Inlägg från: TiinaochMattias |Visa alla inlägg
  • TiinaochMattias

    Boråsbrudar 2011

    Hej här är en till inbiten Boråsare som kommer gifta sig den 21:e maj 2011.. roligt att se att man inte är ensam med planering och allt som hör till! Dock verkar det som ni har kommit lite längre i planeringen än vad vi har gjort. Känner lite press nu ;)

  • TiinaochMattias

    Jo man har väl tid på sig men jag hatar och stressa så sitter och planerar för fullt.. Kyrkan och lokal e bokad i alla fall. Vi gifter oss i Brämhultskyrka och festen kommer att hållas i Almåsgymnasiets resturang, med andra ord kommer kockeleverna fixa vår middag. och dom kommer få rätt fria händer..

    Har ni börjat kika på klänningar än? Jag som e född och uppvuxen här har inte så bra koll vart man köper el provar så tar gärna emot tips!

    Tema har vi klart och bröllopet kommer gå i olika nyanser av rosa och silver

  • TiinaochMattias

    Okej ska genast kolla upp detta =) Om inte annat har jag funderat över att beställa ifrån Kina har hört att det ska va mkt lönsamt. Tack för tipset!

    Oj då då kanske det e lika bra att kolla upp ringar nu med?? Jisses nu går hjärnan på högvarv ;)

  • TiinaochMattias

    Åh vilken vacker ring!!!  När min syster gifte sig gick dom till en guldsmed med överblivet guld dom hade hemma och bad henne göra ringar, det enda dom köpte till var diamanter och titan el vad det nu är man har för att ringen ska bli i vit guld, kan tala om för er att deras ringar är värda ca 25 000 men dom betalade inte många tusenlappar med tanke på deras guld dom hade i skräpandes i byrålådorna. Ett tips bara om du nu inte hittar någon som matchar så skapa din egna!

  • TiinaochMattias

    RockTroll: Ja det var ju skillnad!! Och om nu hittar den man vill ha för mindre pris väljer man ju självklart det billigare alternativet! Och har man inte guld hemma så blir det inte särskilt lönsamt med att tillverka sin egna! Hoppas du får din ring..

    AnnC81: Har samma problem som du har ingen aning om hur jag vill att min ring ska se ut?? Får väl sätta sig i en butik och prova olika modeller och sedan leta upp guld man har hemma och eventuellt gå och designa våra egna ringar!

    Ne nu ska jag ta och laga mat till barnen och gå ut och njuta av det fina vädret hoppas det håller i sig över helgen oxå!

    Ha en trevlig helg alla!!

  • TiinaochMattias

    Hej tjejer!! Här har det varit helg och det betyder att det har blivit en hel del planerat för min del när min blivande man har lekt med barnen. Jag har bokat florister och stylister som ska fixa det allt som har med brudbukett till att styla kyrkan och lokalen. Sen har det även bestämts vilka låtar vi ska ha i kyrkan, pratat med fotograf och fixats med inbjudningskort, vigselprogram och festprogram.
    Tror nog ni skickade över en rejäl "planeringsdos" till mig för nu rullar allt på!
    Ska även i veckan titta på ringar.
    Och kolla upp frisör och makeup/naglar.
    Hoppas ni har haft en bra helg!!

    Även jag har missat att det kommer ett bröllopsprogram!! Snacka om att man kommer sitta bänkad framför det och bara suga sig in alla känslor!! :D

  • TiinaochMattias

    A6 vis ; Nej vad tråkigt!!! Men så kan dom väl inte bara göra?? Lite framförhållning har väl ingen dött av? Man kan ju alltid förbereda sina anställda på det värsta! Förstår om det känns tungt! Men håller tummarna för er att det löser sig!

    Åh det var ingen dum idè alls d där med frimärkena, tror jag snor den rent av ;)

  • TiinaochMattias

    Hej alla! Vad roligt att vi börjar bli ngr stycken som man kan dela allt med!! Bolla tankar osv! Vilka fina klänningar ni har bestämt er för!! Själv har man ju inte varit i ngn butik och provat än har haft lite fullt upp, men får ta tid till detta snart så man vet vilken modell och färg man passar i ;)

    som2011: du e inte ensam om att va hemlig, men jag har väl fördelen att ingen av vår skäkt e inne på denna sidan och snokar. Hoppas vi alla fall ;) Vad är det för märke på din klänning?? Den var helt underbar!

  • TiinaochMattias

    Menade givetvis som2010 lite smått förvirrad idag ;)

  • TiinaochMattias

    A6 vis: Vart köpte du din klänning? Kan du rekomendera dom?

  • TiinaochMattias

    AnnC81: Tack för tipset!! Ska genast kolla upp detta!! Frisörer e jag oxå urdålig på men får väl kolla lite på olika och jämföra priserna. Men sen måste det ju klicka mellan en själv och frisören så denne förstår hur man vill ha det!

    Har inte kommit till musikbiten i planerandet än, men tror att det blir min bm som får fixa den biten! Sånt har han bättre koll på!

  • TiinaochMattias

    Hej tjejer! Här händer det grejjer ser jag! Själv sitter man fast lite i planerandet, fast ska dock boka in möte med kock och florist/stylist som vi ska försöka hinna med men det får nog bli i oktober har lite mkt nu i september bla skolstart för mig, födelsedagar och inskolning på dagis det är säkert något mer som jag redan glömt av!?  Hihi ska även hinna med att leta brudklänning,kläder till m2b och hans bestman och min tärna. Men det e ju inte så bråttom än.. så därför har jag inte hunnit skriva så mkt här men jag följer er med spänning!!!

Svar på tråden Boråsbrudar 2011