Inlägg från: Hon sa ja |Visa alla inlägg
  • Hon sa ja

    23 juli 2011

    Hej hej Skrattande

    Jag hakar på här för vi ska också gifta oss den 23 juli 2011.

    Vi postade våra inbjudningskort nu i veckan, eftersom vi också har långväga/fattiga/semesterplanerande vänner och släktingar. Åh så fina de blev!!! Några har kommit fram, men de flesta landar nog nästa vecka. Hur pirrigt som helst. 

    När bör klänningar köpas? Provas? Funderar på enklare klänningar och då kanske det  går bra att vänta in "student-modet" 2011... Vad säger ni? Tips? Tankar? 

    Och hur gör ni med skor? Klänning först va?

    Tjing. 

  • Hon sa ja

    Skor... 
    Nu har jag och min blivande fru bestämt oss för att vi ska vara barfota/ha flip-flops/ballerinaskor på vår bröllopsdag. Vi gifter oss på klipporna och då är det vingligt med klackar, sen på middagen är det ingen som ser skorna och på festen åker ju klackskor av när det drar igång. Så vi gjorde en snabb omröstning och ingen av oss tyckte att det kändes vettigt att köpa skor för en dag som vi dessutom inte kommer att ha på oss... 

    Klänningar...
    Vi har lagt ner student-tids-tanken. Alldeles för stressigt i nerverna.
    Så, igår provade vi klänningar för första gången. Jösses vilken djungel. Det är svårt att hitta EN klänning och vi ska hitta TVÅ, som dessutom ska matcha i färg och kanske lite i stil också... Men det blev väldigt verkligt när vi stod där i varsin klänning. Det kommer att bli fantastiskt fint Hjärta  
    Det ska tydligen komma in nya modeller i mitten av januari så efter det ska vi köra en ordentlig repa och hitta våra klänningar. Eller om vi ska sy upp. Någon som sytt upp via nätet? Tips? 

    Färger/Dekorationer...
    Vi ska gifta oss på klipporna i Stockholms skärgård och ha middag och fest på lokala restaurangen på ön. Är det någon som har tips på dekorationer, färger och annat som vi kan använda? Vi tänker lite på stenar och rep, men vill inte att det ska bli för "ruggigt"... Hjälp? 

  • Hon sa ja
    51 dagar kvar nu... Men vem räknar?! Skrattande

    Jag hämtade min klänning idag! Helgens projekt är således att designa/sy på band som dekoration... Håll gärna en tumme, om ni har en över.

    I övrigt rasslar det på och det mesta känns ganska klart. Vi försöker bli helt färdiga med det mesta till midsommar, så att vi kan vara "lediga" sen. Vill verkligen inte vara stressad när det drar ihop sig. (mer än det som ändå kommer att vara stressigt... haha) 

    Påbörjat, men kvar att färdigställa (helst den här helgen) är: 
    Festhäfte
    Placeringskort
    Ljuslyktor till borden

    Senare blir det lite påfyllnad av saker i placeringskorten, som är dekorerade tändsticksaskar, som inte kan ligga där så länge. I övrigt är nog allt klart. Apskönt! 

    Det enda som är kvar och inte ens påbörjat, är att välja blommor och ingångsmusik. Vita blommor blir det i alla fall. Tror vi. Har planterat lite olika i balkonglådorna. Det vore coolt om de hann komma upp och få ihop till nån bukett. 

    Och japp. Jag älskar att pyssla! ;)
Svar på tråden 23 juli 2011