• Mymlan16

    En sängkammarfråga (blunda och ursäkta ni som tycker en sådan är opassande..)

    Läste just under en annan tråd angående menskoppar, och där nämndes även en typ preventivmedel som påminde om pessar, samt att denna omnämnda typ kunde sitta i i två dagar och därför inte var så hemmande för spontaniteten i sexlivet. Men så tänkte jag att: men om man har sex varje dag funkar det ju inte.

    Och helt osökt kom jag på mig själv med att undra hur ofta folk i parrrelationer brukar ha sex med varandra, och hur länge de varit tillsammans. (Kanske bör jag börja med att svara själv. Nästan varje dag och tre år.)

    Eftersom vi är anonyma: någon annan som vill svara/skriva? Hur ofta "nuppar" vi medelssvenssons egentligen?


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-09-23 16:42
    En följdfråga, nu när jag ändå varit så djärv och skamlös och släppt på hämningarna ;) : Hur många av er får orgasm samtidigt under samlag? Har hört att det ska vara ovanligt?
  • Svar på tråden En sängkammarfråga (blunda och ursäkta ni som tycker en sådan är opassande..)
  • Vinter10

    1-3 ggr per vecka beroende på hur mycket vi ses.


    Semestern- varje dag :)

  • TheD

    Ibland varje dag, annars 4-5 gånger i veckan Sen kan det bli flera gånger under en och samma dag. Mer sällan på semester för jag kan inte slappna av...dumt va? haha

  • Mymlan16

    Hur länge har ni varit tillsammans? (Känner mig nästan lite skamlig över att ställa så intima och nyfikna frågor).

  • Heloise

    Lite mindre just nu eftersom jag är gravid och känner mig lika sexig som en flodhäst, och min man drabbats av storhetsvansinnes och tror att han kan göra illa bebben


    I vanliga fall någon gång i veckan, ibland varannan vecka, ibland kommer vi i en "svacka" på en månad eller två och så kommer det en topp med varje dag under ett par månader. För mig( oss tror jag, eftersom vi är ense om det här) beror det på mkt runt omkring, jobb, familj, skola, övriga irritationsmoment. Däremot så är vi alltid kärleksfulla, sover nakna under samma täcke, mkt närhet och ömhet.

  • Heloise
    Heloise skrev 2010-09-23 16:24:46 följande:
    Lite mindre just nu eftersom jag är gravid och känner mig lika sexig som en flodhäst, och min man drabbats av storhetsvansinnes och tror att han kan göra illa bebben I vanliga fall någon gång i veckan, ibland varannan vecka, ibland kommer vi i en "svacka" på en månad eller två och så kommer det en topp med varje dag under ett par månader. För mig( oss tror jag, eftersom vi är ense om det här) beror det på mkt runt omkring, jobb, familj, skola, övriga irritationsmoment. Däremot så är vi alltid kärleksfulla, sover nakna under samma täcke, mkt närhet och ömhet.
    Vi har varit tillsammans i 11 år, förlovade i 10år och gifta i 1år. Väntar första barnet.
  • TheD

     


    Mymlan16 skrev 2010-09-23 16:21:15 följande:
    Hur länge har ni varit tillsammans? (Känner mig nästan lite skamlig över att ställa så intima och nyfikna frågor).

    Vi har varit tillsammans i 3 år :)

  • Vinter10

    7 år för oss.


    Hur ofta beror även för oss väldigt mycket på omständigheterna utanför sovrummet. Allt spelar in.

  • Kattpoet

    Ihop  i 9 månader,  bott i ihop nästan 4  och vi nuppar  varannan dag  annars funkar inte min man, han skyller på ålder.... hehhehee..

  • Dejli

    Det går lite i perioder... normalt 2-4 ggr/vecka... ibland är mina slemhinnor inte riktigt med på tåget, och då blir det kanske 1 ggn/vecka. Vi har varit ihop i 2½ år. Min sambo har ett större sexbehov än vad jag har, så ibland tar jag hand om honom bara, och det är helt okej för mig.

  • TalisQualis

    Vi har vart tillsammans i lite över 4 år. För våran del går det väldigt i vågor då våra jobb krockar (min m2b är dessutom musiker och ligger ofta borta ute på spelningar) och jag påverkas enormt av alla hormoner i kroppen. Men en bra vecka så 5 dagar av 7 (ibland fler gånger per dag) och under en dålig period så kanske en gång i veckan. Jag kommer 9 gånger av 10 och han kommer alltid!


    Här är vi inte pryda eller skenanta! :D

Svar på tråden En sängkammarfråga (blunda och ursäkta ni som tycker en sådan är opassande..)