• TheD

    Vi var och mätte saker i lokalen idag, menyn är mer eller mindre bestämt, Limousinen är bokad, tid hos frissan, saker är beställda, inbjudningskorten går ut nästa månad......

    Ska beställa klänning och tärnklänning, men tärnklänningen kommer mamma och pappa hämta upp i USA när de är på semester där.

    Vad mer...Det kommer bli så fint!

  • TheD

    Jag ska inte dit men det är på Haganäs, söndag 12-17.00, modevisning kl 13 & 15.

  • TheD

    Ska skicka in  min bestäälning snart :) + tärnklänningen. Smycken - avklarat!!! Yes,dock inte vigselring....för jag hittar ingen som är JAG.. blir att designa själv.

    Sen är nästa problem skor. Får nog vänta till vår när studentskorna kommer fram. Jag har letat och letat men kan verkligen inte hitta skor som tilltalar mig.

  • TheD
    Chicita skrev 2011-02-17 10:55:47 följande:
    Jaaa... det blev "min" präst. Hon ringde precis och ville kolla om vi fortfarande ville ha delar av cermonin på Latin och vilka delar hon skulle läsa upp sig på.
    Det var inte hennes första medeltidsbröllop heller fick jag höra nu, så det ska bli roligt Skrattande 

    Vi får väl träffas lite närmare vigseldatumet sen och prata mer. Men nu fick hon igång idéerna... Hon undrade om hon kunde sjunga en hymn på latin kanske och byta ut de delar som alla brukar känna igen och kunna (som Fader vår, välsignelsen och lite sånt) till latin.
    Det känns riktigt riktigt bra... 
    :)!!!
  • TheD
    opy skrev 2011-02-17 20:34:26 följande:
    Torsång 18/6
    Det mesta är klart! Har fått fantatisk fin hjälp av karina på grindefjäll, tycker verkligen hon är en riktig pärla Inbjudningar skickade vi ut till alla hjärtans dag, så nu börjar det kännas på riktigt Skrev ut papper om hindersprövning för några dagar sen, så ska skicka in dem nu i slutet av februari   Och prästen har hört av sig! Allt känns så spännande
    Jag var in en vända på Grindefjäll för att kolla tiara...Fy fan vilken dålig service!!!! Nu var inte Karina där tyvärr för jag vad jag har hört så är hon trevlig men tjejen som var där...SUCK!
  • TheD
    opy skrev 2011-02-17 20:51:18 följande:
    Ah okej, vad tråkigt att känna den känslan när man gör allt för att få ihop en av de bästa dagarna i ens liv... Om du skulle gå in igen, har hon nog en bättre dag
    Jag har hört från anadra som har upplevt samma grej med den tjejen..så jag går inte dit igen vad gäller bröllop! Haha! ;)
  • TheD

    Jag väntar på min klänning... :( Skulle ha kommit nu i veckan men nu sägs den komma 20-25 mars. Det är evigheter dit!

  • TheD
    Chicita skrev 2011-03-04 19:33:25 följande:
    Ja det är jobbigt att vänta :S
    Hatar att vänta! När jag och killen går på promenad och det blir för smalt för att gå i bredd så hatar jag att gå efter hahaha. Jag är som en hund. Vill alltid vara med och gärna spetsen i tåget ;)
Svar på tråden vi som ska slå till -11 i Dalarna