• Vinter10

    Snokat i pojkvännens mail...

    TS: du och din kille verkar ha väldigt olika syn på sex. Vad är det  hos dig som får dig att känna att han är en "snusk-kille" som du uttrycker det och varför är det så fult? Nu har jag ju ingen aning om vad dessa mail handlade om, eller vilka drömmar som skulle förverkligas, men det känns som om du har en specifik syn på vad för slags sex som är tillåtet och vad som inte är ok. Fundera på varför. Oavsett om du bestämmer dig för att bekänna det du gjort eller inte så måste du ju komma tillbaka till känslan du hade för honom tidigare. Det blir ju inte helt lätt att ha ett förhållande där den ene äcklas av den andre...


    Personligen känner jag att sex mellan två vuxna som båda vill aldrig kan vara fel. Fantasier är heller inte detsamma som att vilja göra det man fantiserar om i verkligheten.

  • Vinter10

    Vad bra att ni pratat om det i alla fall.


    Det känns som om det blivit mer av en självkänslogrej för dig nu. Att du tänker att du inte är tillräcklig för honom, bara en pryd tjej som inte kan tillfredsställa alla hans behov. Att du inte är bra nog... Men kom ihåg att så är det ju inte! Han har ju valt att bli tillsammans med dig för att han tycker om just dig och säkerligen också sexet som just ni två delar. Han valde inte att träffa någon av dessa tjejer och har antagligen inte ägnat dem en tanke sedan dessa mail skrevs (vilket ju ändå var ett tag sedan). Han valde dig.

Svar på tråden Snokat i pojkvännens mail...