Inlägg från: RockTroll |Visa alla inlägg
  • RockTroll

    Boråsbrudar 2011

    För mig står det ganska still. Hittade ett coverband men dom verkar inte vara verksamma längre så det sket sig. Men vi har nog iaf bestämt oss för catering, ska bara ringa och boka någon dag med. Blir från Emma & Andreas i Ulricehamn för dom hade vad vi var ute efter till ett bra pris och vad jag har hört gör dom sjukt god mat :)

  • RockTroll

    Saker som främjar plånboken gillar vi ;)


    Här satsar vi inte på någon fin bröllopsvals för min m2b har två vänsterfötter. Jag älskar att dansa men han är ett hopplöst fall. Så som 80-talister som vi är kör vi på den gamla godingen..tryckare haha.


    Jag ska också gå ner ca 10 kg, har redan gått ner 10 under sommaren. Hoppas jag lyckas innan jul i och med att då börjar babyverkstan igen och om jag blir gravid vill jag ha ett bra utgångsläge i och med att jag inte kan banta sen.


    Vi har småpratat lite om bröllopsresa och det blir nog en 5 dagars weekend till new york om vi har några pengar kvar då. Vi vill inte vara borta för länge för att vi har en liten tjej som då är 2 år och 3 mån, och new york är en stad vi gärna vill se men inte lär åka till med barn. Så ska fråga brorsan om inte han kan ha lillan några dagar då. Solsemester lär vi ändå åka på med barn(en) någon gång :)

  • RockTroll
    AnnC81 skrev 2010-09-08 09:15:38 följande:
    RockTroll, bra jobbat med dina 10! Kör du någon speciell metod? Jag är med i Viktklubb.se, jag är en riktig jojo... jag gick upp mycket i vikt när jag flyttade hemifrån för tio år sedan, gick då ner 23 kg och sen dess är det ca 10 upp och ner (så jag har iaf aldrig gått upp så mkt igen och kommer aldrig göra det!). Som sagt det svåraste av allt är att hålla, men nu ska jag verkligen försöka när jag väl gått ner... Innan jul, det fixar vi båda tror jag!! :) New York låter som en perfekt bröllopsresa för er som har barn. Jag ska till New York nu i oktober med svägerskan och en tjej till, ska bli så kul! Fast det blir ju mer shoppingresa som ni kanske förstår :)
    Jag är pulverkurare, och det funkar för mig. Först körde jag med nutrilett och nu med cambridge men jag kör inte superstrikt diet för att jag har så dåligt tålamod. Äter när jag känner för det. Men till hösten tänkte jag testa LCHF.

    Låter underbart med shoppingresa :) jag letar febrilt efter ett par skor till mitt bröllop men det verkar hopplöst att hitta i sverige. Skulle behöva göra en shoppingresa till london åtminstone, vore mysigt kring jul men just nu är vi inte så täta när jag går på a kassa.

  • RockTroll
    AnnC81 skrev 2010-09-08 13:00:50 följande:
    Vad tänkte du ha för skor då? Det går ju att beställa från utlandet med, nog för att det är mer chansning men... om man verkligen inte får tag i det man ska ha här hemma. Jag hoppas väl på att hitta några i NY...Jag har förresten bestämt mig för att ringarna kommer att göras hos Guldsmedjan på Allégatan. Så ni andra som funderar på att göra ringar av material som ni redan har, jämför med Guldsmedjan... väldigt bra priser och de har bra rykte också enligt min svägerska, hon gjorde sina ringar där förra året och de är väldigt fina! Arbetskostnaden för att göra om tre ringar (m2b ska också göra om sin) och sätta i diamanterna i min vigselring blir ca 4450 kr.
    Jag tänkte ha röda converse med paljetter på :) lite udda men passar mig perfekt!
  • RockTroll
    AnnC81 skrev 2010-09-10 12:58:23 följande:
    Coolt! Men då är det ju lätt att beställa ifall man hittar på nätet iaf. Hittar du inget? Begagnade på blocket/tradera då? Annars kanske man kan sy på sina egna paljetter? Hihi! Home made! ;)
    Nä jag har letat bokstavligt talat ÖVERALLT. Men håller utkik på ebay varje dag så hoppas ett par  min storlek dyker upp innan bröllopet i alla fall :) hom made vad gulligt haha.
  • RockTroll
    AnnC81 skrev 2010-09-15 15:57:38 följande:
    Haha, den där lilla funderingen blev verklighet... vi har bokat bröllopsresa till Maldiverna!! Wohooooo... blev inte så dyrt som jag trodde.. eller det beror väl på hur man ser det iofs :P
    Underbart :) Vad blev notan på om man får fråga?
  • RockTroll
    A6 vis skrev 2010-09-16 07:52:49 följande:
    Nu har jag fått tag i en underkjol som jag gillade. det är både tyl och ringa r på den och det bästa av allt är att den kostade inte mer än 100 kr. Hur går det er alla nu? kommer ni någon vart eller är ni som gått som färdiga?//a6-vis
    Färdiga? nej herregud inte här...klänningen väntar jag ju med så nära bröllopet jag kan, mannens och dotterns kläder är så gott som klara. Lokal bokad. Nu försöker jag leta vigselförrättare för jag kom ju på att vi gifter oss i marks kommun och kan ta förrättare därifrån då i och med att man inte kunde boka i borås förrän precis innan. Dom vi tänkte beställa catering ifrån visa sig precis ha bytt ägare så priser eller meny kanske inte alls stämmer så får tänka om. Fotografen kunde jag inte boka förrän tidigast i oktober för hon planera sitt eget bröllop, och nu letar jag musik för fullt för att vi vill ha ett rock coverband men inte det lättaste att hitta ett bra.

    Annars har vi köpt en del dekoration och min lillebrors ska designa våra inbjudningar som vi bara ska skriva ut på skrivaren :) billigt och bra!

  • RockTroll

    Hej igen :) hos oss har det hänt massor av saker för vi har helt skrotat idén om ett stort bröllop. Det blir fotografering, vigsel  rådhuset, middag på restaurang med närmaste släkten och sen tar vi in på bröllopssvit på grand. Datum har vi ändrat med till 28/5 istället för i juli. Känns kanon för vi insåg att vi inte direkt är dom som gärna står i rampljuset så detta upplägget ser vi båda fram emot. Fotograf, datum och bröllopssvit är bokat och klänning ska jag beställa i januari. Någon som kan tipsa om en bra restaurang till middagen?

  • RockTroll

    AnnC81: båda våra släkter är köttätare och lite rädda för att testa lite ovanligare rätter så vi funderar på Georges? Någon som ätit där och vet om det är något att ha?


    Vi funderar även på att vigas i någon av stadens parker så man vigs i stadshuset och det låter ganska opersonligt i våra öron. Jag känner inte till parkerna så väl men nu lutar det åt annelundsparken, någon som kan tipsa om en annan vacker plats? :)

  • RockTroll
    AnnC81 skrev 2010-11-10 08:58:47 följande:
    RockTroll, Jag har varit på Georges en gång och det var på alla hjärtans dag, vilket nog inte var en bra dag att gå dit på... massa par de hade trängt in tycker jag och maten var sådär. Min m2b har dock varit där tidigare och då har det varit bra har han sagt. Men om ni är köttätare så kan jag rekommendera Köket faktiskt, där väljer man först vilket kött man vill äta, sen väljer man tillbehör som vad för potatis man vill ha, sås och sallad. Det var riktigt bra :)
    Ska kolla på det med :) något jag tycker är bra med goeorges är att man kan boka vinkällaren för privata tillställningar och slipper sitta bland de andra gästerna. Kan man hålla tal eller vad sjutton man vill :)

    Nu sitter jag och kollar på praktiska saker kring namnbyte då vi funderar på att ta ett gammalt släktnamn till mig ;) spännande när man hetat ett namn i snart 27 år och ska byta. Var inställd på att ta sambons och dotterns efternamn men han vill inte heta det längre så var bara att leta i kyrkoböcker :)

Svar på tråden Boråsbrudar 2011