Inlägg från: moonlightgirl |Visa alla inlägg
  • moonlightgirl

    Brudar i närheten av Västervik

    Hej hej.
    Jag och m2b planerar att gifta oss hellst nästa år (2011) om inte det lyckas blir det 2012. Nu till min undran. Är det fler runtomkring Västervik som ska gifta sig någon gång av dessa år? Tänkte att vi kunde ha hjälp av varandra och ge varandra tips och råd osv. Har hört om blivande brudar i stockholms trakten som gjort så här, de har haft stor hjälp och glädje av varandra och blivit riktigt goda vänner under tidens gång.

    Tycker att det skulle vara kul om vi kunde hjälpa varandra med råd och tips och smakråd osv.
    Hör av er om detta stämmer på er.

  • Svar på tråden Brudar i närheten av Västervik
  • moonlightgirl

    Hej dreams come true.

    Jag är inte från v-vik från början utan har bara bott här i ett år nu.

    Vi ligger i samma fas då tror jag. Men vi har bestämt vart vi vill gifta oss och vart vi ska ha festen. Däremot så har vi inte bokat datum ännu.
    Har ni bestämt färgtema o sånt än?

  • moonlightgirl

    Hej hej

    Kul att vi har blivit tre stycken här iallafall.
    Vi bor i Loftahammar så vi vill gifta oss i kyrkan här och ha festen i byggdegården här också. De långväga gästerna kan vi tipsa om att de kan bo på vandrarhemmet här i Loftahammar. På så sätt kan våra gäster gå mellan dessa tre platser, annars kan de även välja att ha med husvagn eller hyra stuga på någon av campingarna i närheten.
    Vi hade en tanke också och det var att vi kunde ha festen på sjökrogen här men det skulle bli så sjukt dyrt och då var inte maten ens inräknad. Det hade varit sjönt att ha festen där för då fixar personalen maten och allt kring detta. Men vi tyckte att det var för dyrt och nu lutar vi åt catering för jag har ingen lust att stå med all matlagning till 80-90 pers. Vet ni någon bra och billig cateringfirma???

    Vi tycker att det känns lite kul att folket kan välja att gå mellan där de ska bo och kyrkan och festplatsen.

    Vi har inte heller kommit fram till om vi ska ha färgtema eller hur vi ska ha det.
    Dreams come true, du sa att ni inte ska ha färgtema. Jag tänkte på inbjudningskort och blommor osv, kör ni då helt enkelt "bara" på de färger ni tycker bäst om eller hur gör ni då?? Som sagt min tanke med denna tråden var att vi skulle kunna få tips och hjälp av varandra.

    Kan jag komma med tips och hjälp så hjälper jag er gärna.
    Ha en bra kväll

  • moonlightgirl

    Hej på dig Lúz de mi vida.
    Välkommen du också hit till oss. Jag är själv född och uppväxt i Jönköping så nyfiken som jag är så bara undrar jag vart i Jkpg bor du??

    Jag vet inte när vi ska skicka ut inbjudningskorten ännu för vi har inte bestämt datum ännu heller.  =)  

    En fråga till er alla, vart har ni gått och provat brudklänningar? Jag vet inte vart jag ska ta vägen och prova. Jag vill prova lite olika klännngar så att jag vet. Jag har hittat en som jag fullkomligt älskar men jag har enbart sett den på bild så jag måste ju prova den och se om den passar mig.

    Jag har inte så mycke vänner här eftersom jag enbart bott här i ett år så om ni vet ett bra ställe och kan tänka er att åka och prova klänningar tillsammans alla vi så skulle jag tycka att det vore toppen.

    kram på er allihop.    =)

  • moonlightgirl

    Tack, jag ska ringa henne och diskutera o se om det kan vara något för oss. Men hade jag vetat om porslinet tidigare så hade jag tyckt det var toppen. Nu har jag köpt porslin till 50 pers samt champanjeglas. Men det gör ju inget för jag vill verkligen ha detta porslin.

    Från början ville vi också ha tre rätters o få det serverat men samtidigt tycker jag att det känns mera avslappnat om folket får resa på sig och hämta maten själva.
    Vi vet inte ens om vi ska ha förrätt men tror att vi hoppar det. Ska som sagt kolla med hon i Gamleby så får vi se vad hon har för gott.
    Tack snälla för hjälpen.

  • moonlightgirl

    Måste bara fråga dreams come true, vart i Linköping finns det stället som du ska prova brudklänning? Eller vad heter stället? Vet du fler butiker i Linköping??

  • moonlightgirl

    dreams come true

    Ååååå vad roligt, det gör inget att det är tidigt, det är ju bara kul att prova på lite olika kort o se vilket man vill ha.   =)
    Jag ska försöka komma till skott och göra det jag med.

  • moonlightgirl

     


    dreams come true skrev 2010-08-27 22:17:32 följande:
    Var och tittade på ringar idag förresten, hittade en SÅ fin! Dessutom till ett bra pris, 3500:- Kan det bli bättre?

    Oj oj oj, det var inte illa. Jag har hittat en ring som jag vill ha men den passar inte riktigt med min förlovningsring så jag får nog specialbeställa eller så. Jag tycker så mycket om skimra från schalins men den är aå kantig i ringen medans min förlovningsring är mjukare i formerna om du förstår vad jag menar??....

    Jag/vi har inte bestämt oss när vi ska gifta oss. Alla olika årstiderna har ju sin charm.   =)

  • moonlightgirl

     


    dreams come true skrev 2010-08-29 11:42:03 följande:
    Här är klänningen! Den går som brudtärneklänning, den är ivoryvit och kommer ha ett litet släp bakom. Hade aldrig valt klänningen utifrån bilden men när man tar på den så var den bara så underbar!alexiadesigns.com/Bridesmaids/Alexia-Bridesma.../

    Hej
    Är det den gula klänningen som visas när man klickar på länken fast i ivoryvit som du skrev?? Annars vet jag inte vilken klänning du menade.

    Tack snälla för tipset av ställe, då ska jag åka dit och prova klänning.
    Det var verkligen ett bra pris på klänningen, vad kul.

    Åh va bra då ska jag och älsklingen gå till Herberts Guld och Silver och prata med dem.
    Jag kan tänka mig att det inte gör ont att jag har guld att lämna in också. Det skulle ju vara toppen att kunna bocka av det också från listan.   =)

    Själv var jag ner till Kalmar igår och hämtade bröllopsservisen som jag köpte av en tjej där. Jag skickade en vän att köpa champanjeglas uppe i Stockholm av en tjej där. Så nu har jag det avbockat från min lista.   =)

    Det känns så bra när man kan bocka av saker från listan. Ju snabbare vi kan bocka av saker och känner att vi har råd med allt så kan vi boka datum för vårat bröllop.

    Många tycker nog att vi börjar i lite konstig ordning men för oss är det ett sätt att beta av allt innan vi bokar datum och skickar ut inbjudningskorten osv. Det skulle vara så hemskt att bestämma allt och boka allt och skicka ut inbjudningskorten och sen inse att vi inte har råd med allt.

  • moonlightgirl

     


    pocahontas76 skrev 2010-08-30 10:23:05 följande:
    Hej tjejer! Registrerade mig igår och skrev ett inlägg då jag behöver lite tips och ideér ang bröllopsplanering i Västervik. Såg inte denna tråd när jag skrev mitt.... Vilka datum ska ni gifta er och i vilken kyrka? Har ni bokat festlokal, mat & dryck, musik? Hur många blir ni? Har ni någon bröllopsbudget? Många frågor jag vet Ha det bäst!

    Hej hej pocahontas 76
    Vad kul att du också har hittat hit till oss.
    Vi har inte bokat datum ännu utan vi köper saker till vårat bröllop och försöker se till så att vi kan ha råd till allt innan vi bokar allt och skickar inbjudningskort.
    Vi har skrivit upp en lista på folk som vi vill bjuda och vi har kommit upp till 70 st. Men sen vet vi ju inte om alla tackar ja till att komma.
    Vi bor i Loftahammar och vi vill gifta oss i kyrkan här och sen ha festen i byggdegården. Vi kommer att skicka med tips i inbjudan till våra långväga gäster att de kan bo på vandrarhemmet här eller på någon av campingarna här i närheten.
    Vi har inte bestämt en budjet utan köper gärna sakerna lite nu och då så att vi har råd med allt. Vi har fundering på att ha ett band som kan spela de mesta i musik väg men vi har inte bestämt oss ännu. Sen vet vi ju inte hur mycket de vill ha betalt.
    Maten vet vi inte heller ännu men vi ska ringa och prata med lite cateringfolk så att vi kan se vad de har att erbjuda och vad det kostar.

    Oj oj oj, nu måste jag ta och susa iväg till jobbet.
    ha det gott alla så höres vi senare.

Svar på tråden Brudar i närheten av Västervik