Inlägg från: AnnC81 |Visa alla inlägg
  • AnnC81

    Boråsbrudar 2011

    Välkomna alla nya brudar i tråden! :)


    Vittochsilver: Jag tycker tipspromenad och snittar låter som ett bra tidsdfördriv medan ni fotograferas! Hade tyvärr inga andra tips att komma med :)


    I helgen blev jag möhippad!! Det var helt oväntat eftersom det är så långt kvar så hade inte hunnit bygga upp några förväntningar alls.. det var ett gäng vänner som hade engagerat sig ordentligt och verkligen lyckats grundlura mig iaf ;) Har varit på en gård långt in i skogarna och fått lite spabehandling, badat utomhus, ätit god mat och spelat sällskapsspel och det har varit supermysigt! Väldigt snäll möhippa med andra ord, uppskattas! :)


    21 maj 2011
  • AnnC81
    Fossing77 skrev 2011-02-21 12:26:14 följande:
    Tur att du tänker säga ja ;)
    Kan din man kanske få min man att ens tänka på kläder tror du? Planeringsengagemanget här är något sviktande.. Han är i renovera-spa-mode för tillfället ;)

    Hehe här är också lite "problem" med kläder till mannen, men det får han lösa jag skaaaa inte tjata! ;D Själv var man ju klar med klänningen i juli förra året liksom ;)


    21 maj 2011
  • AnnC81
    Fossing77 skrev 2011-02-21 13:08:49 följande:
    exakt! hehe! han har sagt att han vill ha frack... men hur han ska lösa det vetefasen ;) han fixar det väl en vecka innan eller nåt... som vanligt ;)
    Haha, våra män verkar tänka lika :) Men de roliga är att de alltid verkar lyckas lösa saker o ting i sista sekunden i alla fall Tungan ute
    21 maj 2011
  • AnnC81

    Vi tittar inte själva efter den här typen av tårta så jag vet inte, men det verkar som att de kan lösa det mesta så det bästa är väl att ringa och fråga :)


    21 maj 2011
  • AnnC81

    Vi ska också ha percka som fotograf, han bor i vår gamla lägenhet så det är lite kul :) sen har vi beställt blommor på buketten och transport blir nog blivande svärfars volvo ;) (en helt vanlig Volvo alltså haha, känns för jäkla dyrt att betala flera tusen för ett åk i max en kvart :/) Nästa lördag drar vi till Tyskland för att handla dricka! Fossing, det var en fräck bukett, lite annorlunda än de "vanliga". Gilla!


    21 maj 2011
  • AnnC81
    missemmz skrev 2011-03-21 20:18:30 följande:

    Vi har bokat Gullkragen som tårtleverentör och det verkar ju toppen att man kan provsmaka lite olika fyllningar som man är intresserad av. Vi har nu valt tre olika alternativ och ska hämta provsmakning på torsdag för att se vad vi känner för. Är dock inte helt nöjd med de alernativen vi valt, någon som har förslag på moussefyllningar därifrån eller andra ställen!?


    Ni måste ju inte välja någon fyllning som de har som "standard", det går bra att hitta en egen kombination och be göra en provsmakning på det. Det har vi gjort iaf, blev jättebra! Glad
    21 maj 2011
  • AnnC81

    Det blir lime och vitchokladmousse med små jordgubbsbitar i. Sen sprayas den med ett tunnt lager vitchoklad. Provade även med marsipanlock men det tog över smakerna för mycket tyckte vi.. vi vill ju kunna känna den fräscha limesmaken :)


    21 maj 2011
  • AnnC81
    Fossing77 skrev 2011-03-23 09:42:34 följande:
    Åååhhh! Låter ljuvligt!!
    vittochsilver skrev 2011-03-22 20:23:36 följande:
    Vad ska ni ha för frisyr tjejer? Jag funderar på att ha en sk "bird cage", såg foton på Emma Anderssons bröllop och blev lite inspirerad :)
    Hade jag varit lockig hade jag velat ha den här... ;) Men nu är jag ju inte det.. Men det blir något liknande eftersom jag ska ha slöja... Några flätade slingor och en stor slarvig knut i nacken, sedan fästs slöjan under, ska ta av den under festen för den är för lång för att ha hela kvällen. :) Funderar på att ha något hårsmycke i håret som bild nr två.



    Kan du inte bli lockig för en dag då? :) 
    21 maj 2011
  • AnnC81
    Aasa81 skrev 2011-04-13 20:39:49 följande:
    När jag ringde i veckan, trodde hon som ska ordna med präster och kantor att vi får veta med det blir om ca två veckor. Men jag blur nog nöjd oavsett vem det blir tror jag....är inte så insatt i det där:) Idag gjordes beställningen för blommor och i veckan blev det klart med solisten till kyrkan. Till helgen ska vi kolla tårtor och sen återstår bil till oss, brudgummens kläder, Hindersprövning och adressändring. Skönt att kunna bocka av lite...även om man blir lite stressad av att veta hur mycket jobb som krävs innan bröllopet.
    Men när gifter ni er Aasa 81? Vi fick reda på vilken präst och kantor vi skulle ha för flera månader sedan.. men så gifter vi ju oss nu i maj också. Ska träffa prästen idag faktiskt, så vi kan få ordning på vigselprogrammet. Det är inte långt kvar för oss nu!!
    Allt flyter på, förutom att min pappa är och har varit väldigt sjuk (ålderdom) på sistone, så det är osäkert om han är frisk nog så han kan vara med.. och OM han är frisk nog fysiskt så oroar jag mig för att han inte kommer vara sig själv. (det är lite till och från som han lever i en helt annan värld...) jag önskar att han är frisk och sig själv på vår bröllopsdag. Ett orosmoment är det iaf.. men det ska väl ordna sig.
    21 maj 2011
Svar på tråden Boråsbrudar 2011