• dr cosmos

    Jag söker nya vänner i Gbg!

    Hej allesammans!


    Som rubriken lyder- jag söker nya vänner i Göteborgs-trakten. 


    Jag är en 25-årig kvinna, som bott utomlands de senaste 6 åren. Jag har tyvärr tappat kontakten med alla mina tidigare vänner, men ser samtidigt fram emot att träffa nya spännande bekantskaper. 


    Lite om mig:


    Jag bor tillsammans med min sambo, och våra två små hundar. Har precis läst klart till läkare. 


    Jag har många fritidsintressen, som ex. plocka svamp, gå på bio, dansa, fika, måla, gå på promenader, rida etc. 


    Jag röker/dricker inte, men tycker ändå om att gå ut och dansa. 


     (Det är lite knepigt att skriva en "kontakt-annons" på det här sättet... )


    Om det finns fler därute som skulle vara intresserade av att träffas över en fika- hör gärna av er! Kanske kan vi styra upp ett möte där vi är flera som träffas?


    MVH


    "dr cosmos"

  • Svar på tråden Jag söker nya vänner i Gbg!
  • Runi
    operfekt skrev 2010-09-20 20:08:51 följande:
      Haha, jaa, eller så bestämmer vi plats & datum tillsammans, funkar ju också.Han tycker inte det är lika roligt att fria när han vet att jag kommer säga ja, men påpekade att de flesta nog vet att de får ett ja, haha :DNej, vi får se hur det blir =)Förståår det! Finns ju så mkt man ska planera, finns ju så många sätt att gifta sig på..Vi kommer nog sätta ett datum ganska långt fram iaf, så man slipper stressa,fast blir väl oftast stress i slutet ändå gissar jag!
    Haha, ja min hade hintat till det ett bra tag innan han faktiskt friade. Trodde jag aldrig han skulle göra utan jag trodde det skulle bli ett mer gemensamt beslut. 

    Du kan ju alltid börja planera lite smått ;) Kolla frisyrer, dekorationer, färger m.m.


    Jag har alltid älskat bröllopsklänningar så det har jag kollat på i flera år!

  • operfekt

     


    Runi skrev 2010-09-20 20:31:33 följande:
    Haha, ja min hade hintat till det ett bra tag innan han faktiskt friade. Trodde jag aldrig han skulle göra utan jag trodde det skulle bli ett mer gemensamt beslut.  Du kan ju alltid börja planera lite smått ;) Kolla frisyrer, dekorationer, färger m.m. Jag har alltid älskat bröllopsklänningar så det har jag kollat på i flera år!

    Jaa, det mysigaste vore ju att bli friad till, men egentligen spelar det ingen roll,
    bara jag får honom =) Vet ju att han har mycket att tänka på nu, han har nyss börjat doktorera, samtidigt som han läser de svåraste mattekurserna för att få sin master-examen.. (& har annat jobb vid sidan av) så vill ju inte sätta "press" på honom, det löser sig =)

    Haha, jag planerar liite, eller kikar, haha =) Så jag hittade hit!
    Har mest kikat på ringar & lite klänningar hittills, är så svårt att veta vad man vill ha, finns ju så väldigt mycket som är fint =)

    Hur långt har ni kommit i planeringen?

  • Runi
    operfekt skrev 2010-09-20 20:38:36 följande:
      Jaa, det mysigaste vore ju att bli friad till, men egentligen spelar det ingen roll,bara jag får honom =) Vet ju att han har mycket att tänka på nu, han har nyss börjat doktorera, samtidigt som han läser de svåraste mattekurserna för att få sin master-examen.. (& har annat jobb vid sidan av) så vill ju inte sätta "press" på honom, det löser sig =)Haha, jag planerar liite, eller kikar, haha =) Så jag hittade hit! Har mest kikat på ringar & lite klänningar hittills, är så svårt att veta vad man vill ha, finns ju så väldigt mycket som är fint =)Hur långt har ni kommit i planeringen?
    Oj, ja då förstår jag att han har mkt annat att tänka på!

    Ja det finns allt för mkt fint! Jag har hittat klänningen, min "uppgraderade förlovningsring" (det jag ville ha var så svårt att hitta i Sverige). Lokal, färgtema, troligen tårta, ungefärlig gästlista och budget. Och självklart bokat datumet :)

  • Oktoberbrud2010

    Jag hoppar in här också, även om jag är några år äldre än er. Fyllde 37 år senast.

    Flyttade till Gbg för att plugga, hittade kärleken och blev kvar. Studierna gick väl inget vidare men kärleken bestod och nu gifter vi oss om mindre än 5 veckor.

    Och till helgen ska jag hjälpa den sista av mina väninnor, som bott kvar här i Göteborg, att flytta ut på landet. Hon och hennes familj kommer bosätta sig ca 8 mil härifrån och då är hon ändå den av mina väninnor som kommer att bo närmast.

    Jag och älsklingen har inte fått några barn ännu, så vi bor med våra 2 katter i Kortedala.

  • Runi
    Oktoberbrud2010 skrev 2010-09-20 21:34:52 följande:
    Jag hoppar in här också, även om jag är några år äldre än er. Fyllde 37 år senast.Flyttade till Gbg för att plugga, hittade kärleken och blev kvar. Studierna gick väl inget vidare men kärleken bestod och nu gifter vi oss om mindre än 5 veckor.Och till helgen ska jag hjälpa den sista av mina väninnor, som bott kvar här i Göteborg, att flytta ut på landet. Hon och hennes familj kommer bosätta sig ca 8 mil härifrån och då är hon ändå den av mina väninnor som kommer att bo närmast. Jag och älsklingen har inte fått några barn ännu, så vi bor med våra 2 katter i Kortedala.
    Äsch åldern spelar väl ingen roll? Jag är 21 och min m2b är 31 så för mig spelar åldern ingen roll så länge man har samma intressen. Men det kanske bara är jag?
  • Oktoberbrud2010

     


    Runi skrev 2010-09-20 22:13:45 följande:
    Äsch åldern spelar väl ingen roll? Jag är 21 och min m2b är 31 så för mig spelar åldern ingen roll så länge man har samma intressen. Men det kanske bara är jag?

    Nä jag hoppas ju att det inte spelar någon roll. Det gör det inte för mig i alla fall, annars hade jag ju inte skrivit här...  *ler*

  • Runi
    Oktoberbrud2010 skrev 2010-09-20 22:16:54 följande:
      Nä jag hoppas ju att det inte spelar någon roll. Det gör det inte för mig i alla fall, annars hade jag ju inte skrivit här...  *ler*
    Det är bra :)

    5 veckor kvar! Blir nästan lite avis ;) Längtar tills den 30/7-11 när jag får bli FRU! 


    Mkt planerande kvar dock så hade nog stressat ihjäl mig om jag bara hade 5 veckor, haha. 


    Vad kommer alla ni ha för sorts bröllop? Vi kommer ha relativt budget (tänkte 20.000 och 40 gäster men kom upp i 40.000 och 80 gäster). Festen kommer vara i folkets hus i ytterby och vart vi gifter oss är fortfarande en fråga. Blir ingen kyrka för våran del så det är om man kan hitta något ställe som inte är allt för dyrt och som fungerar om det skulle regna. Någon som har något bra tips? ;)


    Och för de som läser mkt, vad läser ni för böcker?

  • planeringsdax

    jag tycker inte heller att ålden spelar någon roll jag är ju 28 och min sambo är 37

  • Runi

    Haha, ni får ursäkta mina hundra frågor och alla mina smileys (en tvångstanke jag har även fast jag vet att jag använder allt för mkt smileys ;) )


    Kanske ska ta alla frågor under en fika istället :P

Svar på tråden Jag söker nya vänner i Gbg!