• brides­illy
  Äldre 3 sep 10:02
  54093 visningar
  109 svar
  109
  54093

  Vad ska man ha på bordet som gåva till gästerna?

  Vad har ni andra för något till gästerna på bordet? Kom gärna med tips på vart man kan köpa godis, the påsar, med mera som har namn på

  Sen vill jag också veta vart man köper tyllpåsar, askar till bästa pris?

  andra förslag till vad man kan ha för liten present till gästen?

  (jag är redan gift, hjälper en annan med planeringen )

 • Svar på tråden Vad ska man ha på bordet som gåva till gästerna?
 • Äldre 25 mar 15:35
  #71

  Jag har hittat på myheart askar som ser ut som smoking och klänning, kostar 5 kr st. Tänkte sen lägga i någon godisbit. Vi ska inte ha någon efterrätt utan vi ska bara servera tårta efter ca en timme efter maten.

 • Äldre 25 mar 17:33
  #72

  (jag upprepar mig från en annan tråd :)


  Jag är väldigt nöjd med dessa, för mig känns det viktigt att ge våra gäster någon liten grej som minne av vårt bröllop, det är en fin gest tycker jag. Jag har köpt 100 såna här små vita emaljerade hinkar från en säljare på Etsy, som vi kommer använda som bordsplacering - jag tänkte knyta fast en namntag med namn för varje gäst och fylla med vita mandeldrageer. På så sätt har vi både favor och bordsplacering i ett, gästerna kan äta upp mandlarna och sedan ta hem hinken och använda som ljuslykta för värmeljus, tända och minnas vårt bröllop :)


 • Fiifii
  Äldre 25 mar 18:05
  #73

  Juli2013: vad fina! Vad sökte du på på etsy eller har du någon länk? Ute efter nåt liknande själv:) jätte söta och lagom storlek.

 • Cathel­ica
  Äldre 25 mar 19:50
  #74

  Vi kommer bränna CD-skivor till alla, klistra på egen "bild" och ha dom i typ cellofanpåser.
  På skivan skal vi ha med låten vi kommer dansa till på bröllopet, låten som spelades på radion första gången han hämtade mig på bussen, våran favvolåt ect :) 

 • mirret­h
  Äldre 25 mar 20:18
  #75

  Kanske kombinerar placeringskort med en praktisk grej, smörkniv var ju tanke Tänkte ev köpa chokladhjhärtan att dekorera med på borden.

 • Westbe­nn
  Äldre 25 mar 21:03
  #76
  Jag han skrev 2010-11-08 07:29:14 följande:

  Är det vanligt att ha presenter till gästerna? Har inte alls tänkt på den biten. Ser det illa ut att inte ge något?
  Förlåt Ts att jag snor din tråd lite, men tänkte att ni i denna tråd vet lite grann om detta :)


  Nej så länge du inte har tänkt att gifta dig i en Hollyhoodfilm så är det helt normalt att inte ha några presenter (eller "favours" är det tydligen häftigare att kalla det) till gästerna. Så det ser inte ett dugg illa ut :)
 • Äldre 25 mar 21:16
  #77

  Vi kommer att stansa gästernas namn på te/dessertskedar, först ha det som bordsplacering och sedan får de med sig hem, vi är dock bara 25 stycken. :)   
 • Äldre 25 mar 23:15
  #78

  jag tänkte inte gifta mig i en hollywoodfilm, men jag gillar tanken att ge dem någon liten grej, som ett minne. Men det är inget måste förstås :)

 • Äldre 25 mar 23:19
  #79

  Fiifii: ja jag är väldigt nöjd med dem! Tänkte att det kanske kan ge en idé till någon mer :) jag sökte på Gift bucket, och den finns inte kvar nu men kanske kan man hitta något liknande! Eller sök med jämna mellanrum, det kommer ju ofta upp nya fina saker där, tycker jag :) finns en webbutik som heter myheart som säljer dem, men de hade bara ett fåtal kvar och kunde inte ta in fler ( jag har frågat!)

 • Annica­70
  Äldre 26 mar 07:35
  #80

  Jag har gjort tvålar i fina fomer som jag ska slå in och lägga i en korg. Då kan dom som vill ha en med sig hem ta en ur korgen..


  Jag har gjort två olika med olika dofter.Dom blev jättebra


   


   

Svar på tråden Vad ska man ha på bordet som gåva till gästerna?
Logga in
Bli medlem