Inlägg från: RockTroll |Visa alla inlägg
  • RockTroll

    Boråsbrudar 2011

    AnnC81 skrev 2010-08-23 14:31:45 följande:
    Gött att få gjort saker! :) Mist är bra, jag gjorde naglarna där regelbundet ett tag och svägerskan gjorde smink och hår när hon gifte sig. Det blir nog kanon! :)
    Låter bra :) make up artisten var iaf supertrevlig. Funderar på att fixa håret där med om hon förstår min vision :P
  • RockTroll

    Jag tänkte också beställa såna där frimärken snart :) fast ett annat motiv.


    Här blir det inte att köpa något på några månader för jag har precis avslutat min mamamledighet och är arbetslös och a kassan lär dröja några månader så sega som dom är :(

  • RockTroll

    Dom har haft supercoola tatoohjärtan men såg att dom inte fanns kvar. Får hoppas det kommer några fina kring alla hjärtans nästa år för det brukar det oftast göra :)


    Ja a kassan är inte mycket att hurra över så hoppas på ett jobb snart.


    A6 vis: hoppas det ordnar sig med jobbet för din m3b låter väldigt skumt situationen han sitter i :S

  • RockTroll
    A6 vis skrev 2010-08-26 14:49:26 följande:
    Hej tiinaochmattiasJag var Blidsberg och hittade denna klänning. Jag hade varit i GBG och letat men jag tycke att jag fick så dåligt bemötade där. jag är lite rundare. Jag gillade henne men hon är lite speciell. men duktig. jag kan verkligen rekommendera henne.
    Jag tycker också att jag fick jättedåligt bemötande i göteborg när jag varit in där.  Jag har lite kilon kvar efter graviditeten och dom synar en verkligen på ett negativt sätt där.
  • RockTroll
    AnnC81 skrev 2010-08-29 09:03:05 följande:
    Välkommen Piilan! Låter som du har hunnit med en del du med! Visst låter det väldigt praktiskt att få hela festen ordnad, Ellagården är ju som sagt såå fint.. synd att det kostar en del men har man råd så är det säkert värt det.. :)    Igår var vi som sagt på Nordstans Guld och jag känner mig helt förvirrad av allt man kan göra med ringarna.. det är inte lätt att bestämma sig helt. Jag har samlat ihop en del guld nu faktiskt och det borde ju dra ner priset, och det verkar det göra på själva ringen. Men diamantinfattningen var värre (tänkte köpa de separat så det är arbetskostnaden jag menar). Om det är någon här som har koll priser kring det kolla min tråd jag startade nyss brollopstorget.se/Forum-1-30/m3818494.html
    Nordstans guld är super :) vi köpte våra förlovningsringar där.
  • RockTroll

    Har fått offertpris på peter kock nu och 350 kr per/pers känns tyvärr lite saftigt även om det var exakt det vi ville ha. Vad betalar ni andra som bokat catering i kuvertpris?

  • RockTroll
    AnnC81 skrev 2010-08-30 08:39:52 följande:
    A6vis: Jag kommer inte riktigt ihåg hur många man kunde vara i Ålgården, om det var runt 50 eller max 60. Men det som är negativt är att de inte har bord, stolar och porslin, så det får man fixa på annat vis..  (jag har för mig det var så) RockTroll, vi tycker också att 350 kr var lite väl saftigt, iaf om man jämför med det alternativ vi kollat på innan som kostar 155 kr/person. Synd... Sommaren 2011, vi vill helst ha vigseln kl 16, men det beror på om vi får en präst till dess. Om inte så blir det kl 15. Vill inte ha för mycket "dötid" emellan vigseln och middagen... om vi hade gift oss vid festplatsen som ni så hade jag nog satsat på kl 17 till och med. De senaste bröllopen jag varit på har varit kl 17 och det var perfekt..
    Vi ska ju gifta oss utanför festlokalen och vi har pratat om 16.30 :) Vi ska inte ha massa jippon osv så blir lagom mycket tid att mingla och äta innan det blir fest hela natten. Sen är det upp till borås kommun att fixa att någon kan komma och viga oss då om vi inte tar en vigselförrättare utifrån kommunen.
  • RockTroll
    Sommaren 2011 skrev 2010-08-30 08:53:07 följande:
    AnnC81 & Rocktroll - tack för era fina tips. Ni har nog helt rätt! Vi tänkte runt 15.00 för att om det är fint väder så är det så härligt att vara ute och ta vara på dagen.Det är havsutsikt där vi ska vara och väldigt fin natur. Men det kommer bli för mycket dötid. Så när jag ska ringa till prällen idag, så kollar jag om hon kan vid 16.30-17.00! Tur att jag har er :)! Blir ju snurr i huvudet av alla beslut som ska tas, hihi...
    Blir nog jättebra :)
  • RockTroll
    chriss82 skrev 2010-08-31 12:54:22 följande:
    Vad ingick i det priset? Det låter ju ganska mycket, men det kanske ingår en del? Står de för servering också?
    Ingick barbeque buffé och han kocken som kommer ut och grillar åt en. Serveringspersonal ingick nog inte då han frågade om vi behöver det.
  • RockTroll
    som2010 skrev 2010-09-01 12:48:05 följande:
    Missade att skriva: Eftersom vårat tema är just svart o vit. Samt så är min klänning svart och vit. Finns bild på den i gallerit.Så ni inte tycker jag är galen när jag väljer en svart vit brudbukett ;)
    Klänningen va ju superfin :) jag är inte direkt traditionell...jag ska ha converse skor och knälång klänning haha :)
Svar på tråden Boråsbrudar 2011