Inlägg från: marimekko86 |Visa alla inlägg
  • marimekko86

    Oktober 2011


    köpte mitt hårband från etsy
  • marimekko86

    Goda menyer ni har...vi har än inte bestämt oss hundra. Vi ska ha en grillbuffé med entrecote, lax och lamrostbiff med en massa olika sallader, potatis, såser och annat...men vad till förätt vet vi inte än, ska snacka med kocken nu snart och bestämma.

    Efterrätt blir bröllopstårta som består av chokladbotten med mörk chokladmousse och skogsbärsgrädde. Yummie.! Kommer be dem designa den vit, fyrkantig med ceriserosa band nertill och sedan någon vacker blomma lagd som dekoration...typ orkidé Jag är för det enkla.

    Har iaf bokat in träff emd fotografen, vi ska utforska platsen och förfotografera lite, det mesta är köpt...fast jag tycker det dyker upp nya grejjer hela tiden man måste köpa elelr fixa...känner nån igen sig? eller så kanske jag har varit dålig på att planera.! Cool

  • marimekko86
    Kristina76 skrev 2011-08-29 11:21:09 följande:
    Ja, nu är det bara en månad kvar. Alla har svarat utom en av mina kompisar trots påminelse via mail och telefonmeddelande. Vad gör man nu OSA var den 19/8??
    Igår var vi runt i stan och kikade på vackra fotoplatser.
    Min syster = tärna ska hjälpa till med logistiken för den stora dagen, det är en del att tänka på. Jag ska prata blommor med min florist den här veckan och även kontakta klänningsaffären för provning och ev. justering.
    Spännande!!!
    Se det som ett NEJ. Det skulle jag gjort. Vårt OSA gick igår,skickade påminnelse idag och sa att de hade två dagar på sig att svara, sen räknas det som att dem tackat nej...har fått svar av alla. Jag hade som sagt räknat bort dem efter två dagar annars.
  • marimekko86
    förlovadflicka skrev 2011-08-30 21:47:01 följande:
    Bokade flygbiljetter idag- bröllopsresan går till kreta ;)
    GILLAR Så najs.! För oss blir det ingen bröllopsresa förrän till våren pga mina studier...menmen, gifta blir vi ju och det är huvudsaken.!
  • marimekko86
    förlovadflicka skrev 2011-09-01 21:54:00 följande:

    Jag vet! Helt sjukt!


    Lämnade in ringarna för putsning och gravering (1100 kr, ska det verkligen kosta så mycket?!!!) och fixade barnvakt till bröllopsmiddagen (att ta hand om de små i barnrummet när de inte orkar mer) ... *Här kommer jag på att gahh, vi blir ju tre gäster och en barnvakt till som ska ha tårta och mejlar genast tårtbakerskan*


    Sådär, nu är en sak till fixad, haha :P


    Putsning av våra skulle kosta 200 kronor...men då graverar vi dem inte...så det kanske är graveringen som kostar...??? Tur jag gick in o läste angående tårtan.!!!! Vi har ju provsmakat och bestämt smak men inte sagt det till konditoriet...Slänger mig på luren.!!! :-P
  • marimekko86

    Ååååh vad kul att ha fått hem klänningarna...jag väntar på min, den kommer om ca 15-20 dagar...jag gifter mig sista helgen i oktober så jag har 8 veckor kvar, men ni som gifter er i början, jisses det närmar sig...iiiih.!

    Jag måste ringa prästen på måndag och boka en tid och bestämma psalmer, in och utgångslåt samt vilken låt de ska sjunga i kyrkan, min kompis och hans kompis.

    När det är gjort känns det lugnt Nu sitter jag med bordsplaceringen.! Ett hvette.!

  • marimekko86

    Jag får bara till partybord och tråkbord :-P Vissa personer går inte att blanda in med partyfolk,de skulle känna sig helt malplacerade... De vill sitta med likasinnade om det ska känna sig bekväma,vilket för mig är viktigt. Komemr sätta våra farmödrar och mormödrar tillsammans också,nära honnörsbordet...men annars vet jag icket hur jag ska komma vidare...vill ha en lyckad bordsplacering

  • marimekko86
    Marys skrev 2011-09-06 22:24:12 följande:
    Gifter mig 29/10.
    Klänning fixad-
    Ring klar.
    Naglar & fotvård bokat. Smink & Frissa bokat. Sambons frissa bokad.  Date med prästen klar.
    Skor köpta och omklackade + ny sula. Tjejen som ska fixa med blommorna letar efter en ros.
    Askarna till tårtan inköpta. Vill inte ha bordsplasering Flört
    Menyn klar. Hemliga tjejen som ska sjung är klar. En psalm kvar. Plus en sväng till kyrkan för att lyssna på hur ingångs musiken låter i kyrkan. Sen är det dax för vigselprogrammet.  Sambon har hittat kostym, den ska bara inhandlas. Kragen till linneservetterna är nog klara på tryckeriet. Fotograf klar. Bil på g.
    Riset fixat. Pyntet till borden fixat.
    Måste fixa hundvakt. Ska åka och förbetala hotellet.
    Lite små pyssel kvar som jag vill få fixade så vi kan ta det lite easy innan bröllopet Glad
    Vi med gifter oss 29/10

    Har massor kvar, måste ringa bagaren och kocken. De är redan anlitade men de måste ju få veta vad vi vill äta och hur många gäster det blir.! Måste ringa prästen och bestämma alla låtar och kirra solisten.

    Usch, tycker det finns hundra saker att göra.! vi med har hund...vem ska ta hand om dem??? Jisses.!
  • marimekko86


    Idag fick jag min brudklänning och den är en dröm.! Sitter som ett smäck, dock för lång så jag måste få tag i en sömmerska som kan fålla upp den och korta av släpet lite.

    Annars är det bara att handla in drycken, skriva ut och fästa innehållet till festprogrammen och träffa prästen om 2 veckor.

    Tycker det är nära för mig som gifter mig 29:e, men jisses verkligen snart gifter sig ju vissa av er här inne.! Spännande.!!!
  • marimekko86

    Kristina76 GRATTIS Nuu Japp,nu är det två veckor kvar för oss med LÄNGTAR. Är ni klara med allt då?

  • marimekko86

    Vi är klara med allt egentligen, men måste skriva ut innehållet till festprogrammen och fästa fast, göra klart själva tavlan där bordsplaceringen står och så ska jag till frissan tre gånger för att sätta i löshår, färga lite och träna (min kompis är frissa). På onsdag till veckan ska vi träffa kantorn igen och bestämma in och utgångsmarsch, men allting är ju klart annars...bara att vänta

    Längtar tills vi får tillgång till lokalen så vi får pynta och använda allt som bara står i gästrummet och vänta.! Tror det kommer bli en helt galet rolig dag

    Kul förresten att hår och smink verkar bli bra, rätt viktigt jue.

Svar på tråden Oktober 2011