Inlägg från: Fru J08 |Visa alla inlägg
  • Fru J08

    23 juli 2011

    Här är en till som ska gifta sig på lördag 23 Juli 2011!
    Precis som många andra här är det planering i god tid som gäller... Flört
    Har gjort egna inbjudningskort som skickades ut i början på november. Några kommenterade "oj, det är ju ett halvår tills dess.. " men de flesta var väldigt positiva då det handlar om mitt i semestrarna etc. Skönt att få det avklarat samt att de man verkligen vill ska komma inte får något annat inbokat. Fick faktiskt en kommentar att "vilken tur att det inte var veckan efter, för annars hade ni fått gifta er i Göteborg".. (pga att personen i fråga redan bokat in en resa dit som inte går att ändra på). Så nog är det allt bra att meddela omgivningen när man bestämt sig, tyckte i alla fall vi.

    Kyrkan är så klart bokad, lokal, fotograf och smekmånad.
    Har tittat ute lite klänningar, och hittat några alternativ. Försöker nu gå ner i vikt och beställer klänningen i April/Maj tänkte jag, då butiken har endast 2 veckors leveranstid. Får se vad det blir för storlek då jag står och väger mellan några...

    Vigseln kommer att bli klockan 13:00. Därefter kommer vi äta bröllopstårta och mingla lite.
    Klockan 17:00 kommer vi att avsluta med att jag och gubben min kommer åka till Arlanda flygplats och vår smekmånad! Det blir Florida och Kryssning i Karibien. 3 veckors härlig semester på lyxhotell.
    Ville hellre lägga pengarna på 3 veckors lyxsemester än en kväll. Det kommer upp i pris om man ska ha middag, och fest kvällen lång. Vi bestämde att vi bjuder "många" (ca 65 personer) och bara kaffe och tårta och åker iväg istället..

    Så mycket av planeringen och stressen "slipper man" då vi bara har en "lättare" mottagning efteråt... men det betyder inte att det inte behöver vara fint för det. Solig
    Längtar..  men på något sätt känns det fortfarande väldigt overkligt. Är det fler än jag som känner så?
    Vi har varit tillsammans i 11 år, så många i vår omgivning tycker det är dags nu...

Svar på tråden 23 juli 2011