• mmaddee

    Sex på bröllopsnatten ett måste?

    Sex på bröllopsnatten?

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Sex på bröllopsnatten ett måste?
  • Lissie84

    Känner mig ganska ensam men för mig blir sex nästan lite ett måste ( orkar han inte tänker jag inte tvinga honom) ... man har ju bara en bröllopsnatt! Jag förstår att man kommer vara trött men det kan man väl kompensera för.


    Om valet står mellan att dansa några extra danser på festen eller ha sex med min man på vår bröllopsnatt är valet väldigt enkelt för mig i alla fall... 

  • Houdini

     


    Lissie84 skrev 2010-10-18 17:07:24 följande:
    Känner mig ganska ensam men för mig blir sex nästan lite ett måste ( orkar han inte tänker jag inte tvinga honom) ... man har ju bara en bröllopsnatt! Jag förstår att man kommer vara trött men det kan man väl kompensera för. Om valet står mellan att dansa några extra danser på festen eller ha sex med min man på vår bröllopsnatt är valet väldigt enkelt för mig i alla fall... 

    Men det är inte bara den fysiska tröttheten vi pratar om, det är den psykiska pressen och stressen som släpper när man kommer dit man nu ska vara på sin bröllopsnatt.

    Då är risken stor att man inte orkar ett smack.
    Jag fick ju frossa och när den väl släppte började jag svettas sen frös jag igen osv.
    Jag vet andra som börjat störtgrina av ingen orsak alls.

    Så för att inte bli för besviken skulle inte jag räkna med att det händer något på natten, man har ju morgonen efter också.

    Föresten tanken om förväntningarna gäller för hela bröllopsdagen,

  • Uppsalabrud2010

    Jodå, man orkar! Vi var supertrötta men vi orkade och det är jag jätteglad för idag, för det verkar som att de flesta inte gör det

  • ClaraH

    Absolut. Vi kommer att viga oss en annan dag än själva festen, vi kommer bara ha en tidig middag och jag tror vi är klara vi 19-20-tiden, sen går vi upp till bröllopssviten (bor på samma hotall som vi har bokat middagen på) och myser.

    Men den dagen vi har festen tror jag jag är mindre fräsch på natten. Ska göra all mat själv och vi festar till 1-2. Men då har vi ju redan haft en mysig riktig bröllopsnatt.


  • Martinaa

    Nog var vi trötta när vi kom upp till rummet, men jodå, det orkade vi med! Flört

  • Houdini1

    Vi orkade inte Tyst Vi låg och mysste och så men några stordåd fanns det bara inte krafter till. vi somnade så gott i varandras armar.

    Jag menar är man igång sedan tidig morron till sen kväll/natt så... och alla känslor som är med en hela dagen.
    Jag var helt slut både fysiskt och psykiskt när vi väl kom till hotellet.
    Då hade vi ju ändå en lugn dag, inget partajande

  • Boxiebride

    Ja, det är ju lite svårt att säga på förhand. Det blir väl som det blir när man väl är där Flört
    Viktigast är väl att man inte stressbelägger det, man gör ju som man känner. Det är ju det som är det fina i det hela.

  • mattiasFästmö

    vi gick in med tanken att vi antagligen inte skulle orka, och att det var okej. Vi har ju hela livet på oss att ha sex men vi hade sex iallafall, det kändes faktiskt som ett naturligt slut på dagen men jag tror det är viktigt att inte gå in och tänka att det är ett måste, för det blir nog inte bra.

  • hernameispekka

    Nej, och då är jag ändå en av de få som väntar till bröllopsnatten. Men vi känner, har vi väntat så länge så är det ingen ide att stressa med det om båda är halvvägs ner i kudden :P

Svar på tråden Sex på bröllopsnatten ett måste?