• Tinzi

    Boråsbrudar 2011

    A6 vis skrev 2010-08-20 10:35:08 följande:

    Jag hoppas att kan få ihop några kompisar. Jag har en svärmor som älskar att vara i köket men vi har sagt att hon är portförbjuden i köket....


    Det finns en sida här på BT där man utbyter tjänster, jag skall bla hjälpa till på 2 bröllops och så hjälper de i sin tur till på mitt året efter. Toppen tycker jag :) 

    och ang. vigselförättare, jag vill ju boka min igår helst, måste man vänta tills 2 mån innan?!?!? usch! 
  • Tinzi
    Fossing77 skrev 2011-04-05 16:09:11 följande:
    Va? 2 månader innan? Vi har bokat och klart med vår präst sen innan jul... vi gifter oss i november...
    Aasa81 skrev 2011-04-04 22:11:09 följande:
    Är fortfarande i tankar på vart man skulle kunna ta bröllopsfotona....Skulle verkligen behöva tips från er på ställen i centrum med omnejd, men inte i Stadsparken... Hur ser det ut i Annelundsparken om somrarna? Vet någon om det finns ett lusthus där?! Skulle behöva määäääängder av tips!!:)
    Inget lusthus i Annelundsparken, stor lekplats där ju.. annars mest småstigar, men det är tät vacker grönska där på sommaren. :) Vi kommer nog använda någon av broarna mellan centrum/stadsparken, de är vackra på lite olika sätt. :) sedan nån stenmur runt carolikyrkan, någon av statyerna, under ljusträden i stadsparken bakom Grand, kanske vid träbryggan bakom Grand med... stentrappan som går upp mot golfbanan i stadsparken kan det nog bli med... finns ju inte tokmycket i centrum så där och lusthuset i stadsparken kanske inte e så mycket att hurra för ;) det e vår nödlösning om november visar sig innehålla ösregn ;) vi ska även ta några bilder mot någon fin detalj inne i kyrkan är det tänkt :) bakom Café Bakgården finns ju en fin innergård, där kanske man kan få fota om man frågar... Vattentornet kanske? Den är ju lite borglik och häftig :)
    jo, men det är ju präst det, har fått höra nu att vigselförättare (borgerlig) är 2 månader innan, känns inget kul alls.

     
  • Tinzi
    Fossing77 skrev 2011-04-08 12:39:22 följande:
    Ahaaaa... Ja det har jag ingen koll på... Låter inte det jättekonstigt? Vad gör man då om de är uppbokade då man vill ha dem?
    Tja du, vet jag inte, man skall tydligen få en som är ledig bara ...känns sändå skumt! måste ringa och kolla upp detta igen känner jag!

    Nu gifter vi oss inte förens Maj 2012 men jag hänger gärna på här ändå :) Vi skall boka av Olsfors kyrka och gifta oss utomhus istället har vi just beslutat, har bokat Gesebols bygdegård, men skall eventuellt gifta oss i Omega stugan i olsfors istyället (vi bodde i Olsfors förr) nu mera i Sandared. Någon som har tips på andra bra lokaler som är ganska nära kommunala medel? 
  • Tinzi

    Omega stugan var för liten, nån som har några tips ang. festlokal mellan Bollebygd och Sjömarken ca?

  • Tinzi
    Tinzi skrev 2011-04-10 16:39:24 följande:
    Omega stugan var för liten, nån som har några tips ang. festlokal mellan Bollebygd och Sjömarken ca?
    Redan hittat så ingen behöver fundera ens :) Blev Rävlanda Föreningsgård :)
  • Tinzi
    RockTroll skrev 2011-04-13 11:38:35 följande:
    2 mån innan stämmer när jag pratade med kommunen. En och en halv månad kvar för oss så ska boka vigselförrättare snarast. Måste bara få vigselbeviset och få en tid i stadshuset så sen kan vi boka förrättaren. För oss är valet inte så viktigt i och med att vi bara ska ha en 2 min vigsel men annars kan jag förstå att det känns lite vemodigt att inte kunna välja. Till oss sa dom att den som är ledig för dagen sköter vigseln och att man inte kan välja.
    Bröllop 28/5 rocktroll.blogg.se
    oki, även om man inte skall gifta sig i rådhuset/stadshuset utan utomhus? vart ringde du?
  • Tinzi

    Ja nu har jag fått beställa fler servetterm, de 65 gästerna blev snabbt 88 så nu har vi 130 servetter ifall att (man va tvungen att beställa minimum 50 st till så nu är vi garderade) hehe.

    Sen är skor fixade (ev. köper jag andra) inbjudan snart redo att skrivas ut och börja klippas... 

  • Tinzi

    Någon som vet något ställe där man kan hyra häst & vagn i området?

  • Tinzi
    Loche skrev 2011-04-20 08:22:33 följande:
    Fick telefonsamtal från kommunen igår. De hade talat med vigselförrättaren och vi får den tid vi önskat! Kanon! :D
    Sen fick vi hans mailadress så vi kan maila över våra önskemål om en utökad borgerlig ceremoni,,, känns finfint detta. :)
    Men vad innebär det? när kan man skicka ut inbjudningar m. datum och tid? vi har ju gäster från spanien /australien som måste veta 6 mån innan :(
Svar på tråden Boråsbrudar 2011