• August­ilycka­n
    Äldre 19 Oct 22:29
    179748 visningar
    1573 svar
    1573
    179748

    Augusti 2011 - del 2

    Kul att ni har startat en tråd för oss som gifter oss Augusti 2011. Vi bokade kyrka igår och idag registrerade jag mig här! Jag kan behöva lite push, antar att jag ligger lite efter, de flesta börjar ju planera sitt bröllop 1 år innan! Några tips på vad man skall börja med?

  • August­ilycka­n
    Äldre 20 Oct 13:00
    #3

    Tack och Grattis själv!

    Kyrkan är bokad och vi håller på att kolla på festlokal, vilket inte är det enklaste! Tack för tipset om fotograf, det ska vi försöka kolla upp snarast! Jag fick ett tips här på torget och tänkte skicka ut inbjudningskorten så att de hamnar i brevlådan på alla hjärtans dag 14 februari, 6 månader innan, då borde inte så många vara uppbokade! Jag är också föräldraledig tom 1 april så jag har mkt tid att planera bröllopet! From nästa vecka måste jag börja träna också så man kommer iform till bröllopet!

  • August­ilycka­n
    Äldre 21 Oct 14:25
    #5

    Kul att du också är med! Bra att ha några att bolla med! Det låter ju som att du är på god väg med de största posterna i budgeten. Lokalen är fortfarande ett frågetecken för mig, svårt att hitta en bra lokal som inte ligger alltför långt ifrån kyrkan!! Men vi kikar vidare efter lokal! Catering är ju nästa punkt efter att lokalen är spikad!

  • August­ilycka­n
    Äldre 21 Oct 16:37
    #7

    Jag letar i Tyresö, Stockholm.

  • August­ilycka­n
    Äldre 21 Oct 22:53
    #9

    Jaha, vad lustigt! Vad har ni hittat för lokal? Ska ni gifta er i Tyresö Kyrka?

  • August­ilycka­n
    Äldre 27 Oct 14:55
    #14

    Hej igen alla augustibrudar!

    Nu har jag bytt datum, det var alltför svårt att hitta en bra lokal som var ledig, så jag har bytt från den 20 aug till den 27 aug, flyttad 1 vecka framåt, känns helt ok. Nu har vi spikat lokal/restaurang där vi skall ha festen. Stället känns helt perfekt och var ledig den 27 aug så valet var lätt! Mycket föll på plats vid val av lokal, nu är DJ klart också!

    Nu håller vi på att kika på fotograf! Vad säger ni andra, vad brukar det kosta? Bröllopsbilder, vigsel och mingel, ca 50 bilder för 6500 kr, 2-3 tim? Någon som har någon bra fotograf att rekommendera i Sthlms området?

    Nu är man en liten bit på väg iallafall, budgeten är klar också!

    Härnäst blir inbjudan, ngn som kan rekommendera någon bra sida där de säljer fina inbjudningskort?

  • August­ilycka­n
    Äldre 27 Oct 22:15
    #17

    Tack för alla tips på sidor där de säljer inbjudningskort, har suttit och kikat igenom sidorna ikväll och beställt lite provkort! Jag beundrar alla er som gör era kort själva, önskar att jag hade varit så pysslig!

    Vi har prelbokat fotograf nu, det är BG:s barndomskompis så vi kommer visst att få ett specialpris så då är det nog ett bra pris!

    Delfin 78 - Tips på sånger i kyrkan:

    Ulf Lundell - Kärleken förde oss samman
    Kent - Utan dina andetag
    Cajsa Stina Åkerström - Av längtan till dig

    Angående utgångsmusik, jag tycker inte att man behöver ha någon klassisk utgångsmarch. Jag var på ett bröllop där de hade All you need is love, det var ganska häftigt, alla trallade med lite grann, blev en bra avslutning i kyrkan! Min sambo vill ha Depeche modes - Somebody som utgångsmarch. Vi får se, vi har inte själva bestämt musik ännu!

  • August­ilycka­n
    Äldre 29 Oct 19:44
    #19

    Vickanofilip - Verkar som att du har fått ett riktigt bra pris av fotografen!

    Fina låtar du har valt till kyrkan! Sno gärna idén, det är därför detta forum är så bra! Man får så mycket bra tips!

    Idag fick jag brev från Calligraphen, så nu skall jag sprätta brevet och kika på provkorten som jag har fått, samt bläddra i deras katalog! Barnen sover!

  • August­ilycka­n
    Äldre 29 Oct 22:52
    #21

    Vickanofilip - Oj, oj, oj- ja det mesta verkar ju vara klart för dig, jag har det mesta kvar känns det som ! Viktigaste posterna avklarade iallafall. Kyrkan - check, Festlokal/mat/dryck - check, Dj - Check, Fotograf - Check, allt annat har jag kvar!

    Klänning är svårt eftersom jag vill tappa sisådär 8-10 kg först! Nån som ockå tänkt att tappa några kilo innan det är dags? Kan vi inte peppa varandra isåfall!? Nästa vecka börjar det på allvar, då måste jag börja träna!!

    Färgtema är svårt, gillar vitt, silver och lila/rosa, så det kanske är en bra kombo?

  • August­ilycka­n
    Äldre 29 Oct 23:05
    #24

    Skumboll - Låter skönt med soffläge! Där är jag också just nu, det är därför jag måste rycka upp mig!! Fick barn nr  2 i april, så putmagen bara MÅSTE bort!!

    Jag funderar mer och mer på STD kort, men har tyckt att det varit onödigt!! Skumboll - Varför ska man skicka ut sådana kort? Kom med lite bra argument!

Svar på tråden Augusti 2011 - del 2