Inlägg från: themandys |Visa alla inlägg
  • themandys

    Catering nära Flen och Sparreholm

    Hej!


    Är det någon som har bra tips på cateringföretag i/ i närheten av Flen, Katrineholm eller Sparreholm. Kanske rent av någon som har testat några och vet vilka som är bra eller mindre bra.


    Vi har kollat lite på Loftet catering, Tobbes amazon, Villa Sandhem samt Tinas catering. Är det någon som har erfarenhet av någon av dessa? Vi skulle vara enormt tacksamma för all hjälp vi kan få :)


    Tack på förhand!


    Amanda&Andy

  • Svar på tråden Catering nära Flen och Sparreholm
  • themandys
    sleepylucy skrev 2010-08-24 23:36:09 följande:
    Hej, sag att ni gifter er pa Rockelstad i Maj.  Vi gifte oss dar i lordags faktiskt :) vi anvande oss av Tinas catering och ar valdigt nojda! Hade en underbar helg med slakt och vanner, men det var fruktansvart mycket att gora, sa se till att ha manga vanner och bekanta att hjalpa till med allt! Fraga garna om du har specifika fragor om nagot!
    Tack så mycket! Åh va roligt, hoppas ni hade en fantastisk dag! Hur kommer det sig att ni valde Tina? Det finns ju som sagt en del andra alternativ i närheten, men de omnämns inte någonstans vilket gjort mig&min fästman lite fundersamma.

    Har du möjligtvis tips på florist och frisör i närheten också? Och vart köpte ni tårtan? Vi har som du ser en del detaljer kvar att ta hand om, men räknar med att kunna kryssa av ganska många nu under hösten :) Har du några andra tips och ideér på vad vi bör tänka på när det kommer till Rockelstad så får du jättegärna skriva ner dem oxå ;)

  • themandys
    delfin78 skrev 2010-08-25 23:08:02 följande:
    I malmköping finns det en blomsterhandel som har en underbar florist vid namn Patrik och där jobbar även en tjej ibland som heter Tessan.båda är underbara, bra på att lyssna komma med ideer o känna in vad bruden vill ha...
    Toppen! Tack så mycket :)
  • themandys
    sleepylucy skrev 2010-08-26 23:46:25 följande:
    Nar vi var i planeringsstadiet laste jag omkring lite har pa forumet och det verkade som att flera andra som har gift sig pa Rockelstad anvant sig av Tina, sa vi bestamde oss for att traffa henne....
    Tack så hemskt mycket än en gång! Känns skönt att veta att ni var nöjda med henne, även fast vi misstänkte att hon måste va bra eftersom så många andra anlitat henne.

    Trist att höra att ni inte fick så mycket hjälp från Rockelstad, när man lägger ut såpass mycket tid, energi och pengar så tycker man ju att allt ska va på topp när man väl är där. Men vi har gott om familj och vänner som gärna hjälper till på fredagen som tur är.


    Nu är det bara att köra igång och ringa runt till folk och beta av resten av listan :)

Svar på tråden Catering nära Flen och Sparreholm