• Fialot­ta 78
  Äldre 25 Sep 20:59
  5383 visningar
  31 svar
  31
  5383

  Oktober 2010, del tre!

  Såg att även den andra tråden hade stängts. Vet inte om någon annan startat en ny men nu gör jag det!

  Snart är det dags för oss

 • Svar på tråden Oktober 2010, del tre!
 • Fialot­ta 78
  Äldre 25 Sep 21:03
  #1

  Har bara en vecka kvar till vi ska gifta oss.

  Denna veckan ska jag:
  Fixa en ny frisör, den jag hade innan kan plötsligt inte
  Träffa floristen
  Få nycklarna till lokalen
  Duka och dekorera lokalen
  Handla det sista
  Säkert en massa andra saker också ,-)

  Har jobbat extra nu innan bröllopet så jag har inte haft tid att oroa mig men känner det komma krypande nu.

  Hur ligger ni andra till ?

  Kramar på er!

 • wallin­bruden
  Äldre 25 Sep 21:10
  #2

  Kul med ny tråd! Jag gifter mig 9/10, vi har haft möhippa o idag har m2b svensexa... I vecakn ska jag till frisören, på ansiktsbehandling, börja sola.. köpa lite saker och i slutet av veckan skall vi träffa värdparen sista gången samt börja göra dessert till 80 pers...

 • wallin­bruden
  Äldre 25 Sep 21:13
  #3

  Surt förresten att inte frisören kan, inte helt lätt att försöka hitta sig en ny... Hm, vad ska du ha för "något blått?" Jag kan inte komma på ngt lagom litet och smidigt... Kanske blått sidenband att sy in någonstans...
  Förresten så provade jag klänningen sista gången i torsdags och glömde helt att jag skulle ha slöja till, hur kan man glömma en så viktig detalj? Hm..

 • Fialot­ta 78
  Äldre 25 Sep 22:01
  #4

  Hoppas bara att jag hittar en ny frisör.

  Jag kommer att ha ett strumpeband med blått i, det lånade ett guldarmband jag ska låna av mamma, det gamla blir ev ett litet guldhjärta jag fått av mormor som tillhört min mamma när hon var liten som jag förhoppningsvis kan hänga i guldarmbandet. Så jag har bara det nya kvar, vet inte riktigt vad jag ska ha där.
  Ibland är det lätt att glömma det uppenbara

  Både jag och den blivande har haft våra hippor och sexa, de var mycket lyckade

 • mattia­sFästm­ö
  Äldre 25 Sep 22:17
  #5

  Gifter mig den 23/10, så det är ändå en stund kvar, även om det ibland känns som om man inte har någon tid alls på sig! har egentligen fixat allt utom placeringskort och festprogrammen. min m2b ska ringa och fixa det sista med musiken till vigseln också, men utöver det tror jag att vi är skapligt klara med allt som ska donas. Papper ska skickas till vigselförrättaren också!


 • bröllo­p 101009
  Äldre 26 Sep 11:38
  #6

  Här är en till som snart står vid altaret!
  Det är mindre än två veckor kvar för vår del.

  Vi var och hämtade min klänning hos sömmerskan igår, äntligen! Det blir så verkligt när man kan gå runt med kläderna på sig hemma. :)

  Vi har en hel del fix kvar innan vi är klara. Vi gifter oss i en annan stad och är därför jättenervösa att något (läs ringarna) blir kvar hemma i Uppsala när vi åker. Tänker därför ta nästa helg till att packa, dubbelkolla, packa igen osv...
  Jag kan berätta att de flesta av mina mardrömmar handlar om saker som blivit kvarglömda och inte hunnits med. Jag har säkert gift mig 20 gånger vid det här laget och än hinner jag med ett par nattliga mardrömsbröllop innan det är dags på riktigt, suck.

  Bordsplaceringen är inte helt klar ännu. De flesta sitter bra men det finns en del personer som vi vill flytta lite. Vår spotify-lista behöver fixas. Sen har vi massor med saker som ska bekräftas, catering, bussbolag, hundpensionat o. dyl.
  Fest- och vigselprogram ska tillverkas och sen ska vi bygga en egen tårtställning till våra hembakade tårtor.

  Tror jag måste gå och jobba lite med allt det här nu... :)

 • Fialot­ta 78
  Äldre 28 Sep 10:14
  #7

  På lördag så är det dags

  Börjar bli lite nervös nu.

  Maten och brödet är beställda nu, buketten har också bestämts och jag har hittat en frisör som kan göra mitt hår, ska dit ikväll så hon får se det lilla hon har att jobba med och sedan ska jag dit kl 9 på lördag. Hon skulle själv på bröllop den dagen och skulle egentligen inte ha öppet men ändrade sig och jag är evigt tacksam.

  Får nycklarna till lokalen imorgon så då ska vi städa över den och börja duka och dekorera. Sedan blir det väl pulande med allt som ska på plats resten av veckan.

  Älskar listor och får nog skriva några till så jag inte glömmer något

  Har lite problem att fixa högtalare men hoppas på att det löser sig.

  Vi viger oss 12.10 på rådhuset och festen börjar kl 17. Våra föräldrar kommer att vara med oss under hela dagen, funderar på vad jag ska fixa till lunch för oss. Funderar på pastasallad eller vanlig sallad. Vad ska ni andra äta?

  Kommer inte heller att ha på mig min klänning mellan vigslen och festen utan kommer ha något annat på mig när vi kommit hem efter vigslen och ta på mig klänningen senare igen.

  Gifter ni er i direkt anslutning till festen?

  Dags att fixa lite listor och planering nu 

 • May201­0
  Äldre 29 Sep 18:56
  #8

  Vi skrev på och skickade in ansökan om hindersprövning idag. Och också namnändringspappret där han skriver att han vill ta mitt efternamn och ha sitt nuvarande som mellannamn. Vad händer nu? Hur länge dröjer svaret och vad innebär det för honom vad gäller id osv? Det ändras väl inte förrän vi gift oss och vigselförrättaren skickat in papper på att vi är gifta?


  Funderar alltså på att vigas borgerligt med ett fåtal gäster bara i naturen i oktober. Har då precis fått barn, det ska komma närsomhelst. 

 • Fialot­ta 78
  Äldre 1 Oct 07:02
  #9

  Vår hindersprövning tog inte så lång tid innan vi fick den, max två veckor. Bokade tid på rådhuset när vi fick hindersprövningen och skulle skicka in alla papprena till dem, skickade även med namnbyteslappen till rådhuset så skickade de den vidare. Vad jag har förstått så kan det ta ett par veckor efter vigslen innan papprena på det nya efternamnet kommer hem.

  Grattis till det kommande barnet och den stundande vigslen

 • Fialot­ta 78
  Äldre 2 Oct 06:57
  #10

  Idag är det dags för oss

  Håller tummarna för att allt ska klaffa!

Svar på tråden Oktober 2010, del tre!
Logga in
Bli medlem