Inlägg från: MartinaRickard |Visa alla inlägg
  • MartinaRickard

    Brudar i närheten av Västervik

    Hej


    Här är ytterliggare ett par från Västervik som gifter sig nästa år, exakt 9 :e Juli.


    Vi viger hos i Gladhammarskyrka, och den är bokad och klar, vi har det mesta klart för oss, tyvärr bara festlokalen som behöver bokas. Har pratat med personalen på Gränsö om att hyra "Stallet" och väntar nu på en ungefärlig summa på det kalas, så vi får la se hur det blir=)

  • MartinaRickard

    Hej igen, Ja gränsö blir dte inte för oss, alldeles för dyrt och för få timmar;)


    Har ni några andra tips om lokaler att vara på, och då inte kanotklubben eller notholmen.


    KAn tipas om Janes matkällare, hon är VÄLDIGT duktig och inte alls dyr, och VÄLDIGT trevlig=)

  • MartinaRickard

    Nja inte stadshotellet, vi vill ha något mysigt och speciellt, typ en loge eller byggdegård.


    Vi gifter oss i Gladhammars kyrka, men vill ha festen närmare västervik eller i väservik. 


    Det är mycket krav man har men inget passar ritkigt in på det vi söker tyvärr, och lokaler är svårt härkomkring=/

  • MartinaRickard

    Vore skoj och veta NÄR ni andra planerar att gifta er=)


    Vi gifter oss den 9/7!!!


    Här har det avstannat lite i planeringen dock, har haft lite andra tråkigheter att tänka på, lokalen är fortfarnde inte bokad, vi tvekar som tusan, och det känns inte bra att stallet var uppbokat just denna dag. Tycker inte det finns så mycket "fina" och utrustade lokaler i västervik, Notholmen finns ju, men då jag varit gift tidigare så hade vi våran fest där så det är inget alternativ. Funderar på att ringa Två möjligheter och se vad dem har att erbjuda. Har ju marsbäcken men det är ett stort frågetecken som vi väntar på att få svar om.  Sen har vi pratat lite mat här hemma, Antingen Janes matkällare eller Svensk Vildsvinsgrill=) Förmodligen bär det av till Tunisien på smekmånad iaf=)

  • MartinaRickard

    Näe det datumet betyder mycket för oss, det är våran förlovningsdag och vi träffades för 9 år sen för första gången så det ligge rlite bakom datunet tyvärr. Jo det är det men dem har mer en bara den restaurangen, dem har ju en i Gunnebo vid bruket somd em tydligen har renoverat fint.


    Notholmen, är ganska så stor, rymmer iaf minst 70 pers vid dukade bord, allt finns, bestick, tallrikar, glas för olika ändamål, diskamskin och kylar, inte alls dyrt, 3000 för en hel helg. Haha ja det är inte lätt att komma frm till vad man ska göra, ibland önskar man att man hade obegränsat med pengar, men har man vänner runt omkring sig som kan hjälpa till, eller familj för den delen, så kanske man kan få ned kostnaden på en del saker. HAr en arbteskompis som ska göra bröllopstårtan åt en vän tex=)


    Mmm helt otroligt =) men det låter ju osså helt underbart=) skämma bort sig redigt ordentligt

  • MartinaRickard

    Glömde ju säga att Marsbäcken har ju dels en stor lokal i huvudbyggnaden, men den är ganska så tråkig, och så finns den en inredd loge, som i är väldigt intresserade utav, men en MC klubb ligger under och vi vill garantera oss att dem inte ska ha fest just den dagen=) Annars så blir det den i sånna fall=)

  • MartinaRickard

    Japp det är det, men vi kommer bara ha hyra logen och köket för 3000 för en helg, så det var ju "billigt" det med=)


    Mmm det ville jag med i början, då jag har varit gift en gång tidigare, känndes det roligare och bättre att göra det på det sättet, men min blivande som aldrig varit gift ville ha allt som tillkommer, och hans familj hade blivit ledsna om vi gift oss utan dem.


    Jodå när vi var där så var den fräch, det tråkiga var att (och det glömde dem berätta) att båtgästerna hade tillgång till toaletterna inne i lokalen, och jag vart lite arg och upprörd när dem kom in flera okända männiksor för att låna toaletten mitt under en bröllopsfest, vi klagade på det, och den var en toalettgäst som till och med bröjade bråka med mig för att jag ifrågasatte vad hon gjorde där inne, så vi fick avdrag på priset=) Vet inte hur det är idag, men det skulle ske en ändring på den punkten sa den som hyrde ut åt oss.


    Vi är ju lite sugna på att ha någon sorts av buffé, kallskuret och lite smått o gott, lite små plock av olika slag, eller en vildsvins meny, med då kött och diverse tillbehör helgrillat.se/default.asp är deras hemsida=)

Svar på tråden Brudar i närheten av Västervik