Inlägg från: chriss82 |Visa alla inlägg
  • chriss82

    Boråsbrudar 2011

    Här kommer en Boråsare till. Vi gifter oss den 28 maj i Brämhults kyrka. Lokal är inte bokad än. Vi ringer runt och kollar vilka möjligheter som finns. Var uppe på Ymergården, men den föll bort då man får tillträde samma dag. Får den på fredagen om den är ledig, men det kunde dom ju inte garantera. Hade varit smidigt att vara där då kyrkan ligger nära.


    Kul o följa alla er andra :)

  • chriss82

    Vilka fina klänningar ni hittat =) Ringen var också jättefin. Nåt sånt vill jag också ha...

    Vi var ute på Ellagården idag. Åhhh vad fint det är där. Fick en rundvandring och massa information. Dom var jättetrevliga. Ska få offert på mailen. Kan tänka mig att det kostar en del dock....

    Nästa vecka ska vi besöka Gingri bygdegård och Ålgården. Får se om det är nåt för oss. Vill gärna ha lite alternativ till Ellagården så man kan spara in lite pengar iaf.

    Jag har varit på Ringheims på Brämhult och provat klänning. Bra service och fina prisvärda klänningar (Nixa). Men ska vänta till januari när den nya kollektionen kommer.

    Jag ska boka frisör och make-up på Salong Cri. Jag brukar gå dit och dom har bra rykte.

    Vi har en kompis som fotograferar på fritiden. Det är en stor hobby för honom och han säljer även sina "tavlor". Mest naturbilder, men vi ska iaf höra med honom om han vill ta sig an ett bröllop. Han har riktigt fin utrustning, så bilderna kan ju inte bli dåliga?!

  • chriss82

    Vi kommer vara runt 50. Är inte riktigt färdiga med gästlistan än. Kan inte komma fram till hur många gamla släktingar vi ska bjuda :P  Vill hellre bjuda fler vänner, men vissa släktingar förväntar sig att bli bjudna tror jag.


    Kuvertpriset på Ellagården varierar lite beroende på om man vill ha buffé eller 3-rätters, hur mycket vin man vill bjuda på, köpa tårta av dom eller beställa själv osv. Men mellan 800 och 1000 kr ungefär per kuvert om jag räknat rätt. Då ingår hyra av lokal, serveringspersonal, dukning, städning, ljudanläggning, nattmat mm. Så om man inte känner massa människor som kan hjälpa till med sådana saker tycker jag ändå det är ganska prisvärt. Till champangeskålen ingår jordgubbar doppade i choklad =) Mums!!!


     


    AnnC81


    Vad får ni betala för fotografen och vad ingår. Hur länge är han med? Han verkar ju jätteduktig.

  • chriss82

    Det var ju inte alls så dyrt. Såg nån annan fotograf som skulle ha 6000 enbart för 1 timmes fotografering och då fick man 13 bilder. Absolut värt o kolla upp honom mer.


     


    Vin lät inte fel :) Men med min eviga förkylning (är förskollärare) så smakar väl inte vinet nåt ändå. Fast kan ju alltid prova :)


     


     

  • chriss82

    A6 vis


    Hoppas det löser sig så ni får vara i Gingri bygdegård. Har ni varit där o kikat? Vi ska dit imorgon o kolla. Hoppas den ska vara bra. Kostar ju bara 1600 kr för fredag-söndag=billigt :)


     


    Ikväll ska vi till Hestrastugan o ev. Ålgården om vi hinner. Annars blir det nog Ålgården på torsdag. Imorgon ska vi ju till Gingri och sen en husvisning på kvällen. 


     


    Sommaren 2011


    Vad skönt att du har fått fixat så mycket. Låter jättefint med ert busiga tema :)


     


    Ni som valt Byttorps catering, har ni provsmakat deras mat, eller går ni på rekommendationer från andra?

  • chriss82
    RockTroll skrev 2010-08-29 19:46:46 följande:
    Har fått offertpris på peter kock nu och 350 kr per/pers känns tyvärr lite saftigt även om det var exakt det vi ville ha. Vad betalar ni andra som bokat catering i kuvertpris?

    Vad ingick i det priset? Det låter ju ganska mycket, men det kanske ingår en del? Står de för servering också?

  • chriss82

    Hestrastugan var inget för oss. Tyckte lokalen va jättetråkig. Ålgården ligger ju fint, men stort minus att toaletterna ligger i annan byggnad. Kikade bara in genom fönstret för det var ingen där, men blir inte Ålgården heller. Jag jämför ju allt med fina, mysiga Ellagården nu. Dumt att vi var där först.....

  • chriss82

    Piilan


    Skumpa med jordgubbar doppade i choklad ingår i kuvertpriset. Du får, vad jag förstått, inte ta med något själv tyvärr. Om du vill kan jag maila över prislistan vi fått? Skicka isf din mailadress till min inbox.


     


    AnnC 81


    Håller helt med dig att det viktigaste är att få fira dagen med nära o kära o få en underbar fest. Därför håller jag tummarna stenhårt för Gingri Bygdegård =) För om allt slår väl ut är ju vi också husägare snart och kan inte spara lika mycket till bröllop. Men så många visningar vi sprungit på börjar jag undra. Herregud vad många som är sugna på hus i Borås...


     


    Här hemma är det också förkylt med bihålsinflamation. Blääää!! Men imorgon ska jag tillbaka till jobbet igen.

  • chriss82

    Hej tjejer! Hemma igen efter en helg i stockholm. Sprang tjejmilen i söndags. SÅÅÅ roligt =)


    Igår bestämde vi oss för Ellagården. Skickade iväg ett mail att vi ville boka vår dag. Har inte fått svar på det och får inte tag på någon när jag ringer. Hoppas nu bara att det fortfarande är ledigt 28 maj. Annars har vi ju Gingri Bygdegård som är prel.bokad.


    Har nu även bokat frisör och make-up. Jenny på salong Cri gör håret och Mikaela som har salong på Cri gör min make-upp. Håret kostar 600 kr/timmen och smink 300 kr. Då ingår provuppsättning och provsmink. Brukar gå till Jenny och är alltid nöjd. 


    Hur går det för er andra?

  • chriss82
    Piilan skrev 2010-10-01 14:13:00 följande:
    Nu har vi fått gjort en hel del Har bokat lokal det blev Ellagården TJOHOO!! Sen är inbjudningslistan klar så vi har börjar o kolla upp alla adresser. Vi ska skicka ett save the date kort eftersom vi gifter oss mitt i semestertider... är det nån mer som ska skicka sådant?
    Åh va kul :) Vi ska också ha vår fest där. Hur många är ni? Ska ni ha 3rätters eller buffe? Vi lutar åt buffe, men med en förrätt som står på bordet när gästerna kommer.

     


    Vårt planerande har stått ganska stilla. Har ju bokat kyrka o festlokal, och vet ungefär vilken klänning jag ska ha. Så de stora bitarna är ju färdiga. Fotograf är nästa sak att kolla upp.

Svar på tråden Boråsbrudar 2011