• Mrir

    Uppsalabrudar 2011

    Rödarosenblad: Vi har samma färgtema! Gifter oss den 2:a juni så grönt var ganska naturligt val. Skulel vilja hitta en grön kostym, någon som har tips? 


    Vad det gäller brudbukett ska jag inte ha några blommor alls. Jag har lånat ett silverhandtag (eller vad man nu ska kalla det) och ska göra en bulett av bara gröna växter, just nu murgröna och hjärtan på tråd om jag får till det, annars blåbär-lingonris och kanske nån pärla eller så. 

  • Mrir

    Kom på en sak till. Någon som varit och tittat i butiken som heter Papper?  (ligger på drottninggatan mitt emot olssons tyger torr jag) 

  • Mrir

    Jag kanske går dit idag. i så fall postar jag en up-date om stället. 


    förresten, vet ni att man får rabatt på panduros sortiment på uppsalafärg i city. får ett visst antal procent men måste handla för en viss summa eller nåt sånt. Det är nog uppåt 1000:- på tre månader eller nåt sånt, men det kanske är värt för någon att kolla upp. 

  • Mrir

    Vi vet inte. Min käraste vill inte ha mörk kostym utan grön eller vit och det är inte helt lätt att få tag på. Vi har till juni på oss ås det kanske kommer i vårkollektionerna. har inte kollat i någon butik så har ingen koll på utbudet. 

  • Mrir

    Bröllopsbonus från panduro. 


    "Handla bröllopsrelaterade produkter till ditt bröllop i vår city-butik för minst 1000:- under en 3-månadersperiod. Lämna denna lapp tillsammans med dina kvitton så skickar vi ett presentkort på 15% av köpesumman. Bonusen gäller på ordinarie pris och ej på redan rabatterade produkter"


    Det är en speciell lapp som man hämtar i butiken. 


     


    Blev inte av att jag åkte till stan idag, men nån gång i veckan svänger jag förbi. Tack Rödarosenblad, låter bra!


     


    Btw råkade jag hitta en snygg kostym som jag ska presentera för fästmannen när han kommer hem (den gröna)


    http://skraddericathrine.se/skradderi/index.php?option=com_content&view=article&id=49&Itemid=53 


     

Svar på tråden Uppsalabrudar 2011