• Englali

    Fruar - sommarbröllop 2008

    Åh Pumpkin, det är ordning med dig... perfekt med en ny tråd!

    Här är det bra, hur är det med dig Furillen?

    Vi har grejat med köksrenovering här i 3 veckor snart, har haft hantverkare som gjort allt men det blir jobbigt och rörigt iaf. Nu sitter köket på plats och sista elen dras i helgen... det är SÅ snyggt och jag är helt galet nöjd!!

    Hur mår alla andra o allas småttingar??

    Nu ska jag tjata lite om våran bebisverkstad igen. Vi har nu fått akupunktur i 1,5 månad... det rör runt i kroppen kan jag lova!
    Vi har startat en ny fertilitetsutredning (denna gången tillsammans hos samma läkare) och där har det gått undan. Var på samtal/undersökning/provtagn. förra måndagen och nu i november -dec ska vi (jag) få en behandling och blir vi inte gravida då så skickas vi till Lkpg i januari för IVF. Dom hittar inga fel på varken mig eller A så dom hoppas att den här hormonstimuleringen ska ge det där lilla lilla extra för att det ska bli ett befruktat ägg. Nästa vecka ska jag och spola äggledarna med kontrast så vi ser att det verkligen är fri passage.

    Så nu sitter vi här med massor av litteratur och papper om provrör. Det kändes såå skönt när läkaren sa det, han tycker vi är alldeles för unga för att gå och vänta och har försökt för länge så nu måste det hända ngt. Om allt går som det ska (dvs. om vi nu inte blir gravida innan årssskiftet) så bör vi har hunnit med en IVF beh. till våren trodde han. Jag känner mig riktigt hoppfull faktiskt!!!

    Så, nu fick ni lite ältande från mig... men ni har ju varit med hela vägen tjejer så jag tänkte att ni kanske ville ha lite uppdatering på hur det går.

    Hoppas allt är väl med er alla!
    Kram på er!

Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008