Inlägg från: Loppansson |Visa alla inlägg
  • Loppansson

    Någon som gifter sig 18/6 2011? :)

    Japp, vi ska!! :)

  • Loppansson

    Allt är väl relativt, vi har bokat kyrka och festlokal. Bestämt kock och tärnor och bestmans. Ska prova klänning på onsdag :) !! beställt smycken som jag ska ha på mig. Gästlistan är spikad, och ska beställa inbjudningskorten snart... delat ut uppgifter till några, så som att min svägerska ska vara ansvarig för dekorationen av festlokalen mm.
    Börjat fila på vigselakten och kollat upp dj:s för festen...

    Ni då?

  • Loppansson

    vi viger oss oxå kl 15.30 :) och den tiden valde vi själva. Vi tycker det är en ultimat tid.

  • Loppansson

    Vi åker förmodligen på en liten weekendtrip till hösten, vi vill inte ha med vår dotter ;) och vi vill inte vara ifrån henne mer än 3-4 dagar... kanske till NY, det har vi pratat om.

  • Loppansson

    Imorgon är det sista dag för osa, till vårt bröllop. Det är rätt så många som inte svarat ännu, men det ordnar sig. Vi ska maila alla som inte svart imorgon på fredag och "påminna" dem lite :)

    Det mesta är klart. När vi fått in alla svar, ska vi sätta oss ned och göra bordsplaceringarna, det ska bli hur kul som helst men samtidigt svårt. Vi har många gäster och väldigt många olika "gäng" och personligheter så det blir en utmaning men en rolig sådan. Sen så blir det väl till att utforma vigsel program och festprogram. Sen tror jag faktiskt att allt annat är klart/planerat. Men det är klart att det finns säkert saker jag/vi inte tänklt på, men det får vi ta när de kommer. Men det är i så fall bara små detaljer och inga stora/viktiga saker...

Svar på tråden Någon som gifter sig 18/6 2011? :)