• Svar på tråden vi som ska slå till -11 i Dalarna
 • mattiasFästmö

  Oj, vad roligt med falun! Jag bor i falun, fast jag kommer gifta mig på annan ort redan nu i Oktober. Men jag hejjar på mina lands(län)smän!


 • spunkcissi

  Ja, hur långt in är vi.. Känns som om vi inte gjort mycket alls! ;)

  Vi har bokat kyrka, festlokal, präst, preliminärt boende för våra gäster... Vi har tänkt ut vilket koncept vi vill ha på mat och pratat med ICA butiken i Äppelbo samt beställt två lamm från Gladgården (vi ska ha grillbuffé).

  Pratat med Håkanssons konditori om tårta och fått prisuppgifter samt alternativ.

  Börjar fundera på dekorationer. Sitter just nu och skissar på gästlista och funderar på hur vi ska göra med save-the-date kort...

  Har hittat min ring och väntar nu på att butiken ska ha någon form av julspecial eller höstrea så den går ner lite i pris och hamnar inom budget.. ;)

  Funderar också över fotograf och hur vi ska lösa den biten då det inte verkar finnas så många i närheten utan att vi får ta fotograf från Leksand eller Borlänge, blir en bit att åka och ganska mkt pengar till dem i reseersättning vilket känns lite mindre skoj, samtidigt vill jag verkligen ha bra foton! =)

  Ni då?

 • spunkcissi

  bröllop 101009: Jo, jag har hittat hennes hemsida och kikat på.. Verkligen jättefina bilder! Problemet för oss är att vi nog gärna lägger lite pengar på en bra fotogarf, men för t ex Malin Jones att åka till Äppelbo för fotografering är nästan 2 000 kr till på priset, och då blir det ganska dyrt om man lägger på priset för själva fotograferingen... Men det är klart, kan man få ner budgeten på några andra saker så kanske det går att få ihop i alla fall.. =)

  Svårt att veta nu dock innan nästan något faktiskt är inhandlat..

 • my heart

  Men oj, tycker ni har kommit ganska långt ja! Kul!

  Vi har gjort gäst listan, sen hänger väl vissa "löst" så att säga. Kollat upp vart vi ska ha festen, men allt är fortfarande oklart, lika med kyrka!

  Mat kollat in.

  Men sen inte så mycket mer.
  Vi har en fotograf som vi känner så den biten känns avklarad.

  Har tänkt att inskaffa klänning och ring ganska snart så slipper man ta allt mot slutet, för spara är inte riktigt min grej =)

Svar på tråden vi som ska slå till -11 i Dalarna