Inlägg från: SaJo1981 |Visa alla inlägg
  • SaJo1981

    23 juli 2011

    Nu är kyrka och lokal bokat för bröllop den 23/7-11
    Känns fantastiskt Hjärta

  • SaJo1981

    Vi skickar också ut inbjudan tidigt antagligen jan-feb då vi ska ha bröllop på annan ort mot var vi alla bor, dessutom är det ju mitt i semestertider och alla vill gärna veta tidigt vilket datum det blir:)

  • SaJo1981

    Här har vi inte köpt egentligen något än! Min klänning ska sys upp av en vän som är VÄLDIGT duktig så allt tyg till det är köpt, även männens västar o kravatter har hon fixat! Min blivande svägerska ska sy tärnklänningar etc... Hoppas också på fint väder såklart! Mest för att vårt bröllop kommer gå i lite jane austen anda/bonnabröllop med empirklänning och framför allt häst och vagn ute på landt vilket inte blir så mysigt i regn! Vi kommer att bjuda runt hundra gäster men tror definitivt inte att alla kommer kunna! Lokalen vi har hyrt (en löjligt billig lokal btw) tar 120 som absolut max och då är det trångt! Vi räknar väl med att ungefär 80 pers kommer att komma. Apropå bröllopsresa blir det ingen för oss i direkt anslutning till bröllopet! Det blir bröllopsnatt på hotell sen hr vi ju våra twins som kommer vara 20månader att gosa med dagen efter! Däremot tänker vi önska oss resepengar då min sambo är thailändsk och vi vill åka ner hela familjen näsa vnter istället! Har ekonomiskt inte kunnat det denna tyvärr :/

  • SaJo1981

    Min bästa vän och tärna är florist ock kommer binda buketten! Mamma har en arbetskamrat som gör fantastiska tårtor så där kommer vi billigare undan! Funderar även på att låta en annan vän som är frisör fixa frillan o hennes syster som är make up artist att göra min make up! Problemet är bara att vi inte gifter oss på våran hrmort så det blir lngt att resa! Våran lokal kostar 800kr att hyra vilket jag tyckte var fantastiskt billigt!

  • SaJo1981

    Skor är lite av ett problem här! Jag har hittat ett par jätte fina från pernillas brudskor eller vad det heter men har en vän som beställde dr o storlekarna är tydligen jätte konstiga! Sen vill jag inte ha så hög klack eftersom min blivande man är precis lika lång som jag UTAN skor! Tyvärr så älskar jag höga klackar och tycker inte alls att skorna är lika fina med låg klack....och så var det ju det där med att de sklle passa till klänningen och stilen!

  • SaJo1981

    Färgtema här blir vitt, grönt o brunt! (yllevit som klänningen) Här har nu fixats en dom ska baka tåra med! Haha lite tidigt kanske men det e lika bra att utnyttja sina kontakter, sen har mamma en gammal arbetskamrat som flyttat upp dit därmvi ska ha bröllopet dom har busskort, hon har gått med på att köa alla våra gäster till boendet på kvällen etc om vi fixar buss....känns skönt att få fixat sådant eftrsom bröllopet blir ute på landt där inga förbindelser finns!

  • SaJo1981

    Vi ska ocksåha salviagrönt! Så jäkla snyggt! Just nu e mitt största problem att hitta salviagrönt tyg till tärnklänningarna! Var visst svårare än jag trodde! Min svägersa som också ska va tärna ska sy dom nämligen.....

  • SaJo1981

    Efter att ha sökt land och rike runt har v äntligen hittat rätt tyg till brudtärnornas klänningar, ville ha något olivgrönt satinliknande vilket inte fanns på internet ochinte i Göteborg! I onsdags var jag o svägerskan i tygriket: Skene, Kinna, Fritsla etc....i Frisla hitade vi det äntligen..hallelujah! 500spänn för tyg till tre tärnklänningar:) fina grejer!

  • SaJo1981

    Vi hade sista O.S.A igår och har fortfaande 32pers som inte svarat.....känns väl sådär när det ändå börjar närma sig.... I övrigt är det hyffsat lugnt! Allt som ska vaa fixat tills nu är gjort.... Fotograf, make up artist, frisör, hotell, lokal, kyrka, musik, mat, klänning, skor, kostym, barnens kläder, sprit, smycken etc......ska börja på festprogrammen nu i helgentror jag! Jag som HATAR pyssel! Hur går det för er andra? Det börjar ju närma sig nu:)

Svar på tråden 23 juli 2011