• Runi

    Jag söker nya vänner i Gbg!

    Hej!


    Har tänkt samma sak några ggr då jag är ganska nyinflyttad utanför gbg själv :)


    Lite om mig också då. 21 år, bor i Nödinge med sambo en hund och två katter. Läser till undersköterska och planerar bröllop nästa sommar. 


    Tycker allt för mkt om att fika och har börjat läsa mer och mer. Har också ett nytt intresse av att baka, har fastnat för alla söta cupcakes nu när jag har planerat bröllopet ;P Har också ett stort intresse för film och musik :)


    Annars är det väl mest skola, djuren och min m2b för tillfället. Försöker hitta saker att göra här men det finns väl lite för mycket att välja på tror jag, haha. 


    Och jag förstår att du tycker det är knepigt att skriva en "kontakt annons" så. Haha, insåg nu hur svårt det är att skriva kortfattat om sig själv ;)

  • Runi

    Vad härligt att det finns några stycken :D


    Välkomna ;)


     

  • Runi

    Jag är lätt på. Alltid kul att träffa nya människor :)

  • Runi

    Hamnade också här pga kärleken och har hittat studier här också ;)


    Hur långt har ni kommit i planeringen?

  • Runi
    wiii skrev 2010-09-20 14:59:23 följande:
    Verkar ju bli ett litet gäng :)
    Ja men det är ju jätte roligt :)
  • Runi
    pilla81 skrev 2010-09-20 18:00:17 följande:
    Börjat titta efter kyrka och fest lokal och kläder och lite annat =)
    Okej, hittat något vettigt än? Hade såååå svårt att hitta lokal! Till slut nöjde jag mig med en eftersom alla mina "drömlokaler" hade något som inte stämde in som semester, inget kök m.m.
  • Runi
    operfekt skrev 2010-09-20 19:07:28 följande:
    Åh, jag vill också planera bröllop, haha!Vi lär ju förlova oss snart iaf, får se om jag orkar vänta påatt sambon friar :D
    Haha, ja du kan ju alltid fria du med om det är så ^^

    Såå mysigt att planera! Stressigt också men helt klart värt det :D

  • Runi

    Haha, ja man blir himla fikasugen när det pratas så mkt om det! 


    Tror nästan jag får baka lite ^^

  • Runi
    operfekt skrev 2010-09-20 20:08:51 följande:
      Haha, jaa, eller så bestämmer vi plats & datum tillsammans, funkar ju också.Han tycker inte det är lika roligt att fria när han vet att jag kommer säga ja, men påpekade att de flesta nog vet att de får ett ja, haha :DNej, vi får se hur det blir =)Förståår det! Finns ju så mkt man ska planera, finns ju så många sätt att gifta sig på..Vi kommer nog sätta ett datum ganska långt fram iaf, så man slipper stressa,fast blir väl oftast stress i slutet ändå gissar jag!
    Haha, ja min hade hintat till det ett bra tag innan han faktiskt friade. Trodde jag aldrig han skulle göra utan jag trodde det skulle bli ett mer gemensamt beslut. 

    Du kan ju alltid börja planera lite smått ;) Kolla frisyrer, dekorationer, färger m.m.


    Jag har alltid älskat bröllopsklänningar så det har jag kollat på i flera år!

  • Runi
    operfekt skrev 2010-09-20 20:38:36 följande:
      Jaa, det mysigaste vore ju att bli friad till, men egentligen spelar det ingen roll,bara jag får honom =) Vet ju att han har mycket att tänka på nu, han har nyss börjat doktorera, samtidigt som han läser de svåraste mattekurserna för att få sin master-examen.. (& har annat jobb vid sidan av) så vill ju inte sätta "press" på honom, det löser sig =)Haha, jag planerar liite, eller kikar, haha =) Så jag hittade hit! Har mest kikat på ringar & lite klänningar hittills, är så svårt att veta vad man vill ha, finns ju så väldigt mycket som är fint =)Hur långt har ni kommit i planeringen?
    Oj, ja då förstår jag att han har mkt annat att tänka på!

    Ja det finns allt för mkt fint! Jag har hittat klänningen, min "uppgraderade förlovningsring" (det jag ville ha var så svårt att hitta i Sverige). Lokal, färgtema, troligen tårta, ungefärlig gästlista och budget. Och självklart bokat datumet :)

Svar på tråden Jag söker nya vänner i Gbg!