• themandys

    Presenter/Favours

    Hej!


    Jag och min fästman har tänkt ge våra gäster små presenter/favours på vårt bröllop. Vi vill att de ska kännas roliga och gärna lite personliga, men får egentligen inte kosta så mycket.


    Har ni några tips och ideér på favours? Ska ni göra egna eller köpa? Låt kreativiteten flöda ;)

  • Svar på tråden Presenter/Favours
  • themandys

    Tack så mycket för svaren! Vilka roliga ideér ni har! :)


    hjärtaGlenn skrev 2010-10-12 01:25:01 följande:
    Hittade en sida med favours, men jag vet tyvärr inte om man kan beställa därifrån. Nån som orkar kan få kolla det ;) Men där har du ju iaf lite förslag på vad som kan tänkas ges och här är länken: www.favorideas.com/shopping/most-popular-wedd... Lycka till nu! =)
    Åh vilken bra länk, toppen! :)
  • themandys

    Är det förresten nån som vet hur man klistrar in bilder direkt här i textrutan? Jag försöker copy-pejsta men det funkar inte, och jag ser ingen knapp för att infoga bilder, men det kanske bara är jag som är blind ;)

  • themandys
    På rosa moln skrev 2010-10-14 19:28:24 följande:
    www.actionaid.se kan man ge bort presenter mot fattigdom, exempelvis kan man köpa kycklingar som ges till en familj i något u-land - sådana tänkte vi köpa och ge till våra gäster. Och om man inte har råd att köpa en present till varje gäst (de kostar från 100 kronor och uppåt) så köper man ju i så fall enbart så många som man har råd med och berättar det för gästerna under middagen. Det har jag och min pojkvän gjort några gånger redan (en idé som dessutom har gett ringar på vattnet bland våra bekanta) - har varit mycket uppskattat :)
    Det är en jättebra idé! Var på ett bröllop för några veckor sen där brudparet donerat pengar till Rosa bandet, och alla gästerna fick en liten Rosa bandet-brosch i metall. Det kändes jättefint!

    Jag tycker att det är bäst att antingen ge något som konsumeras direkt (typ praliner) eller välgörenhet, annars är det lätt hänt att det bara ligger och samlar damm..

Svar på tråden Presenter/Favours