• Mymlan16

    En sängkammarfråga (blunda och ursäkta ni som tycker en sådan är opassande..)

    Läste just under en annan tråd angående menskoppar, och där nämndes även en typ preventivmedel som påminde om pessar, samt att denna omnämnda typ kunde sitta i i två dagar och därför inte var så hemmande för spontaniteten i sexlivet. Men så tänkte jag att: men om man har sex varje dag funkar det ju inte.

    Och helt osökt kom jag på mig själv med att undra hur ofta folk i parrrelationer brukar ha sex med varandra, och hur länge de varit tillsammans. (Kanske bör jag börja med att svara själv. Nästan varje dag och tre år.)

    Eftersom vi är anonyma: någon annan som vill svara/skriva? Hur ofta "nuppar" vi medelssvenssons egentligen?


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-09-23 16:42
    En följdfråga, nu när jag ändå varit så djärv och skamlös och släppt på hämningarna ;) : Hur många av er får orgasm samtidigt under samlag? Har hört att det ska vara ovanligt?
  • Svar på tråden En sängkammarfråga (blunda och ursäkta ni som tycker en sådan är opassande..)
  • Martinaa

    OT, men GRATTIS Heloise till bebisen! Kanske varit offeciellt länge, men längesedan jag var inne här nu.

  • Aleta
    Mymlan16 skrev 2010-09-23 16:10:24 följande:
    Läste just under en annan tråd angående menskoppar, och där nämndes även en typ preventivmedel som påminde om pessar, samt att denna omnämnda typ kunde sitta i i två dagar och därför inte var så hemmande för spontaniteten i sexlivet. Men så tänkte jag att: men om man har sex varje dag funkar det ju inte. 
    Det var nog jag som skrev om FemCap i menskoppstråden, tänkte bara klargöra att man alltså tar ut och tvättar av den varannan dag om man vill ha den inne jämt. Ett p-piller tar man varje dag, detta gör man varannan, så rent spontanmässigt blir det väl inte jättestor skillnad. Jo, förresten, man ska ta en liten klick gel på fingret och stryka på innan man har sex igen.

    Säkerheten är däremot lägre än för hormonella medel, men man slipper biverkningar.
    (Runt 92-93% för FemCap och 94-98% för minipiller).


    Som svar på frågan har vi sex minst en gång i veckan, helst två. Min man är borta dryg halva veckorna, så det är svårt att få till det varje dag.
    Vi har två barn och har varit tillsammans i 8 år.

  • Lyckliga013bruden

    Vad kul att höra att så många gör det så ofta.


    Vi gör det alldeles för sällan men det beror på att vi bor och jobbar på varsin sida atlanten....


    Jag skulle kunna fråga er om en sak kanske. Min kompis gnäller om att hon och hennes sambo får till de färre gånger än oss, de bor ihop och har typ samma arbetstider. Anledningen till deras torka är att hon tycker han är dålig och vet inte hur hon ska lära upp honom. Har ni några tips och idéer?


     

  • Uttan
    Lyckliga013bruden skrev 2010-09-23 21:10:27 följande:
    Vad kul att höra att så många gör det så ofta. Vi gör det alldeles för sällan men det beror på att vi bor och jobbar på varsin sida atlanten.... Jag skulle kunna fråga er om en sak kanske. Min kompis gnäller om att hon och hennes sambo får till de färre gånger än oss, de bor ihop och har typ samma arbetstider. Anledningen till deras torka är att hon tycker han är dålig och vet inte hur hon ska lära upp honom. Har ni några tips och idéer?
    Varför inte inleda med ställningar där hon har kontrollen? Där hon kan visa precis vad hon gillar utan att det blir undervisning av det hela. Vad jag personligen tycker är viktigt är att man kan prata med sin partner om sitt sexliv med.
  • happy family

    Vi har varit tillsammans i 5 1/2 år och det blir väl 5-6 ggr veckan. beroende på om sambon jobbar natt eller inte :D

  • Amor in aeternum

    Vi har sex 2-3 gånger i månaden ungefär.. till och med färre ibland för ett par månader sen. Den enda förklaringen jag har till det är nog att det har varit väldigt stressigt i ett års tid ungefär. Vi båda har varit arbetslösa (fick gå i varselvågen) och deprimerade över det och under det här året så har vi ständigt varit oroliga för att pengarna inte skulle räcka (vi har levt på en A-kassa på två personer) :/ Men en sak som är positiv i det hela är nog faktiskt att vi vet värdet av en hundring nu. :) Dessutom så är vi helt övertygade om att vi kommer att leva tillsammans resten av livet för om vi har klarat oss igenom den här finanskrisen på 9.700:- i månaden så kommer vi f*n klara allt. :)


    Men nu är det värsta över och en av oss har fått ett väldigt bra jobb igen så nu flyter allt på och vi har sex mer och mer. Jag kommer inte alltid men tycker att det är mysigt ändå men han kommer varje gång :D

  • gunge

    Hmm... jag hade tyckt de va kul att veta om dom som har sex så ofta som 5-6 dagar i veckan har barn? Tycker vi har ett bra sexliv men de blir lite olika, ibland några gånger i veckan men ibland kan de gå en månad imellan.. Men med 2 barn på 4 och 7 varav den sista med ett handikapp kanske de inte är så illa pinkat att hinna med de alls :P Nu planeras de bröllop om 2,5 vecka och trost den enorma stressen har vi haft sex oftare än vanligt den senaste tiden :P KÄnns bra :D:D:D:D:D::D

  • TalisQualis

    Väldigt bra följdfråga gunge, är också lite nyfiken på hur det ser ut på den fronten. Vi har inga barn ännu!

  • fibobs

    Jag och min man har varit tillsammans i 14 år. Vi har två barn på 7 och 9. Dom går i skolan hela dagarna och jag och min man har eget och jobbar hemifrån,

    Just nu blir det faktiskt varje dag. Ibland flera gånger om dagen.....men det kanske är för att vi går hemma båda.
    Innan dess jobbade jag heltid på ett kontor och han som husfotograf med Jönköping som region.,,,,,då var det INTE varje dag kan jag säga ;)
    Men ändå.....4-6 dagar i veckan.

    Och vi älskar att älska med varann!

Svar på tråden En sängkammarfråga (blunda och ursäkta ni som tycker en sådan är opassande..)