• daniel­2008
    Äldre 28 Aug 07:55
    33159 visningar
    34 svar
    34
    33159

    Vad gör ni på era myskvällar?

    Som rubriken lyder: Vad gör ni på era myskvällar?


     


    Jag och min sambo har varit ihop i 7 år snart och tänkte att vi skulle börja inför lite myskvällar c:a en gång i veckan och skulle behöva lite tips på vad man kan göra på de här myskvällarna? Vi har lite dålig fantasi så får oss är myskväll kolla på film och äta godis och kanske avsluta med sex men msåte ju finnas mycket mer att hitta på och göra än det :)

  • Svar på tråden Vad gör ni på era myskvällar?
  • Kilean­e
    Äldre 28 Aug 14:17
    #11

    Vi gör ungefär samma som er andra :) Inga barn än.


    Ofta lagar vi god mat tillsammans, tänder ljus och öppnar en vinflaska. Andra gånger fixar vi bara något gott att äta (t.ex. fruktsallad), ev. en drink och sen tittar vi på någon serie el. film vid datorn. Ska fixa så vi får en soffa eller något att sitta i så blir det mysigare.


    Andra gånger kanske vi går ut på restaurang eller bio. Vi promenerar ofta tillsammans genom något fint kvarter och tittar på gamla hus och hur andra bor. Extra mysigt mörka, kalla vinterkvällar, sen dricker man glögg när man är hemma igen!


    Något som är underskattat tycker jag är att göra det fint hemma tillsammans, sen när allt är städat och mysigt tänder man ljus, delar på en vinflaska och spelar spel, hör på musik och pratar om livet och framtiden :)

  • Maddeå­Mats
    Äldre 28 Aug 14:46
    #12

    Hmm...mina förslag är kanske inte så mycket under kategorin myskväll egentligen, men om man vill bryta dålig trend med bara mat/film/gos så är mitt förslag att kasta dart, spela biljard eller gå till annan spelhall med flipperspel och dylikt och ha kul tillsammans!

    Gå ut och äta på restaurang och testa någon ny maträtt, vi har testat allt från brasiliansk- till marokansk- till iransk- matlagning, det är rätt kul!

    Det höjer samhörigheten mellan oss och det är en bidragande mysfaktor

    Och varvar man det med mys i soffan så blir det inte jätte dyrt!

  • KatjaB
    Äldre 28 Aug 16:31
    #13

    myskvällar tänker jag fredag.. vi brukar städa på torsdagar så det är fint hemma till helgen, har nån god mat och fredagsgodis till ungarna (istället för på lördagar) och när barnen somnat så öpnnar vi kanske en flaska vin, äter nåt gott som ost o kex eller nåt annat, kollar på film eller så..
    Lördagar är nog oftare att vi faktiskt GÖR nåt, träffar vänner, spelar spel, det händer att vi sticker iväg och bowlar eller åker ut till torpet och bara myser och fixar där.. men det är ju på sommaren, såhär på hösten är ju ett torp utan el och vatten lagom upphetsande


  • Illi
    Äldre 28 Aug 17:12
    #14

    Vi lägger pussel tillsammans :). Himla mysigt och avkopplande!

  • heffak­lump
    Äldre 28 Aug 17:24
    #15

    Pussel kan ja rekommendera! Pussel och lite vin ;) super mysigt. Eller spel som någon annan va inne på, det är oxå trevligt!

  • moonli­ghtgir­l
    Äldre 28 Aug 21:53
    #16

     


    jeami174 skrev 2010-08-28 14:09:12 följande:
    Vi brukar också spela bordsspel tillsammans. Eller gå på promenad, eller sitta med levande ljus och bara prata, min favorit är när vi väljer någon tok avancerad meny så lagar vi mat tillsammans och ibland misslyckas vi men får många glada skratt och ibland lyckas vi och får känna oss riktigt stolta!

    Det där med att laga mat från någon tok avancerad meny lät som ett riktigt roligt tips. Det ska jag föreslå för min älskling att vi kan göra tillsammans. Jag förstår verkligen att ni får många glada skratt.

  • Flodis Hjärta­t
    Äldre 9 Sep 23:02
    #17

    Laga mat, gå på bio, bada gör vi ofta med ljus och lugn musik. promenerar, spelar buzz eller sjunger singstar! Äter räkor och vin.

  • Piiiip
    Äldre 10 Sep 06:39
    #18

    Många bra tips här ovan, givetvis blir det lätt film och att mysa ihop sig i soffan eller att laga något gott tillsammans. Men vi ska en dag här framöver prova att göra hemgjortd sushi (på temat avancerad mat. Det ska bli jättekul!)

    Så här års går vi gärna ut i svampskogen en timme eller två på fredagskvällen. Det är mysigt, avkopplande, friskluft och lite lätt motion. Sen går vi hem och steker svampmackor. Det är mysigt och kanske lite annorlunda.

    Vi brukar ofta klä upp oss för varandra när det är myskväll, särskilt när vi ska äta fin middag. Ibland lagar vi tillsammans maten, ibland min sambo och ibland jag. Det kan kännas lyxigt att bara få titta på när någon lagar mat åt en, och det är ett fint sätt att skämma bort varandra.

    Massage är toppen för myskvällar. Eller att ligga och bläddra i inredningstidningar/bröllopstidningar/babytidningar tillsammans. Ibland har vi högläsning på kvällen. Valfri tidning eller bok. Mysigt!

  • moonli­ghtgir­l
    Äldre 10 Sep 10:01
    #19

    Det var många trevliga tips att ta del av.   =)

  • Äldre 10 Sep 11:32
    #20

    Äta god mat med vin som många säger här, men extra mysigt kan det vara med ett bubbelbad tillsammans. Ta en eftermiddagspromenad med en fika. Vi gör ganska ofta sånt, eftersom vi har tonårsbarn har vi aldrig några fria kvällar Vi går gärna ut och äter bara vi två.


Svar på tråden Vad gör ni på era myskvällar?