• sereni­ty
    Äldre 4 Oct 19:58
    19988 visningar
    120 svar
    120
    19988

    Juni 2012

    Planerar bröllop till Juni 2012, finns det fler?


  • Svar på tråden Juni 2012
  • Iku
    Äldre 8 May 23:07
    #21
    samira92 skrev 2011-05-07 23:14:27 följande:

    Hejsan hoppar in här om det går bra? Min sambo och jag planerar att gifta oss på midsommaren .Min farmor fyller 70år samma dag så vi tänkte att vi kör ihop dem, eftersom festen och vigseln ska hållas på min farmors ö i skärgården. Det blir gammeldags midsommartema med skrock och mystik. Det kommer antagligen bli kring 65 gäster, färgtema blir grekiskt blått gammelrosa champagne.
    Iku ditt färgtema låter härligt blev direkt att tänka på Carl Larsson.
    Ska någon ha något speciellt tema?
    Jag är stylist och dekoratör och älskar teman, skulle va kul att bolla ideer!


    Åh, vad kul att du tycker det låter fint. Carl Larsson lät ju bra, jag vill verkligen att bröllopet ska vara en riktig sommaridyll! :)

    Vad fint det låter att ha bröllop i skärgården, så vackra bilder ni kommer att få!  Vi funderade på att vara i västervik, där min M2Bs failj har en stor tomt precis vid vattnet, men de flesta av våra vänner bor i Lund, och vi ville göra det så lätt som möjligt för dem. Plus att det känns enklare att arrangera om vår florist, frisör och konditor etc finns i vår hemstad, så man kan ta allt face to face. Nu har vi hittat en jättefin lokal precis utanför lund, Örtofta slott, som jag är väldigt nöjd med.

    Vi kommer inte ha ett särskilt tema. Jag går på temafester rätt ofta, så det känns inte så speciellt för mig. Jag vill verkligen ha ett riktigt bröllopigt bröllop! :) Vitt vitt vitt, hög våningstårta och vacker natur! :) Jag försöker komma på saker som gör att det känns väldigt klassiskt och vackert. Jag ska t. ex. köpa en kalligrafibok och lära mig det bättre så att jag kan göra vackra handskrivna inbjudningar, det tycker jag känns fint och gammaldags. :)
  • Tove Och Anders
    Äldre 21 Jun 20:55
    #22

    Vi gifter oss 9/6 2012 =)

  • Brud vår 2012
    Äldre 21 Jun 21:29
    #23

    vi gifter oss oxå 2/6!
    Vi har bokat kyrka till kl. 15, präst och festlokal! Bestämt oss för vilken catering o vilket live-band vi vill ha!
    Min kärlek är inte så  jätte intresserad av att planera :) Jag har tjatat sedan i januari o velat bollat idee'r... Men till sist sa han ' när det är ett år kvar, då kan jag börja planera' - så nu är han med LITE ;)

    Panduro o Gallerix hade 50 % på en hel del pyssel - så vi har köpt lite till inbjudningskort, vigselprogram, festprogram o namnskyltar.

    vi har tema Vitt, rosa o silver!

  • minttu­s
    Äldre 22 Jun 12:36
    #24

    Vi ska gifta oss 9 Juni 2012 ! !
    Vi gifter oss i Bromma kyrka och festen ska vi ha på Ljunglöfska Slottet.

  • hjgs
    Äldre 22 Jun 12:42
    #25

    Här är en till som är ute i god tid 30 juni kl 15.00 gifter vi oss i själevad utan för örnsköldsvik.
    Har gjort det mycket så jag önskar att tiden ska gå fort Skrattande

  • Gramso­n
    Äldre 23 Jun 23:08
    #26

    16 juni 2012 då säger vi JA!!! Kyrka och lokal bokad! Glad midsommar!

  • annas0­1
    Äldre 23 Jul 14:22
    #27

    vi gifter oss 9 juni 2012 i Finland, Jakobstad :)

  • lundab­rud
    Äldre 23 Jul 14:35
    #28
    Iku skrev 2011-05-05 14:23:57 följande:
    Åh, vad roligt att det redan finns en juni 2012-tråd! Vad tidigt ni är ute allihopa :) Trodde först jag var ute i god tid, men jag börjar inse att det inte är så, börjar faktiskt känna mig stressad över lokal. Jag och M2B ska titta på en lokal utanför Lund i eftermiddag, och vi var på ett annat ställe i söndags, så ikväll eller imorgon har vi förhoppningsvis festlokal bokad. Det kommer kännas så skönt!

    Färgtemat blir förmodligen rött och gult (ljus eller smörgul, inte skrikig gul), och så massa vitt såklart. Jag vill att det ska se riktigt klassiskt bröllopigt ut, så rött och vitt är ju självklart då, och så ville jag ha nån annan färg för att pigga upp det och göra det lite mer somrigt. Tyvärr har jag jättesvårt att hitta material till inbjudningskort och liknande i den gula nyans jag tänkt mig. Jag funderade på en dämpad blå nyans istället, mycket för att M2B passar så bra i blågrått (han har så fina ögan i den färgen ;) ), men så såg jag bilder och insåg att det kanske kommer se ut som en stor amerikansk flagga, och det blir ju lite fel :/. Så om nån får syn på tapet eller papper i ljus smörgul, så får ni gärna hojta till! :)

    Vi ska också gifta oss i Lund sommaren 2012, har inte bestämt vilket datum än... Inte heller månad, lutar åt juli, inte för tidigt och inte för sent på sommaren. Bor ni i Lund? Vilka kyrkor/lokaler har ni tittat på?

  • Jalma
    Äldre 23 Jul 14:56
    #29

    Vi gifter oss den 9 juni 2012 :) Såg att det var någon till som valt det datumet. Juni kan ju vara lite osäkert med vädret men när det är fínt, då är det ju fint :)


     


    Vi har inte alls kommit så långt i planeringen, bara bokat lokal och kyrka. Men vi håller det hemligt i tre veckor till, vi ska förlova oss om två veckor och berätta om bröllopet efter det. Då kommer det att vara fritt fram att prova klänningar med tärnorna och sådant. Längtar!

  • eosinm­immi
    Äldre 23 Jul 22:43
    #30

    Jag hänger också på här! =) Jag o min sambo gifter oss den 16 juni i Skåneland, precis som sagts tidigare sommaren är ju verkligen i full blom! =) Vi har bokat kyrka, festlokal och vårt tema blir ljusrosa, vitt o spets! =)
    Full romantik! Jag längtar men försöker njuta av den härliga tiden fram till bröllopet med!

Svar på tråden Juni 2012