• May201­0
    Äldre 29 Sep 18:56
    6633 visningar
    31 svar
    31
    6633

    Oktober 2010, del tre!

    Vi skrev på och skickade in ansökan om hindersprövning idag. Och också namnändringspappret där han skriver att han vill ta mitt efternamn och ha sitt nuvarande som mellannamn. Vad händer nu? Hur länge dröjer svaret och vad innebär det för honom vad gäller id osv? Det ändras väl inte förrän vi gift oss och vigselförrättaren skickat in papper på att vi är gifta?


    Funderar alltså på att vigas borgerligt med ett fåtal gäster bara i naturen i oktober. Har då precis fått barn, det ska komma närsomhelst. 

  • May201­0
    Äldre 16 Oct 21:50
    #31

    Vi gifte oss också 2/10 - och det var kallt men soligt för oss också här i Luleå. En fin dag och bilderna blev underbara. Precis som någon här skrev så gick allt så fort bara! Man har drömt i år om något som är över på timmar! Tur att vi fick många fina bilder både från egen kamera och proffs, och nu hänger brudbuketten på tork - bara rosa rosor. Jag lägger upp bilder från dagen i mitt galleri. Själva förberedelserna hemma och så ögonblicket då vi sa ja tyckte jag var det bästa. Vi strålar på bilderna från själva vigseln då hon läser texten och vi ser på varandra. Tårtan jag drömt om så länge - opera tårta med mörk mousse och vit marsipan, rosa rosor - var jättegod! rosa rosor var alltså temat. hade ljusrosa klänning med brudkrona med små rosa blommor. 


     


    härligt att vara gift. man och fru. det pirrar i magen att se honom med ringen. och ser fram emot att ha mina när gravidfingrarna blivit smala nog. nu har vi alla samma efternamn också - mitt. känns roligt att vara en liten familj. bebis och bröllop i samma månad. 

Svar på tråden Oktober 2010, del tre!