Inlägg från: Triton77 |Visa alla inlägg
  • Triton77

    23 juli 2011

    Vi gifter oss också detta datum!

  • Triton77

    Här går allt smidigt framåt och vi funderara på att skicka ut våra inbjudningar om en vecka. De ligger tryckta och klara i kuverten och bara väntar.

    Jag har börjat kolla och prova klänningar och har hittat en som jag föll för men vill ändå titta på några mer inna jag bestämmer mig helt. Min blivandes kläder är redan klara då han är officer och kommer att ha sin stora Mässdräckt på sig.

    Har kollat med en kompis om hon vill göra håruppsättningen på mig och det ville hon gärna så det är också klart. Hon har gjort mitt hår förut när jag har gått på officersbaler coh hon är jätteduktig så jag känne ringen oro där även om hon inte har någon utbildning.

    Vi kommer att bjuda ca 100 personer och hoppas att så många som möjligt kan komma men då vi gifter oss på annan ort än hemorten och alla gäster måste fixa boende så får vi se hur många det blir i slut ända.

  • Triton77

    Sitter och fixar med inbjudningarna........imorgon postas de!! Har dock redan delat ut några till närmaste släkten som man träffade på julafton.

  • Triton77

    Här händer inte speciellt mycket just nu men det känns ändå helt ok. Inbjudninganr aär ju ute och det börjar droppa in anmälningar! Tyvärr även några återbud också men det är ju sånt man får räkna med.

    Kyrkan, präst, kantor och solist är bokade och klara
    Feastlokalen är bokad
    Cateringfirma med personal och meny är klart
    Min klänning är beställd...kommer i mitten på mars
    Min tärnas klänning är också beställd, kommer samtidigt som brudklänningen
    Sminket är klart....har en kompis som är makeup artist som ska sminka mig
    Även min håruppsättning gör en kompis som det är klart
    Min blivande man är officer så han kläder är redan klara
    Har även köpt en undekjol men inga skor än
    Boende för de närmaste och oss såklart är fixat då vi inte gifter oss på "hemmaplan"
    Transport ifrån kyrkan är klart
    Fotograf är också klart
    Har skrivit ut blanketter för Hindersprovning och efternamnsbyte men de är inte skickade än.....

    Känns som om man har koll på det mesta men finns säkert mycket man har glömt........... festhäften, bordsplacering, dukning, blommor.......ja tankarna finns där men inget bestämt ännu.

    Just nu kollar vi runt på vad vi ska ha för underhållning på festan, trubadur eller band.......... har hittat några för ett helt ok pris och har bett om att få höra lite covers av dem så får vi se vad det blir

Svar på tråden 23 juli 2011