg och 6 cm i midjan på 3,5 vecka.

    Börjar bli sugen på att prova klänningar nu, men skall vänta till mars-april nån gång, ska gå ner några kilon till först

    Inbjudan skall gå ut till alla hjärtans dag, så det börjar närma sig!! Måste börja skriva kuverten snart!!

  • Augustilyckan

    Till Snart fru Sir - ÄLSKAR din klänning, det är nåt liknande jag har tänkt!!! Dock vill jag ha korsettsnörning bak, tycker det är sååå snyggt!

  • Augustilyckan

    SkruttisOMuffis - Ja det är samma florist som jag har tänkt, hon verkade jätteproffsig, kanske bäst att maila henne nu då och kolla så att hon kan till mitt datum!

    Jag lägger gärna upp en bild här efteråt, kul idé!

  • Augustilyckan

    Hej alla!

    Gifter oss den 27 aug och idag fick alla vår inbjudningar, vi har varit sååå hemliga så endast tärnor, bestmen och toastmaster har vetat något innan!! Har redan fått massor av respons på inbjudningarna och mer lär det bli ikväll när alla kommer hem från jobbet och tömmer sina brevlådor, åhhhh vad kul!!!

    Floristen vi träffade på bröllopsmässan har vi kontaktat och henne ska vi träffa i mars!

  • Augustilyckan

    Här är en bild på vår inbjudan! Vi beställde på Calligraphen, vart jättenöjda! Superbra service, vi hade korten inom 3 dagar!


Svar på tråden Augusti 2011 - del 2