Inlägg från: RockTroll |Visa alla inlägg
  • RockTroll

    Boråsbrudar 2011

    AnnC81 skrev 2010-08-20 11:26:59 följande:
      Jättefin ring! Nåt sånt kan jag också tänka mig, dock har jag lite problem för min förlovningsring är lite speciell med en diamant i... känns inte så lätt matchat. Funderar på att göra om den om jag inte hittar nåt som passar.. kan iiiinte bestämma mig!! :P
    Förstår dig det är jättesvårt att bestämma sig för man ska ju ändå ha ringen resten av livet förhoppningsvis :) var och kollade lite i guld och silveraffärer i stan igår men jag tyckte inte att deras priser eller utbud var så roliga. Så jag hoppas på att hedbergs guld är något att ha :)
  • RockTroll
    TiinaochMattias skrev 2010-08-20 11:33:47 följande:
    Åh vilken vacker ring!!!  När min syster gifte sig gick dom till en guldsmed med överblivet guld dom hade hemma och bad henne göra ringar, det enda dom köpte till var diamanter och titan el vad det nu är man har för att ringen ska bli i vit guld, kan tala om för er att deras ringar är värda ca 25 000 men dom betalade inte många tusenlappar med tanke på deras guld dom hade i skräpandes i byrålådorna. Ett tips bara om du nu inte hittar någon som matchar så skapa din egna!
    Jag är kär i den ringen :) Tyvärr har vi inget guld iom att de enda smyckena både jag och mannen har är våra förlovningsringar annars hade jag också lämnat in guld. Ett tips är att kolla runt och ringa/maila till olika företag för på en butik inne i stan skulle min ring kosta 13900:-. Jag mailade då vigselbutiken och deras pris var 10100 så det skiljde ju tusenlappar.
  • RockTroll
    A6 vis skrev 2010-08-20 12:06:19 följande:
    Hur kommer ni att skriva i kort? Vi har ju två barn som ska vara med, men sedan har vi sagt att det inte ska vara mera barn med. Hur ska vi skriva detta utan att någon blir allt för sur?//A6-vis
    Finns massor av tips i inbjudnings forumet tror jag det är för hur man ska formulera barnfritt bröllop utan att det låter fel :) Hoppas du hittar något där.
  • RockTroll

    Ni behöver ju inte skriva att era egna barn ska vara dom enda barnen utan säga att det ska vara barnfritt, och sen är det upp till er om just era egna barn ska få vara med.

  • RockTroll
    AnnC81 skrev 2010-08-20 12:55:22 följande:
    Jag håller med föregående talare, säg att barnen får stanna hemma. Era egna barn är ju en annan sak... det får man ju hoppas att folk förstår. Nu har jag bokat DJ till festen, känns skönt att få en till sak avklarad :)
    Vem har du bokat? musik är vårat största problem. Funderar på ett liveband och sen bara ha spotify när det ska dansas men alla alternativ är nästan av intresse.
  • RockTroll
    AnnC81 skrev 2010-08-20 13:08:41 följande:
    www.djzone.se/index_framsida.htmlHittade de efter lite googlande, känns ju seriösa och erfarna på hemsidan iaf så det blir nog bra. Han rekommenderade paketet som de hade på framsidan för 2500 kr för en fest till ca 75 personer som vi kommer bli. Tycker det känns ok.
    Verka ju super :) Jag kika runt på vart man ska boka hår+smink för att för mig är det väldigt viktigt. Funderar på att kolla med BOND för där kan man ju verkligen göra alls. Fixa naglar, sminka, ansiktbehandling och hår. Och det ligger nära mig. Någon som har gjort något där?
  • RockTroll
    AnnC81 skrev 2010-08-20 17:31:53 följande:
    Min svägerska brukade klippa sig på Bond och hon var nöjd.. men annars vet jag tyvärr inget om resten :)  Men titta förresten vad jag hittade när jag sökte på catering grill Borås... www.peterkock.se/index.html Har ingen aning om priserna, men det kanske inte är så meckigt att fixa grillbuffé iaf :) Här var någon i gbg också  www.partydelikatesser.se/ 
    Jag trodde jag hade googlat mig till allt men du är ju mäster googlare :D tack! Måste helt klart kollas upp.
  • RockTroll

    Men det känns lite tidigt att leta catering så här långt i förväg...eller?

  • RockTroll
    AnnC81 skrev 2010-08-22 12:54:57 följande:
    Hallå tjejer!  Igår var jag som sagt på bröllop, och vilket bröllop det var.. det perfekta bröllopet. Förvånade mig inte iofs jag vet att bruden är perfektionist :) Temat var lila, och nog var det mycket lila, till och med toastmasterns hår! Detta bröllop kommer att sändas på tv i höst, ska bli så kul att se. Ni har väl inte missat serien "Fyra bröllop", typ samma stuk som "Halv åtta hos mig" som ska gå på 4:an i höst? Snacka om att man kommer sitta klistrad framför tv'n! :))  Åh suck, nu vill man ju bara gifta sig ännu mer. Kan någon vrida fram klockan!!? :)  Jo, och så var vi faktiskt inne på Smycka igår förmiddag och tittade på ringar! Det enda som jag tänkte skulle passa min förlovningsring, passade inte.. såg för jävligt ut och kändes för jävligt. Denna förlovningsringen ser bäst ut ensam. (har lagt in en bild i galleriet, så ni kanske förstår att den är svårmatchad..) MEN... kom däremot fram till hur jag vill göra!! :) Kommer nog att göra om min nuvarande ring till en slät, och så ska jag flytta diamanten till vigselringen och "rama in" den (se bild i galleriet). Känns också lite fint på ett sätt. Och så blir det några mindre ytterligare diamanter till det som ni också ser på bilden. Känns så skönt att vara på rätt spår nu, ska dock kolla runt lite mer innan jag bestämmer mig helt! :) Har grävt efter guld hemma också, hittade ett och ett halvt par örhängen :P Ska fråga mamma om hon har nåt liggandes också hihi ;) Det var en "liten" uppdatering från mig, hoppas att ni har en härlig helg!
    Jag har helt missat att det kommer ett bröllopsprogram :) Jippi!
  • RockTroll

    Oj där har dte fixats i helgen hör jag hihi :)


    Jag var nyss in på MIST vid Åhlens mest för att kolla läget i och med att jag inte har en aning om vilka som är bra på brudsminkning och inte i stan. Och det blir nog att jag bokar den tjejen för att fixa mitt smink för att så fort jag nämnde vilket tema jag ska ha så börjar hon rabbla upp hur jag borde sminka mig och det var exakt som jag ville ha det :) Verkar superbra.

Svar på tråden Boråsbrudar 2011